Hoşlandığınız kişinin nişanlanması?

Unutamadığınız eski sevgiliniz nişanlanmış gibi neden davranıyorsunuz ki? Hiçbir şey yokmuş zaten aranızda. Birkaç gün sonra alışırsınız bu duruma, canınızı acıtmaz.
Kendime özgüvenim sarsıldı. Aşk acısı çekmiyorum kendimi kötü hissediyorum olay o.

Hoşlandığım değil ama yıl başından bu yana beni her şeyden çok sevdiğini, yaşadığımız sürece beni seveceğini, asla vazgeçmeyeceğini söyleyen kişi kendisiyle bir ay konuşmayınca bir haftada görücü usulüyle birini buldu ve nişanlandı. Üstelik (aynı yerde çalışıyoruz) iki defa yanıma gelip nişan tatlısından ikram etti :) Kızla tanışmadan iki gün önce mesajlaşma uygulamasından bana olduğu anlaşılan bir söz yazmıştı. Kızın cevabı olumlu olunca isimlerini kalplerle süsledi, şükürlü sözler yazdı ve ona ithafen aşk cümleleri yazdı :) Bu kişiyi sevmiyor olmama rağmen, o kadar iddialı aşk cümleleri kurup, yalan sözler söylemesine fırsat verdiğim için ilk hafta aldatılmış gibi hissettim, mide bulantısı gibi bir his oluştu her gördüğümde. Beni şaşırtan bu kadar kısa sürede hemen başkasına aşık olmasıydı. Aşk, sevgi bu kadar basit değil bana göre. Ondan sonra ben şükrettim iyi ki inanmamışım, tamam dememişim diye :) Çünkü karakter özelliklerini yazmıştım burada açtığım konuda da, anlaşamazdım biliyordum. Geçiyor yani hiçbir şey yaşanmayınca. Biraz zaman geçsin. Üzgün olduğunuzu belli etmeyin hayatınıza mutlu bir şekilde devam edin. Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi. Umarım mutlu olacağınız, sizi sevecek kişiyle karşılaşırsınız kısa sürede :)

valla ben birini beğeniyorum sonraki sene daha iyisini görüyorum onu beğeniyorum sonra daha iyisi bu hep böyle....

model yükseliyor

bu yüzden evlenmiyorum böyle hepsi benim :KK70:

yani benim olma ihtimali var

yani demem o ki daha iyisi de vardır o kaybetti :eğlence:
Ya nasıl istediğiniz erkekleri kendinize aşık edebiliyorsunuz. Benden kimse hoşlanmıyor:KK12:

Ya nasıl istediğiniz erkekleri kendinize aşık edebiliyorsunuz. Benden kimse hoşlanmıyor:KK12:
siz sizden hoşlananlara şans vermiyorsunuz beni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğim beni beğenmez olayı. bir de bence sizinki de çok hoşlanmaktan değil de kafanızda evlilik fikri olduğu için etrafınızdakilere alıcı gözle bakıyorsunuz.

siz sizden hoşlananlara şans vermiyorsunuz beni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğim beni beğenmez olayı. bir de bence sizinki de çok hoşlanmaktan değil de kafanızda evlilik fikri olduğu için etrafınızdakilere alıcı gözle bakıyorsunuz.
Olabilir belki de.

Olmayan aşkın ızdırabını çekiyorsun :KK53:Çekme canım yaa bak önüne boşver ortada bir yaşanmışlık yok bişey yok ona sevdanın yolları sana kimbilir kimler çıkar daha karşına :KK66:
Kesinlikle haklısınız, sadece çok zoruma gidiyor. Neden o da ben değil diye kendimi yedim bitirdim.

Back
X