Hoşlanılan çocuğun uzaklaşması

Öyle cidden de arkadaşımın dediğini anladı diye telaş yaptım sanırım :/
Anlasa da problem degil. Birinden hoslanmak da suc degil. Ondan hoslandigin icin totosu kalkacak biriyse zaten uygun biri degildir. Hoslanmak sevmek guzel ve en insani duygular. Bunu yasayamayanlar var. En dogru kisi bunu ogrendiginde saygi duyardi. Senden hoslanmasa da duygularina saygi gosterirdi, totosunu kaldirmazdi. Kendini bulunmaz hint kumasi yerine koyarsa ilgini cek ki totosu eski yerine otursun.

Ben benzer bir durum yaşamışım lisede. Böyle uzaktan uzağa flört ettiğim biri var bi gün bi arkadaşım geldi x senden hoşlanıyormuş falan filan anlattı durdu. Ben de sizin gibi sevindim ama o bana anlattı çocuk benden uzaklaştı 🤦🏻‍♀️Meğersem tatlı arkadaşım bana söyledikten sonra çocuğa tekrar gidip o başka birinden hoşlanıyormuş seninle tanışmak istemedi demiş. Tabi kaç ay sonra ortaya çıktı bu.

Yani pat diye ilgisi kesildiyse bu tür bir şey olabilir ya da ilginizin olmadığını düşünüp kendini çekmiştir. Bu konuda laf taşıyanlara dost değilseniz güvenmeyin derim. Hele ki artık lisede değiliz yani kendine güvenen gelsin konuşsun. Siz azıcık cilve naz yapıp süreci ilerletebilirsiniz ama :)

“Bir şeyin sana ait olduğunu anlamak için onu özgür bırak Mathilda” :)

Zamana bırakın, umursadığınızı belli etmeyin. Gerçekten size aitse zaten bir şekilde gelir.
Hahaha yapmayın sakın bunu. Henüz hiç bişey size ait değil. Bu madde satış sözleşmesini imzalamış ancak henüz devri almamış; hafta başını bekleyenler için geçerli sizin için değil 😂 Siz yaparsanız öyle bakakalırsınız...

Konularınızı biliyorum, okurken kurdeşen döktüm, siz nasıl tahammül ediyorsunuz bu belirsizliğe? Gidin, açıkça bir kahve içmeyi teklif edin. Sanki lisedesiniz, bu kadar neyin gerilimi, reddedilirseniz dalga mı geçecekler? İş yerinde ilişki yaşamak yasaksa unutun, değilse açıkça sorun.

Konularınızı biliyorum, okurken kurdeşen döktüm, siz nasıl tahammül ediyorsunuz bu belirsizliğe? Gidin, açıkça bir kahve içmeyi teklif edin. Sanki lisedesiniz, bu kadar neyin gerilimi, reddedilirseniz dalga mı geçecekler? İş yerinde ilişki yaşamak yasaksa unutun, değilse açıkça sorun.

Yasak. Ama işyerinde uzun soluklu kalmayacağım ave baya baya hoşlanıyorum çocuktan. Ya şöyle, direkt kahve içelim diyecek kadar bi samimiyet yok ortada. Hem çok acele etmiş olmaz mıyım sizce.

Hahaha yapmayın sakın bunu. Henüz hiç bişey size ait değil. Bu madde satış sözleşmesini imzalamış ancak henüz devri almamış; hafta başını bekleyenler için geçerli sizin için değil 😂 Siz yaparsanız öyle bakakalırsınız...

Aynı tarz bi cevap vermiştim ben de :/ henüz her şet belirsizken ters teper

Ben benzer bir durum yaşamışım lisede. Böyle uzaktan uzağa flört ettiğim biri var bi gün bi arkadaşım geldi x senden hoşlanıyormuş falan filan anlattı durdu. Ben de sizin gibi sevindim ama o bana anlattı çocuk benden uzaklaştı 🤦🏻‍♀️Meğersem tatlı arkadaşım bana söyledikten sonra çocuğa tekrar gidip o başka birinden hoşlanıyormuş seninle tanışmak istemedi demiş. Tabi kaç ay sonra ortaya çıktı bu.

Yani pat diye ilgisi kesildiyse bu tür bir şey olabilir ya da ilginizin olmadığını düşünüp kendini çekmiştir. Bu konuda laf taşıyanlara dost değilseniz güvenmeyin derim. Hele ki artık lisede değiliz yani kendine güvenen gelsin konuşsun. Siz azıcık cilve naz yapıp süreci ilerletebilirsiniz ama :)

Yok hayır öyle bi şeye ihtimal vermem. Çocuk benim sevgilim olduğunu sanıyormuş hatta arkadaşım yok filan demiş

Hiç ilgilenme sıradan davran arada al eline telefonu gülümseyerek karıştır annene bile msj yazarken gülümseyerek at onuda gözünde büyütme başka teklif falan alıyorsan onlarida tanımaya çalış.

Başkasını tanımak istemiyorum ki çocuktan baya hoşlanıyorum, konuşasım gibi gelmiyor başkasıyla :/

Bence yakın davranın. Uzak davranıp kıskandırma çabalarına girerseniz itersiniz. Arkadaşın gelip size söylediğinden şüphelendiği için kasılıyor büyük ihtimalle. Normal doğal davranın sohbet falan açın düzelir.

Di mi ben şöyle yapmayı düşünüyorum taktik vs olayları bana aşırı saçma geldiği için bi süre içimden geldiği şekilde yakın davranıp ben de tanımaya çalışcam eğer ondan da herhangi olumlu bi tepki olmazsa kendimi daha da üzmeye gerek yok gibi :)

Bence arkadaşınızın size söylediğini öğrendi ve bu yüzden geri çekti kendini. Büyük ihtimalle sizin ona karşı duygularınızı bilmiyor ve aynı yerde çalışmanız sebebiyle uzak durmaya çalışıyor. Siz uzak durmayın, kıskandırmayın; daha da uzaklaşır..

Ayrıca instada diğer iş arklarınız ekliyse bu elemanı da ekleyin, ne olacak ki? Ben olsam eklerdim. İlk bununla başlayabilirsiniz :)

Bence arkadaşınızın size söylediğini öğrendi ve bu yüzden geri çekti kendini. Büyük ihtimalle sizin ona karşı duygularınızı bilmiyor ve aynı yerde çalışmanız sebebiyle uzak durmaya çalışıyor. Siz uzak durmayın, kıskandırmayın; daha da uzaklaşır..

Ayrıca instada diğer iş arklarınız ekliyse bu elemanı da ekleyin, ne olacak ki? Ben olsam eklerdim. İlk bununla başlayabilirsiniz :)

Bana da şöyle geliyor kızın bana anlayacağını az çok tahmin etmiştir sonuçta. İnstagramda departmandaki çoğu kişi var ama ortaklara baktım içlerinde hiç kız yok. :/ pat diye konu üstüne eklemek saçma geldi :D

Aman aman bi cüretkarlık benden çıkmaz mümkün değil ama daha çok konuşmaya çalışırım, o konuşmuyor diye anca laf atarsa sohbet ediyordum ben de
Cüretkar ol derken cinsellik kast etmedim sakin ol duygularını daha iyi hissettir seviyorum deme ama seviyormuş gibi davran arafta bırak adamı bir türlü niyetini anlamasın.

Back
X