Hoşlandığınız Erkek size Çirkin derse...

ondan sana ne sevgili olur ne de normal arkadas...ben olsam ilk iş ondan uzaklaşırdım..muhtemelen senın ondan hoşlandgnı biliyordur şımarıklığından demiştir..aklı sıra seni üzüp söyledği sözün seni üzmesinden zevk alıp egolarını tatmın edecek ...mutlu olacak..o sana böyle dedikçe sakın senin gözünde daha da ulaşılmaz olmasın !! normalde öyle bi yanılgıya düşeriz çünkü:) havasını indirmek istiyosan onu YOKSAY.. ilgilenme..söyledği sözü de sallama ..bilmesin asla üzüldüğünü..başlasıyla ilgilen mesela ya da kendıne başka uğraşlar falan bul yoğunmus gibi göster kendını...etrafında seni göremeyınce bu defa o senin peşine takılır :) bu işler böyle tatlımm...üzülme her kadın güzeldir..bunu görebilen birini bulmak asıl mesele...

Kadın erkek arasındaki çekimin mantığına ters. Kadınlar neden saç baş makyaj bukadar uğraşıyoruz sence? Daha güzel olmak için değil mi? Seni baştan çirkin bulan zihni çirkin bir adamla işin ne ki senin? Çok mu rahatsın da kendine sıkıntı arıyorsun? Beni beğenmeyeni ben hiç beğenmem. Özgüveni sıfıra inmiş, yaşama sevinci kalmamış bir kadın olmak istemiyorsan sana kıymet veren hem de GERÇEKTEN KIYMET VEREN birini bul. Bu ucube zihinliyle de vakit harcama!!!! Çok sinirlendim ya!

haklısın . Hem o da yakışıklı diil ayrıca.

Son düzenleme:

Böyle demesi senin çirkin olduğunu göstermez. Güzellik ve çirkinlik göreceli kavramlardır.
Eminim seni de dünyadaki en güzel bayan olarak gören birileri vardır

Bana çirkin olduğumu söyleyebilecek veya ima edecek kadar patavatsız olan kişiden zaten hoşlanmam.

Sevgiliniz hangi düşüncelerle böyle söyledi bilemiyorum ama genelde güzel yeni doğmuş bebeklere, güzel kadınlara çirkin denir nazar değmesin diye:)

Son düzenleme:
Ciddi ciddi bunu dediyse ve gülmediyse ondan derhal uzaklaşırdım.Çok üzülürdüm hoşlanıyorsam ama soğurdum heralde bu saygısızlığından sonra.
Ben ne yapardım hııı öyle mi der tavır yapardım ciddi mi değil mi onu ölçerdim baktım beni takmıyor bile,hiçbirşey söylemeden onunla arama mesafeyi koyardım.
O kişinin yaptığı hiç normal birşey değil.25 yaşında bir insan ergen de değil ki.Bu onun saygısız ve düşüncesiz biri olduğunu gösterir.Bence Allah seni korumuş ondan,onun sana gerçek yüzünü göstererek.

artık ondan hoşlanmıyorum. onu hayatımdan bir daha asla görüşmemek üzere sessizce çıkardım ve kendime söz verdim bir daha aramamak için. telefonunu sildim, irtibatı kestim.

bir kıza üstelik onu seven bir kıza çirkin dahi olsa suratına karşı çirkin diyebilen erkek müsveddesidir asıl çirkin olan. kalbi, beyni her şeyi çirkin olan.

o sevilmeye bile layık değil benim gözümde.

güzel elbiseleri giyip kuşanacağım
senin önünden geçip sana bakmayacağım
beni kırdığın gibi kalbini kıracağım
beni dinlemedin ya seni duymayacağım
yürü anca gidersin

Madem o sana ıyı nıyetlı davranmadı ıyı nıyetlı olsa bıle ben olsam onun orda . ....... Oleee ederım dedın lafın ıcıneeee kaldıkı sen orda ona verecegın laf onun verdıgı ıfade ıle acımadan bı yerıme kaş göz cızsemmm senden dahaaa ıyı olur deyıp lafı koyardım
Hani derler ya dünün sümüklü cocugu bana adam mı oldun sen .kendini bisi zanneden asalak lar

Canim vallah en iyisini yaparsin unutmakla......bir gunde onunla o $ekilde konu$an biri cikarsa anca ozaman anlar, tabi anlarsa..bu tip insanlar anlamazda.
Ben boyle biriyle beraberdim, gecenlerde ayrildim o kendini bilmezden.
O da bana cevresindekilerin beni guzel bulmadiklarini soylerdi, daha guzelini bulabilirmi$...kendiside surekli benim karizmam var diyip dururdu, tabi karizma felan yok, o kendini oyle goruyordu, artik cevresi ne kadar gazlami$larsa kendini fazlasiyla abartiyordu.
En azindan o sevgilin degil, unutmak daha kolay....du$unsene bide sevgiliyken sana boyle bir$ey dedigini, insan okadar uzuluyor ki.
Benim oz guvenim gitti kalmadi, daha halen toparlanamadim.
Burda ki bi arkada$in dedigi gibi Allah seni korumu$.

bu konuya daha önce yazdımmı bılmıyorum ama başlığı yenı görmüş gibiyim ve görür görmez aklımdan geçenler

allah ne verdıyse dalarım

Benim kalbim yüzüme yansımış senin ki aynaya derdim çıkarıp bi ayna tutardım :120:

sonra da "ne olacak senin bu halin?" derdim :106:

Boyle seylerde en guzelı ısı hemen sakaya vurmak bence.sende orda gulup bırseyler soyleseydın emın ol bu kadar takılmayacaktın.bosversene sen aynada kendını guzel bulduktan sonra gezegendekı bı dangalak sana çirkinsin dese ne olur.bosveeeer.gercekten hiç değmez.

o da yakışıklı değildi ki zaten :) hayır çirkin olabilirim ama bunu suratıma ima ederek ne kadar çirkin bir kalbi olduğunu gösterdi zaten.

Bir kez gönül yıktın ise
Bu kıldığın namaz değil
Yetmiş iki millet dahi
Elin yüzün yumaz değil

tabi canım hoşlandığın insandan böyle bir şey duymak özgüven problemi yaratıyo bende de yarattı ama onu ve egosunu başbaşa bırakıp yol vermek en güzeli
olay güzellik çirkinlik yanına yakışma değil ki
ben onun tipine aşık olmamıştım ki zaten. gerçi bu cümleyi duyduktan sonra neyine aşık olmuşum karakteri de yokmuş ki dedim kendi kendime :)
ne adamlar görüyorum yanlarındaki çirkin sevgililerine tanrıça muamelesi yapan. aslolan budur işte. güzellik bakan gözdedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…