Hoşlandığınız kişi sırf annesinin adını taşıyorsunuz diye sizi istemezse...?

UniQuE88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
842
2
0
Diğer
Evet böyle bir durumla karşılaştım.
2 senelik bir ilişkinin ardından ilk defa birinden hoşlanmaya başladım.
Başka bir erkekle konuşmanın sohbet etmenin nasıl bir duygu olduğunu tamamen unutmuşum.
Ama daha ilk tanıştığımızda dedi ki "Annemin adı da UniQuE88, hayatta olmaz, imkânsız". Böyle bir saçmalık olur mu yaa? :52:
Çok kötü bişey yaptım, aklıma geldikçe utanıyorum kendimden :14:
Geçen gece kulübüne gittik ve baya içtik o gün, ve ben yapıştım bunun dudağına :52: Sarhoşluğuma veriyorum, kendimi kaybedecek kadar içmedim ama 'salla gitsin' modundaydım.
İyice gözünden düştüm kesin, bu nebiçim bir kız demiştir kim bilir ne düşünmüştür benim hakkımda.
Zaten başından beri 'hayatta olmaz' ded, şimdi iyice içine ettim. Birdaha nasıl bakarım yüzüne bilmiyorum :14:

ozel anlarınızda adını soylerken annesinin aklına gelmesinden mi cekiniyor nedir anlamadım :26: atıyorum UniQuE88 seni istiyorum demek istese annesinin ismi ters kacar gibimi acaba git adını degiştir :9: dudaga yapıstın o devam ettimi opmeye kestimi

Son düzenleme:
şanssızlığın böylesi:27::9::9::9:

aslında ne kadar doğru bilmiyorum ama
benım sevgılım ismi babamın ismi olsa
bilmiyorum ne yapardım :27:

Son düzenleme:
Ne alakaymış saçmalığın daniskası resmen, annesini sevmiyor nefret ediyor
falan olsa bir nevi tamam diyeceğim de ki ozaman bile saçma da neyse :S

Son düzenleme:
Evet böyle bir durumla karşılaştım.
2 senelik bir ilişkinin ardından ilk defa birinden hoşlanmaya başladım.
Başka bir erkekle konuşmanın sohbet etmenin nasıl bir duygu olduğunu tamamen unutmuşum.
Ama daha ilk tanıştığımızda dedi ki "Annemin adı da UniQuE88, hayatta olmaz, imkânsız". Böyle bir saçmalık olur mu yaa? :52:
Çok kötü bişey yaptım, aklıma geldikçe utanıyorum kendimden :14:
Geçen gece kulübüne gittik ve baya içtik o gün, ve ben yapıştım bunun dudağına :52: Sarhoşluğuma veriyorum, kendimi kaybedecek kadar içmedim ama 'salla gitsin' modundaydım.
İyice gözünden düştüm kesin, bu nebiçim bir kız demiştir kim bilir ne düşünmüştür benim hakkımda.
Zaten başından beri 'hayatta olmaz' ded, şimdi iyice içine ettim. Birdaha nasıl bakarım yüzüne bilmiyorum :14:

Allah başka dert vermesin ..Çok ta umrunda olmasın sıkıntı yaptığın şey sıkıntı yaratacak türden değil inan ..salla gitsin demişsin ya aynen öyle yapmaya devam etmelisin :)

ozel anlarınızda adını soylerken annesinin aklına gelmesinden mi cekiniyor nedir anlamadım :26: atıyorum UniQuE88 seni istiyorum demek istese annesinin ismi ters kacar gibimi acaba git adını degiştir :9: dudaga yapıstın o devam ettimi opmeye kestimi

O benden 10 kat beterdi o da sallamadı herhalde o an. Yok kesmedi hatta durmadan sarıldı fln. Boynumu çok pîs ıssırdı bikere onu unutmadım :27: kızzz utanıyorum yaa öyle sorulur mu hiççç :14:

Ne demek hayatta olmaz :19: ben hayatta olmaz dedıgım kısıyle evlıyım :1:
acaba annesının ısmıden rahatsız mı oldu hanı mesela arkadasın dedıgı gıbı ozel anlarda kavgalarınızda vs.
Benım babamda annesının adını koymamıs bana hata kaza evladımdır ters bısey soylerım annemın adını koymam demıs boyle bı durummu acab :26:

Ne alakaymış saçmalığın daniskası resmen, annesini sevmiyor nefret ediyor
falan olsa bir nevi tamam diyeceğim de ki ozaman bile saçma da neyse :S

Beni öperlen annesi gelirmiş aklına diye bişeyler saçmaladı. Ya ben bunu daha hiç ayıkken görmedim hep sarhoş nedense :27:
Beğenmiyorsan muhattap olma benimle dedim artık ne diyim :-/

O benden 10 kat beterdi o da sallamadı herhalde o an. Yok kesmedi hatta durmadan sarıldı fln. Boynumu çok pîs ıssırdı bikere onu unutmadım :27: kızzz utanıyorum yaa öyle sorulur mu hiççç :14:

peki annesi gelmemismi aklına operken ey allahım ya :32: oyle demisya:1:

Son düzenleme:
Beni öperlen annesi gelirmiş aklına diye bişeyler saçmaladı. Ya ben bunu daha hiç ayıkken görmedim hep sarhoş nedense :27:
Beğenmiyorsan muhattap olma benimle dedim artık ne diyim :-/

ALLAH'ım ya psikolojik sorunlarımı var bunun anlamadım adın annesiyle aynı diye ne alakaymış :1:

şanssızlığın böylesi:27::9::9::9:

aslında ne kadar doğru bilmiyorum ama
benım sevgılım ismi babamın ismi olsa
bilmiyorum ne yapardım :27:

Ya sorma yaaa, ben boğa burcuyum ve dış görünüşe bakarum ilk. Bu da şansıma çok pis yakışıklı bişey :27: acayip hoşuma gidiyor ama bu Anne muhabbetiyle içine etti herşeyin :14:

Benim arkadaşımın sevgilisinin candostu bu, güya aramızı yapacaklardı. Sonuç beni annesi gibi görüyor :52:

ben dusunuyorum boyle birsey olsa babamın ismi aramda birsey olabilcek kiside olsa diye yani olmasa iyi olurdu ama bunun icinde baslayabilcek ilişkiyi kestirip atmazdım ben ona baska isimle hitap ederim olmadı :27:

Ne demek hayatta olmaz :19: ben hayatta olmaz dedıgım kısıyle evlıyım :1:
acaba annesının ısmıden rahatsız mı oldu hanı mesela arkadasın dedıgı gıbı ozel anlarda kavgalarınızda vs.
Benım babamda annesının adını koymamıs bana hata kaza evladımdır ters bısey soylerım annemın adını koymam demıs boyle bı durummu acab :26:

Ama ne saçma yaa, isim aynı diye görüntü de aynı sanki :27:

ben dusunuyorum boyle birsey olsa babamın ismi aramda birsey olabilcek kiside olsa diye yani olmasa iyi olurdu ama bunun icinde baslayabilcek ilişkiyi kestirip atmazdım ben ona baska isimle hitap ederim olmadı :27:

Cumartesi'yi dört gözle bekliyorum :52:
Hiç pas vermicem, bi merhabalaşırım sadece. bakalım gelecek mi yanıma

Back
X