Hoşlandığınız Erkek size Çirkin derse...

Ukelalik etmis..acaba kendi cok cok mu iyi..sen takma bence gercek olsaydi diyemezdi bence..ama ezik durma sen de ona karsi sakin canim

öncelik bakımlı olmak şart bakımlıysan güzelsindir zaten...bu erkek müsvettelerine ağzının payını verirsen güzel görünürsün...senin gibi hem içi hem dışı çirkin erkeği ne yapacağız deseydin seni daha güzel bulurdu...erkekler kendilerine güveni olan kadınlardan hoşlanır

bakımlıydım, makyajlıydım ya aslında o gün kızlar falan da beğenmişti beni ama. ben normalde pek makyaj yapmam o gün bi de makyajlıydım yani.

ya ben de şu olayı anlamıyorum yok erkekler böyle tip kadınlardan hoşlanırlar, şöyle davranan kadınlardan hoşlanırlar.sanki bütün erkekler aynı.nasıl ki her kadının zevki farklıysa her erkeğin de zevki farklı.buradaki bütün kadınlara sorsak herkes başka bir tipi karakteri beğenir.bir kaç kişinin zevkine göre kimse kendini şekillendirmemeli.elbet herkesi olduğu gibi kabul eden biri çıkar.asıl aşk da odur zaten.

Şaka yapmıştır ama size böyle bir şaka yapması sizinle sevgili olmayı düşünmedigini gösterebilir. Yada ilkokuldaki gibi hala buyumemisse yakında saçınızı çekecektir...

şaka yapmış bence, sinir etmek için de gülmeden söylemiş, tepkini merak etmiştir. biz kadınlar dış görünüşümüz hakkında hassas olduğumuz için bu tip şeyleri kafamızda çok büyütüyoruz

"Hı eklemeyi unuttum, insanın kalbi yüzüne yansır ama bunu güzel bakanlar görebilir anca.Nasıl bakarsa öyle görür yani insan" Der ve güler, ortamdan "neyse bana müsade, burası çok sıkıcı" der kalkardım.

Kendin söylüyorsun bunu söylerken gayet ciddiymiş.Kırılırdım ve çok patavatsız olduğunu söyleyip o insandan soğurdum.

bakımlıydım, makyajlıydım ya aslında o gün kızlar falan da beğenmişti beni ama. ben normalde pek makyaj yapmam o gün bi de makyajlıydım yani.

canım seni kızdırmak için demiş, gerçekten çirkin olsan demezdi şüphen olmasın

benimki de bana arada çirkin diyo, ama çirkin miyim ? hayır tabi ki, çevrem ve insanlar tarafından çok beğenilen bir bayanım. o kendisine baksın sensin çirkin derim. hiç de umursamam. kıskançlığına söylüyolar bazen de

terbiyesizin patavatsızın biriymiş
bi bayana şakayla bile olsa böyle şeyler söylenmez
demek ki nerde nasıl konuşucanı bilmekten aciz biri

alayCı bi şekilde gülerdim sadece:))) umrumda da olmazdı

o an elime ne geçerse kafasına gözüne fırlatırdım
zaten hassasım bu aralar

dalga geçerek bu ortak noktamız beni de üzüyor derdim ...derdim de işte insan pat diye duyunca bişeey diyemiyor kanımca...
herşeyde öyle değil mi zaten? eve gelir kurar dururuz şöyle deseydim böyle desydim diye....
takma canım bu seni daha da güçlendirsin ve özgüven seviyene seviye katsın ..inadına...

bence bundan iki anlam çıkıyor
ilki sen x kişi için kalbinin güzelliği yüzüne yansimış dediğinde
senin için kullandığı ifade senin için tam tersi kalbinin
çirkinligi yuzune yansimis gibi bir anlam oluyor oda senin
anladigin gibi sana çirkinsin demiş oluyor
ikincisi sen x kisi icin öyle söyleyince sana söyledigi
onun kalbinin güzelligi yüzüne yansıdıysa senin neren yansımış ozaman
düşüncesinin cevabı yani senin x kisi icin söyledigine katilmiyor
sana bu şekilde tepki veriyor da olabilir yani senin kalbinin güzelliğinin o kisiden
daha iyi yüzüne yansıdığını söylemek istiyor ama gurur
vs.izin vermiyor bu şekildede yorumlayabilirsin
o kişiden hiç bekleyebilirmisin sen x kişi için öyle
söylediğinde sana sen ondan daha güzelsin yada senin kalbin guzelligi
yzune daha fazla yansımış gibi iltifatlar duymayı beklermisin
bu tarz sözleri rahat söyleyebilen bir yapısımı var
eger rahat soyleyebilecek biri ise birinci secenek dogru
degilse ikinci secenek
erkekler bazen söylemek istediginin tam tersini söyler

canım dobra falan değil patavatsızın teki işte... kendini bi halt sanıp insanlara laf söyleyerek egolarını tatmin etmeye çalışır bunlar hep bu tarz insanları bozmak lazım ki bi daha çenelerini açamasınlar eminim kendisine laf söylense nasıl bozulur alınır. Düşüncesiz bi tip hiç yüzüne bile bakma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…