- Konu Sahibi agresifkiz
-
Yani hoslantı çok baskın bir duygu değildir.Sizi bu kadar üzmemesi gerek..
Görüşmeme imkanınız var mı?Bir süre uzak durun.Taktik falanda vermeyin kendi işini kendi hallettsin.Bende bu yüzden stres oldum aslında çünkü farkında olmadan aşık oluyorum sanırım
Bu tür bir erkekten kurtulmanıza sevinin ciddi diyorum.
Benim eskiden bi sevgilim vardı aynı böyle yaklaşıyordu bana karşı ilkten yanlış anlamış görünümü veriyorlar süs niyetine ama bir erkek size başta böyle diyorsa illa bişey hissetmiştir başta ama başka birine gitmiştir kafası hep öyle olur tanırım erkekleri :)
Ayran gönüllü ve yalancı olurlar sonra çok ağlatırdı sizi inanın aldatır terkederdi iyi olmuş erken görmüşsünüz araya mesafe koyun numarasını silin konuşmak istemediğinizi söyleyin
SAKIN DEĞİŞECEĞİNE ,DEĞİŞTİREBİLECEĞİNİZE İNANCINIZ OLMASIN ERKEKLER DEĞİŞMEZ KİMSE DEĞİŞMEZ.
Sizin ondan hoşlandığınız Anlamış olmalı. Bence kendinizi tamamen çekin ilgisi size kayacaktır. İnsanlar elindekinin kıymetini kaybedince anlar
Bence uzaklaşın, görüşmeyin, mesafe koyun, sonuçta varlığı size sıkıntı veren birinin sürekli gözünüzğn önünde olmasına gerek yok. Gözden ırak gönülden ırak demişler.Hele ona taktik falan vermek ne demek, bırakın nasıl tavlayan tavlasın elin kızını, iki gün sonra kızla sevgili olursa , hayatında ilk yol vereceği insan sen olursun, bu seni daha çok üzer. Konunuzu okuyunca aklıma Hülya Koçyiğitin yer yüzünde bir melek filmi geldi.:)
Görüşmeme imkanınız var mı?Bir süre uzak durun.Taktik falanda vermeyin kendi işini kendi hallettsin.
Yoğunlaşmayın ona,düşünmemeye çalışın.Onu yok sayın.Bunu basarabilirsiniz bence.
Duygularımiza birazda biz yön veriyoruz.Siz sürekli ona yoğunlaşırsanız duyguları besler iyice işin içinden çıkamazsınız.
Size mesaj bile atmayabilir , böylelerinin etrafında çok kız vardır emin olun . Sizde şey dersiniz çok yapışıyorsun hoşlanıyorsun sanıyorum benden ve bu yüzden konuşmak istiyorum diyin :) sizde bu süsü verin etkiye tepki :) Siz kendinize değer verin ve sizi değersiz hissettiricek bu tür insanlardan uzak durun ha diyorsanız ki tecrübe edinmek istiyorum daha iyi anlarım siz bilirsiniz :)Aslında bunu da düşündüm iletişim kökten kesmeyi. Ama bu sefer de bana neden demeyecek mi? Ben ne diyeceğim? Anlarsa çok utanırım
Size mesaj bile atmayabilir , böylelerinin etrafında çok kız vardır emin olun . Sizde şey dersiniz çok yapışıyorsun hoşlanıyorsun sanıyorum benden ve bu yüzden konuşmak istiyorum diyin :) sizde bu süsü verin etkiye tepki :) Siz kendinize değer verin ve sizi değersiz hissettiricek bu tür insanlardan uzak durun ha diyorsanız ki tecrübe edinmek istiyorum daha iyi anlarım siz bilirsiniz :)
Hissettiklerinizi bende yaşadım ileride hiç değmediğini anladım malesef. Baştan çok yara almadan kurtulmanız için diyorum , sonunda bi ilişki başlarsa ilgisizleşir arsızlaşır ve aldatır bundan emin olabilirsiniz. Erkeklerin bu ilgisi bi yerden sonra tükenmeleriyle meşhur , ama birinin ilgisini seviyorsunuz , yalnız olmak istemiyorsunuz bunu kınamıyorum istediğinizi yapın ama bunları küpe edinin.İnanın denedim uzak durmayı mesafe koymayı ama iki gün sonra ne oldu neyin var neden bana mesafelisin demeye başladı. Çünkü inanın her gün arıyor beni iki saat konuşuyor ve hep o arıyor. Ne yapacağımı şaşırdım.
Bence sağlam taktiklerle bu işi bağlayın nasıl olsa sevgilisi olunca siz uzaklaşamasanızda o sizden uzaklaşacak böylece ekstra bi çaba sarf etmenize gerek kalmazKendimi çok kötü hissediyorum arkadaşlar. Başıma daha önce hiç böyle bir şey gelmemişti ve hep gelmez derdim ben ama boşuna dememişler büyük lokma ye büyük konuşma. Hoşlandığım kişi bir başkasını tavlamak için benden taktik istiyor resmen. Öyle berbat bir durumun içinde kaldım ki. Nasıl unutacağım aklımdan çıkaracağım ben bu çocuğu? Resmen her gün tavlamak istediği kız hakkında benimle muhabbet ediyor. Nasıl dayanılmaz bir durum düşünün. Ne yapacağım ne olur bana bir yol gösterin. Bu arada karşılıksız etkilenmedim aslında. İlk başta benden hoşlandığını düşündüm ama resmen yanlış anlamışım kendi ayağıma sıktım. Bana sürekli işte kimseyi bulamazsan en kötü benimle evlenirsin beni alırsın diye takılıyordu. Mesela sohbet ederken farz et ki biz sevgiliyiz falan diyordu ama ben bildiğin yanlış anlamışım her şeyi ve kendimi şu an çıkmaza soktum. Nasıl kurtulacağım bu durumdan ne yapmalıyım? Hayır birde beni görmeniz lazım öyle profesyonel taktikler veriyorum ki çocuğa resmen kendi ellerimde teslim edeceğim kıza az kaldı. Ama önemli olan o değil. Bu saatten sonra zaten bende istemiyorum unutmam gerekiyor ama nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?