Hoşlanılan adama çiçek yollamak ve tepkisi

Bence de işigi asmamakla cok iyi yapmiş. Kim oldugu belirsiz birinin yazdigi notla tanismak istemeyi kabul edip isik asmak sacma ben tesaduf tanismalardan korkan bir tip degilim ama karsima cikip yüzünü göstermeyen biriyle tanişma kabul etmem yani. Hic romantikte degil

Şunu bir erkek yapsa tacizci der savcılığa koşarız. Kadın olmanız durumun vahametini değiştirmiyor. Romantik falan değil yaptığınız şeyler.

Birilerinden etkilenebilir, hoşlanabilir hatta ilk adımı da atabiliriz. Ama işi tacize vardırmak ürkütücü. Adam da ürkmüş muhtemelen.

Bir insan birinden etkilenirse 2 yıl beklemez. Erkek hiç beklemez. Adam ya flörtöz bir adam siz de girdaba girmişsiniz ya da davranışlarını yanlış anlamlandırıp coşmuşsunuz.

2 yılınızı ve paranızı boşa harcamışsınız. Bı flortoz tavır ıle ust uste gızlıce bukdr cıcek mı yollanır allah askına. Kadın adım arabılır prob gormuyorum ama sız takıntı halıne getırmıssınız, bence yolunuza bakın

O kadar manasız ve gereksiz hareket etmişsiniz ki...
Bu roller ne zaman değişti bilmiyorum. Bir erkeğin kadına yapacağı şeyleri kadınlar erkeklere yapıyor artık.
2 sene flörtleşme olmaz, 2 sene platonik kalınmaz. 40 yaşında adam sizin ilginizi tek seferde anlar zaten. Buna ciddi karşılık vermemiş olması sizinle bir ilişki düşünmediği için ancak serde şeref...lik olunca kaşı gözü mecburen oynuyor.

Ilk cicekte sevgilisi sandi sonraki cicekte ise hediyeyle sarkiyla vb siz oldugunuzu anladi diye dusunuyorum..

Adam takılmış geçmiş. Belkide arkadaşça görüyordu siz abarttınız.
2 yılda bir arpa boyunun a sı bile tamamlanmamış bir duruma aşırı anlam yüklemişsiniz.
O adamdan size bir cacık olmaz.

Neden demişsiniz ilgi herkesin hoşuna gider buda öyle düşünmüş ama ilerlemesini istememiş belli.
İyi yapmış size cevap yazmakla yoksa siz hala hülyalarda kalırdınız.

üni hocalarından birazı resmidir. Genelde çoğu bekar böyle flörtüz davranıyor o da öğrencilerin resmiyetsizliği yüzünden bence. Keşke hepsi OFİS gibi olsaydı görürdünüz ebenizin nikahını absbssjsjs
Koskocaman adamlarla ne işiniz var? Adresini öğrenip çiçek yollamak aşırı korkunç bu arada!

Detayı kaçırmışım, bir de bu jest kendinden 15 yaş büyük birine yapılmış. İki sene zaman kaybına ayrı, çiçeklere verilen paraya ayrı acıdım. Ast-üst, öğrenci-eğitmen durumlarında kesin ve net kurallar olmalı. İlgisine karşılık vermedim, beni şikayet eder mi diye adamın ödü kopmuştur. Hakkınız yok buna, işyeri bile saçmayken kimsenin evine defalarca çiçek gönderilmez. Bu adamın aklı varsa okul yönetimine bildirir, kimden olduğunu bilmediğim çiçekler hediyeler geliyor, öğrenciler şaka yapıyor olabilir diye yazılı olarak beyan eder.

Adam karaktersiz normal hali flörtöz yav.ak. ..sende bunun her hareketine bir anlam mana yükleme süzme şerefsiz hemde. Aman uzak dur hatta hayatına birini al ona da bu flörtöz hareketleri yapacak bır ortam yaratma.yapmamalı artık sana .az kaliteli ol sen sevdıgını dusunuyorsun oysa o şerefsiz.mesafe koy

Onda da rahatsız oldu ama mail atmaya değer görmedi. Üçüncüde artık ben bunun önünü alayım durmayacak dedi. Bu kadar. Derin mana yükleme.

