- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Evreka1800
Neden onu beğendi beni beğenmedi diye kafamda kurup duruyorum.
siz sizi beğenen her erkeğe gidiyor musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden onu beğendi beni beğenmedi diye kafamda kurup duruyorum.
Kendime özgüvenim sarsıldı. Aşk acısı çekmiyorum kendimi kötü hissediyorum olay o.Unutamadığınız eski sevgiliniz nişanlanmış gibi neden davranıyorsunuz ki? Hiçbir şey yokmuş zaten aranızda. Birkaç gün sonra alışırsınız bu duruma, canınızı acıtmaz.
Hadi ya : (Benim sevdiğim adam evlendi mutlu çocuklu.
Balayına gittiklerinde öğrendim .sonuç olarak yıllar geçti ,yaşım geçti.o mutlu ben koyverdim hayatı![]()
yıllarını verdiğin adamın başka biriyle evlenmesi , hoşlandığın kişinin nişanlanmasını döver
Öyle tani. Ama insanın zoruna gidiyor, ağırına gidiyor. O neden mutlu ben mutsuzum diyorum.Ilgisi yokmuş demek ki ...
Sizde baska birine Bakarsınız .
Hayırlısı
Ya nasıl istediğiniz erkekleri kendinize aşık edebiliyorsunuz. Benden kimse hoşlanmıyorvalla ben birini beğeniyorum sonraki sene daha iyisini görüyorum onu beğeniyorum sonra daha iyisi bu hep böyle....
model yükseliyor
bu yüzden evlenmiyorum böyle hepsi benim
yani benim olma ihtimali var
yani demem o ki daha iyisi de vardır o kaybetti![]()
siz sizden hoşlananlara şans vermiyorsunuz beni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğim beni beğenmez olayı. bir de bence sizinki de çok hoşlanmaktan değil de kafanızda evlilik fikri olduğu için etrafınızdakilere alıcı gözle bakıyorsunuz.Ya nasıl istediğiniz erkekleri kendinize aşık edebiliyorsunuz. Benden kimse hoşlanmıyor![]()
Olabilir belki de.siz sizden hoşlananlara şans vermiyorsunuz beni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğim beni beğenmez olayı. bir de bence sizinki de çok hoşlanmaktan değil de kafanızda evlilik fikri olduğu için etrafınızdakilere alıcı gözle bakıyorsunuz.
Kesinlikle haklısınız, sadece çok zoruma gidiyor. Neden o da ben değil diye kendimi yedim bitirdim.Olmayan aşkın ızdırabını çekiyorsunÇekme canım yaa bak önüne boşver ortada bir yaşanmışlık yok bişey yok ona sevdanın yolları sana kimbilir kimler çıkar daha karşına
![]()
Sizde mutlu olursunuz. Bakış açınızı değiştirin.Öyle tani. Ama insanın zoruna gidiyor, ağırına gidiyor. O neden mutlu ben mutsuzum diyorum.