Kadın erkek arasındaki çekimin mantığına ters. Kadınlar neden saç baş makyaj bukadar uğraşıyoruz sence? Daha güzel olmak için değil mi? Seni baştan çirkin bulan zihni çirkin bir adamla işin ne ki senin? Çok mu rahatsın da kendine sıkıntı arıyorsun? Beni beğenmeyeni ben hiç beğenmem. Özgüveni sıfıra inmiş, yaşama sevinci kalmamış bir kadın olmak istemiyorsan sana kıymet veren hem de GERÇEKTEN KIYMET VEREN birini bul. Bu ucube zihinliyle de vakit harcama!!!! Çok sinirlendim ya!
arkadaşça sohbet sırasında içten içe hoşlandığınız erkek size direk ya da ima ederek Çirkin derse tepkiniz ne olurdu??
olay şöyle gelişti: x diye başka birinden bahsediyorsunuz x kişisi için kalbinin güzelliği yüzüne yansımış diyorum ben. o da o zaman sen kötü birisin dedi(
mizaç olarak esprili ve dobra biridir ama bunu söylerken ciddiydi yani gülmüyordu en azından
Aynaya hiç baktın mı sen önce kendine bak derim
arkadaşça sohbet sırasında içten içe hoşlandığınız erkek size direk ya da ima ederek Çirkin derse tepkiniz ne olurdu??
olay şöyle gelişti: x diye başka birinden bahsediyorsunuz x kişisi için kalbinin güzelliği yüzüne yansımış diyorum ben. o da o zaman sen kötü birisin dedi(
mizaç olarak esprili ve dobra biridir ama bunu söylerken ciddiydi yani gülmüyordu en azından
Sevgiliniz hangi düşüncelerle böyle söyledi bilemiyorum ama genelde güzel yeni doğmuş bebeklere, güzel kadınlara çirkin denir nazar değmesin diye:)
artık ondan hoşlanmıyorum. onu hayatımdan bir daha asla görüşmemek üzere sessizce çıkardım ve kendime söz verdim bir daha aramamak için. telefonunu sildim, irtibatı kestim.
bir kıza üstelik onu seven bir kıza çirkin dahi olsa suratına karşı çirkin diyebilen erkek müsveddesidir asıl çirkin olan. kalbi, beyni her şeyi çirkin olan.
o sevilmeye bile layık değil benim gözümde.
Canim vallah en iyisini yaparsin unutmakla......bir gunde onunla o $ekilde konu$an biri cikarsa anca ozaman anlar, tabi anlarsa..bu tip insanlar anlamazda.
Ben boyle biriyle beraberdim, gecenlerde ayrildim o kendini bilmezden.
O da bana cevresindekilerin beni guzel bulmadiklarini soylerdi, daha guzelini bulabilirmi$...kendiside surekli benim karizmam var diyip dururdu, tabi karizma felan yok, o kendini oyle goruyordu, artik cevresi ne kadar gazlami$larsa kendini fazlasiyla abartiyordu.
En azindan o sevgilin degil, unutmak daha kolay....du$unsene bide sevgiliyken sana boyle bir$ey dedigini, insan okadar uzuluyor ki.
Benim oz guvenim gitti kalmadi, daha halen toparlanamadim.
Burda ki bi arkada$in dedigi gibi Allah seni korumu$.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?