Evet ya dimdirekt karşıma çıkamayan adamla da tanışmam yahu bence de iyi yapmış. Ruh hastası bir imaj çiziyor dalga geçme ihtimalinden ziyade.

Kaçıngan bağlanan falan sosyal medyadan duyduğunuz ifadelerle psikolojik çıkarımlar yapmaya kalkmayın ya. Koskoca 2 sene , ne çekinecek adam bir niyeti olsa 50 kere olurdu hamle. Adamın samimi tavırlarından yanlış anlamışsın. benim de bir arkadaşım vardı “ne güzel olmuşsun bugün” dedi diye ne hayallere kapıldı ama adam kibar ve lafbaz bir adamdı sadece hoşluk olsun diye söyler sonra işine devam ederdi.
Bir olmuş iki olmuş hediyenin boyutu artınca adam baktı ki kendi kendine durmuyosun artık yeter demiş.

Siz olayı çok yanlış anlamışsınız. Adam kaçıngan bağlanma tipi değil direk bağlanmaya karşı bir tip. Yahu senedir içinde ufacık duygusu olan adam karşısından bu kadar hoşlandığını belli eden bir kadın varken sizce bekler mi 2 sene?
Adamı tamamen takıntı haline getirmişsiniz. Saplantılı şekilde bağlanmışsınız. Adamın gözünden bakınca bana romantik değilde ürkütücü geldi.
Ayrıca diğer arkadaşların da dediği gibi; adam tam bir yavşak! Sizin duygularınız hoşuna gidiyor ve o ilgiyi kaybetmek istemediği için ara ara sizi yokluyor. Bu arada da kendine sevgili yapıyor.
Son olarak bu erkolar çiçekten, el emeğini hediyelerden anlamazlar. Baya kendince dalgasını bile geçmiş olabilir bu karakterde adam. Paranızı boşuna harcamışsınız, yazık olmuş. Ben anlamıyorum kadınlarımız neden artık erkeklerin yapması gereken şeyleri kendileri yapıyorlar? Roller iyice değişti.

Baktı çiçekler devam ediyor, bu kişi bana iyice kafayı taktı diye sonuncuda aciklama gereği duydu. İlk çiçekten sonra cvp alamazsan daha adım atacağını düşünmediği için bekledi

Boşver güzel arkadaşım, olan olmuş yapılan yapılmış. Sevgilisi var yada yok bilemiyoruz bence bu yolun sonu yok zaten bunu biliyorsun Sende yoluna bak bu tip erkeklerle bence arkadaş bile olunmaz.

Adamin 2 senedir adim atmamasi adami kotu yapmaz. Ustunuze alinmis, hikayelestirmis, alakasiz anlari birbirine birlestirip abartmis olabilirsiniz. Kendi psikolojik durumunuz icin de bir tanim bulmalisiniz. Belki de ruh hastasi oldugunuzu dusunmus ve gerekli mesaji size kibarca vermis siz oldugunu bilmeden. Su çagda yaptiginizi cok rahatsiz edici buldum. Adam nereye gidecegini bilmedigi, altindan ne cikacagini goremedigi bir tacize ugramis gibi de gorulebilir. Bir gun kapisina dayansaniz, sahte email mesajlari olusturup bir senaryo uydursaniz vb vs.. cok rahatsiz edici. Bence :)

Adresini kendin bulup çiçek yollamak hiç sağlıklı değil. Aranızda bir iletişim vardır jest için gönderirdin vs. ama böyle çok gereksiz. Stalker gibi olmuşsun. Bence adam seninle flört bile etmiyordur sen öyle sanıyor olabilir misin? Belki sadece naziktir. Bence biraz düşünüp davran.

Sevgilisi var ve bu flört işine devam ediyorsa kaç kızım kaç, aynısı başına gelebilirdi çünkü, seninle olsa başkasıyla flört ediyor olabilirdi.

Sapıklık yapmaktan da vazgeç, senin ruh halini de iyi görmedim, isimsiz çiçekler notlar nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…