Sen bana laf mı sokuyon kızzz![]()
Ben laf sokmam direk söylerim

O öyle düşünecek diyorum ben değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bana laf mı sokuyon kızzz![]()
Olabilir tatlım. İlgilenmiyorum da açıkcası bana ne. Bu kafayla giderse normal yani hak ediyor da!
Bana 'Namuslu' diye "hakaret" edenlerle işim olmaz :27:![]()
Ben laf sokmam direk söylerim
O öyle düşünecek diyorum ben değil.
namuslusun sen . tüüüüü.. bir daha yanıma yaklaşma Allahın namuslusu.ne zaman namussuz olursun o zaman seni severim..
ıyyyyyy.:
böyle bir bakışı olan adamlarda varmış ha. çok güldüm ya...![]()
Ne var canım bunda ablamla kayınvalidesinin ismi de aynı valla sorun olduğunu ilk kez burada gördüm![]()
'sen cok güzelsin, cok zayifsin, bana göre degilsin' diyenler de varmi acaba![]()
Yavriiiiimmmmm
Bi anlasam cevaplicam bu sorunu
Okadar bekleyemedim kulübün ortasında atladım kucağına
Tövbe Yarabbim soruya bak yaa! Kusura bakma ama okurken Yuh dedim, iyice utandım kendimden.
Grup halinde gittik ortama canım yalnız değildik, kalmaya da niyetim yoktu. Dediğim gibi kendimden geçercesine değildi durumum dozunda içtik hepimiz !
seni evlatlik tan red ediyorum de saygisiz cocuk![]()
nie utanıyosun hayatım kız kızayız ne var bundaa vala iyi yapmışsın seninki biraz sütmüştü bu öpücükten sonra gözü açılmıştır az da olsaa :)) bugün bi msj at napıyosun annemmm diye hahah :))
Hayatında okadar kadın vardır ki, benim öpücüğe takılı kaldığını zannetmiyorum. Ne istiyorsun böyle adamdan diye sorarsan.. Çok yakışıklı Allah kahretmeyeee![]()
İyi de adama kapıyı aralamışsın içeri girmek istemeyecek mi ? :) Seni iyice yoklar şu aralar olmadı takılmayı bırakır.
Yok beaaa ne yoklaması, aklına bile gelmiyorum. O da farkında herhalde yanlış olduğunun. Hayır gelmez zaten ondan baksana bana Namuslu dedi![]()
Sende öyle bir izlenim bırakma isteği de olabilir bu :)