Hoşlanılan adama çiçek yollamak ve tepkisi

Muhtemelen vazgeçer demiştir devamı gelınce de kız arkadasına yakalanmaktan korkmuştur .

Erkeğin peşinden koşulmaz. İstediklerinde öyle bir koşuyorlar ki aklınız durur. İlginizi belli etmişsiniz zaten, çiçek hediye göndermek falan yanlış olmuş. Adamın ilişkisi var, sizinle de ufak tefek flört ederek eğleniyor. Kendinize bunu reva görmeyin. Bu kadar uzun süre flört olmaz. Hiç gözünüzü açacak bir arkadaşınız da mı yok?

Haklısınız, işte terzi kendi söküğünü dikemiyor. Bu konuyu yakın 1-2 arkadaşım biliyor sadece. Galiba bu konunun bende kapandığını düşünüyorlar :) Ki öyle de denilebilir. Bu olaylardan sonra birkaç da olay yaşanınca bende ipler koptu. İşte geçmişi sorguluyor insan biraz :/

biri kandiriyor sanmistir
benim kkdan sevdigim bir arkadasim var. Duzgun biriyle bir iliskiye baslama hevesinde, otuzlarinin sonlarinda bir kadin.
yasadigi yer ada gibi bir yer. yani oyle insanlarin her an gidemeyecegi bir yerde.
bir gun bir kutu aldi, icinde ondan ne kadar hoşlandığına dair bir yazi vardi ve isikli bir hediye. eger tanismak isterse isigi balkonuna koymasini , eger istemezse de asla rahatsiz etmeyeceğini yaziyordu.
benim bir yalvarmadigim kaldi as balkona ne kaybedersin diye. ama hem birilerinin onunla dalga gecmek icin yapmis olabilme ihtimalinden hem de biraz dogdugu büyüdüğü topraklarda ogrendigi uzere "kolay kiz olmamak" icin asmadi. "cok istiyorsa karsima cikar" dedi, asmadi.
sonuc olarak iki yil gecti ses seda yok
yani ilk cicekte neden yazmadi dediniz ya. belki de isletildigini dusunmustur, yazip rezil olacagini düşünmüştür arkadasim gibi (ki oyle birsey olsa isleten utansin bence)
ne zaman ki el emegi hediye gonderdiniz o zaman ciddiyetini anlayip gercek kisi oldugunuza emin olup yazmis

Kapansın kapansın. Geçmişi sorguluyorsanız da bunu hata olarak görüp dersinizi alacak şekilde sorgulayın. Flört dediğin en çok 2 hafta 3 hafta olur. Bunu uzatan erkek sizi cepte tutuyordur. Kimsenin işyeri hobisi olmayın.

Bir erkeğe çiçek yollamak, bir yerlerini havaya kaldırmak, kırk yıl düşünsem aklıma gelmez bu hareket. Zaten iyice prenses gibi alıngan tripli olmuş bazı erkekler. Üstelik arada 15 yaş varmış. Dünyada erkek kıtlığı mı var, hiç bu kadar uğraşmaya değmez. Bir erkek seviyor ilgileniyorsa bir şekilde belli eder adım atar.

Yanlış anlamayın ama bana göre erkeğe çiçek ısrarla çiçek yollamak saçma geliyor artı kadının adım atması da saçma geliyor erkek isterse ne yapar eder ilerler yeter ki istesin hamleleriniz çok yanlış sonuç bakınız adam sevgilim var demiş istemiyormuş bak hele hele tam burnunu sürtmelik erkek uzak durun yahu böyle biri için paranıza yazık

Bombos bir adam sizinki de gereksiz ilgi alaka. Seven adam zaten iki sene beklemezdi. Bende hayatta oturupta ona el emegi bisey hazirlamak ugrasmaz zamanimi caldirmazdim. Oturur yuzume sacima bakim yapardim. Cicege de insallah para vermediniz. Mezarliktan alsaydiniz bu adama o bile fazla

Adamın davranışlarının sebebi ne biliyor musun?Ş……..siz o yüzden böyle davranıyor.Bunu anlamayacak ne var.Adam pisliğin teki.Sevgilisi varken başkasına yeşil ışık yakan adam !! nedir sence?Ayrıca bir kadının erkeğe çiçek yollaması ne alaka

Bana takılır, flörtöz espriler yapar. Bu da etrafımız tarafından farkedilen bir durum. Bu şekilde git gelli bir 2 sene geçti.
İki hafta iki ay da değil koca iki sene. Siz kendi kendinize ilişki yaşamışsınız. Niye flörtöz davrandın peki diye hesap sorsanız ne flörtözü sadece şakalaşıyorduk der. Adam bekarmış, adım gibi eminim gönderdiğiniz çiçekleri koyacak vazosu bile yoktur, öylece masaya koymuştur oradan da çöpe. Siz yüksek lisans yapıyorsunuz ve bu kişi de danışmanınızsa yaptığınız hiç etik değil. Biri size 3 kez ısrarla çiçek gönderse rahatsız olmaz mıydınız, hırlı mı hırsız mı kim bu diye araştırmaz mıydınız? Evli değildir ama ilişkisi vardır, adamın tüm hayatı okul ortamında geçmiyor sonuçta. Okuldaki odası ayrı evi mahrem alanı ayrı. Ev adresini kendisi vermemiş siz araştırıp bulmuşsunuz. Bu da hiç etik değil ve rahatsız edici.

Ya şu herifler için aslında öyle böyle, tanısan seversin, içine kapanık... yazıp durmayın. Bunlar bir kadından hoşlanınca ilk haftadan adım atma planları yapar. Neyse umarım az da olsa soğumuşsunuzdur. Gitsin şakasını esprisini başkalarına yapsın. 3 çiçeğe verdiğiniz paraya yazık olmuş, hem de özel kurye.

2 sene boyunca flörtleştiğinizi sanmanıza üzüldüm ben daha çok. Bir erkek birinde hoşlanıyorsa iki sene ergen gibi flörtlerimiz. Hele bahsettiğiniz yaş grubu. Bir kahve teklifinden çekinmez. Adamın genel tavrı bu ve siz muhtemelen her tavrından anlam aradınız.

Cok urkutucu buldum ben bu hareketi, bi insanin bilgisi olmadan ev adresini öğrenip hediyeler göndermek hic romantik degil.

Nasil yapabiliyorsunuz böyle seyleri hic anlayamayacagim.

Ay yengenç bence arkadaşın haklı ya. Hoşlanıyorsa evinin balkonunu gözetlemeden çıkıp söyleyecek özgüvende olsun. Bu romantizm falan değil. İyi yapmış arkadaşın, takıntılı mı sapık mı belli değil. Belki yüz yüze görse hoşlanamayacaktı ama adam ışığı koydun diye yapışacaktı kıza.
Ürkütücü bence ya

Şahsen bana isimsiz ve manidar notlarla dolu çiçekler gelse korkarım. Manyağın biri musallat oldu derim. Hiç romantik gelmez. Hele şu zamanda. Ergenlikte olmadığımıza göre bence çokta memnun olunacak bir durum değil. Bir şekilde ev adresini de öğrenmişsiniz. Kadın erkek fark etmez. Bu hareket benim için tacizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…