- 18 Eylül 2020
- 495
- 1.977
- 63
- 28
- Konu Sahibi hardyandholl
-
Tüm arkadaşlarım aynı şeyi söylüyor. Çok sevgisiz kalmaktan en ufak ilgiye atladım sanırım.Adam 'bana guven olmaz 'diye bagiriyor ben taa burdan duydum..siz kulaklarınızi kapamaya devam edin
Yani tek üzüldüğüm şey şu; bana ilgi göstermese ben zaten ona ilgi duymazdım. Bir arayışta değildim. Sanırım içimde bir yerlerde boş olan yerleri doldurdu. Bu üzüyor beni.Belli ki kendini sevdirip oynamayı seven biri. Vakit ve duygularınızı harcamayın derim.
Adım atabilirdim eğer birazcık daha net olsaydı. Ama şu an her şey havada kalıyor. Bir zemini yok. Normal arkadaşlığa devam etmeliyim değil mi? Yani bir arkadaşım direkt ters yap dedi o da benim yapıma hiç uymuyorBence nötr kalmaya devam et ve içinde bitirmeye çalış duygularını...
Adam ne istediğini bilseydi yani seni isteseydi şu an zaten çok farklı olurdunuz
E sen zaten adım atmak istemiyorsun anladığım kadarı ile...nötr kal işte
Yani tek üzüldüğüm şey şu; bana ilgi göstermese ben zaten ona ilgi duymazdım. Bir arayışta değildim. Sanırım içimde bir yerlerde boş olan yerleri doldurdu. Bu üzüyor beni.
Evet evet. İlgi delisi gibi geliyor bana da.Flörtleşmeyi seviyor demek ki .
Kzıın arkasından bık bık konuşup yüzüne gülüyorsa ilgisi de hoşuna gidiyordur.
Ben olsam arkadaşlığımı kesmem ama zaman içinde ufak ufak araya mesafe koyarım.
Aynı şeyi bugün düşündüm. Açıkçası hayatımda bazı şeyler üst üste geldi. Yaşadığım apartmanda yangın çıktı, iş stresi birde bu olaylar çok yıprattı beni. Destek almayı düşünüyorum. Tek başıma yapamam gibi geliyor.Muhtemelen diğer kıza da gidip sizin ondan hoşlandığınızı ama kendisinin ilgisi olmadığını söylemiştir. Ben bu olayın aynısını yaşamıştım. Demek ki erkekler aynı taktikleri uyguluyor.
Çocuk en sonunda ne o kıza ne de size aşık olmaz gibi geliyor kendi yaşadığımdan yola çıkarsam. İkinizin de ona olan ilgisinden memnundur ama gerçek anlamda sizden veya diğer kızdan hoşlansa ilişkiye başlamak için adım atardı. Hislerinizin farkındadır çünkü.
Umarım sürekli görmek zorunda olduğunuz biri değildir. Diğer türlü unutmanız zor olur.
Evet evet. İlgi delisi gibi geliyor bana da.
Yani denenebilir tabi ama bu blöfü yemezse sonsuza dek ters yapman gerekicekAdım atabilirdim eğer birazcık daha net olsaydı. Ama şu an her şey havada kalıyor. Bir zemini yok. Normal arkadaşlığa devam etmeliyim değil mi? Yani bir arkadaşım direkt ters yap dedi o da benim yapıma hiç uymuyor
Gerçekten kendimi fox gençlik dizisindeki kötü erkeğe aşık salak kızlar gibi hissediyorum"kızın kendisinden hoşlandığının farkında olduğunu, ona hiç o gözle bakmadığını ancak arkadaşlığı hemen kesmek istemediğini çünkü eğer direkt keserse kızı üzebileceğini, onunla arkadaş olduğu için pişman olduğunu söyledi. "
Şu kısım yaaalan. Gitmek isteyen erkek gider oyle uzulecekmiş bilmem ne tutamazsin.
Boyle ayrilamiyorum intihar eder, yok gorusmezsem uzulur kafayi yer mecbur gorusuyorum ayaği yapan erkek iki tarafi da idare etme derdindedir kesin ve net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?