Hoşlandığınız kişinin nişanlanması?

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
Daha önce de bahsetmiştim. Çalıştığım şirkette biri vardı. Aslında aşık değildim ama olabilir diye çok kendimi kaptırmıştım. İlgi gösterdim çok umursamadı. Ya anlamadı, ya anlamamazlığa getirdi. Bilmiyorum. Neyse bugün gelmiş elinde yüzüğü. Çok kötü hissettim kendimi ya. İnanılmaz kendimi değersiz hissettim. O çok mutlu, herkes tebrik ediyor. Ben böyle yine aynı yalnızlık. Böyle bir üzüntü yaşadınız mı? Yaşadıysanız nasıl atlattınız?

Daha önce de bahsetmiştim. Çalıştığım şirkette biri vardı. Aslında aşık değildim ama olabilir diye çok kendimi kaptırmıştım. İlgi gösterdim çok umursamadı. Ya anlamadı, ya anlamamazlığa getirdi. Bilmiyorum. Neyse bugün gelmiş elinde yüzüğü. Çok kötü hissettim kendimi ya. İnanılmaz kendimi değersiz hissettim. O çok mutlu, herkes tebrik ediyor. Ben böyle yine aynı yalnızlık. Böyle bir üzüntü yaşadınız mı? Yaşadıysanız nasıl atlattınız?
Yani demek ki sizden boşuna uzak durmamış ne yani sevdiceğini sizinle mi aldatsaydı? ?

Yani demek ki sizden boşuna uzak durmamış ne yani sevdiceğini sizinle mi aldatsaydı? ?
Yok ya olay öyle değil. Benden uzak durduğu zaman sevgilisi yoktu. Sonradan ben öğrenince tüm iletişimimi kestim zaten. Konuşmayalı nerdeyse 6-7 ay oluyor. Ama bugün muhabbetleri duyunca kendimi kötü hissettim. Aynı işyerinde zor oluyor ya.

Adam sana umit vermemiski.. verse asil aadii pislik olurdu. Aranizda birsey yok neden kotu oldun? Sen bence bu isi cok kafaya takiyosun. Yapma hayatim, herseyin zamani vardir

Back
X