• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hoşlanmadığımı nasıl belli ederim?

Orada neden kabalaşamıyorsunuz onu anlayamadım.Aynı is yerinde çalışıyorsunuz diye size flört adı altında asılan kişilere izin vermek zorunda değilsiniz.Ya sert bi dille önünü kesin ve yahut da sevgiliniz var gibi davranın.Adamlar olup olmadığını bilemezler herhalde.

Sevgilin varmış gibi davran . Olmadığını bilmek zorunda değiller sonuçta .
doğrusu o aklıma geldi ama ben bu çevreden birisinden hoşlanıyorum, hiç onlar gibi değil, çok iletişim imkanı da bulamıyorum şu sıralar. bunu yaparak o ihtimali öldürmek istemiyorum. bu arada acayip dedikoducular. ben böyle bir yalan söylediğimde kesinlikle ona gidecektir bu söz.

Mesela karşınızdaki flörtöz bir söz söylediğinde sert bir tavırla "Efendim? Anlamadım." demek bile geri çekilmelerinde etkili oluyor. Yüzsüzce de sürdürürse kısa cevaplar vermek (Evet/Hayır vs.) ya da direkt yanlarından uzaklaşmak zaten mesajı iletir. Erkekler bu konularda biraz, nasıl desem, umursamazlar yani. Siz de kibarca cevap veriyorsanız ona göre bir sorun yok, siz de istiyorsunuz demek ki diye düşünür. Sürdürür o yüzden. Sert bir tavırla önünü keserseniz bir daha kalkışmazlar diye düşünüyorum.

Hoslanirsan belli edersin de, hoslanmadigin kisiden hoslanmadigini belli etmene gerek yok. Sonucta bu kisilerle konusmak zorunda oldugun bir ortamdasin . Muhabbetin seviyeli ve mesafeli olsun.

Uf en nefret ettigim sey.
Ya bi kadin olrak iki cift laf konustuysam senle neden hemen ilgiliymisim saniyosunki?
Bunu gordugum erkeklerin 70% i diye bilirim cok rahat. Bu kdr yuksek tuttum rakami cunku avrupada yasiyorum ve rastladgim aynende cogu Turk erkek bu afra tafraya giriyor.
Ilk okulda basladi. Ben kanka ayagiyla " su odevi sen yap bu odevi ben yapiyim" diye dialoga girerim snra bi bakmisim o Turk erkek degismis. Ilkinde siniftan 2 kiz Turk erkegine ayni anda zarf atmisti. Oglan hangisini secicek diye merak ederken herkes, geldi bana teklif etti. Kipkirmizi kesildim. Sirf sirada yaninda otrdgum icin( ogretmen siraliyor) ve odevleri bolustgumuz icin ona karsi bisey hissediyorum sanmis. Bi sonraki sene tekrar baska bi Turk erkek, yine ayni bi durum. Imalarda bulundu ama ben asla acilmasina izin vermedm. Snraki senede bi fas erkek, bi o eksikti. Imalarda bulundu, acilicaktiki sene bitti cok sukur acilamadi. Son seneydi zaten sonra liseye dagildik.

O sebeptirki yabanci bi erkegin yan sandalyesine otururum sorunsuz, ama bi Turk erkegiyle 2 metreden fazla yakinlasmak istemem. Keske boyle olmasa yurdum insani. Cunku oysaki Turklugumle guru duyuyorum.

Uf en nefret ettigim sey.
Ya bi kadin olrak iki cift laf konustuysam senle neden hemen ilgiliymisim saniyosunki?
Bunu gordugum erkeklerin 70% i diye bilirim cok rahat. Bu kdr yuksek tuttum rakami cunku avrupada yasiyorum ve rastladgim aynende cogu Turk erkek bu afra tafraya giriyor.
Ilk okulda basladi. Ben kanka ayagiyla " su odevi sen yap bu odevi ben yapiyim" diye dialoga girerim snra bi bakmisim o Turk erkek degismis. Ilkinde siniftan 2 kiz Turk erkegine ayni anda zarf atmisti. Oglan hangisini secicek diye merak ederken herkes, geldi bana teklif etti. Kipkirmizi kesildim. Sirf sirada yaninda otrdgum icin( ogretmen siraliyor) ve odevleri bolustgumuz icin ona karsi bisey hissediyorum sanmis. Bi sonraki sene tekrar baska bi Turk erkek, yine ayni bi durum. Imalarda bulundu ama ben asla acilmasina izin vermedm. Snraki senede bi fas erkek, bi o eksikti. Imalarda bulundu, acilicaktiki sene bitti cok sukur acilamadi. Son seneydi zaten sonra liseye dagildik.

O sebeptirki yabanci bi erkegin yan sandalyesine otururum sorunsuz, ama bi Turk erkegiyle 2 metreden fazla yakinlasmak istemem. Keske boyle olmasa yurdum insani. Cunku oysaki Turklugumle guru duyuyorum.
aynen. iki kelime edebiyat konuşuyorsun. hani kendini anlatsan neyse. hiç kendimden bahsetmiyorum. edebiyat dışında da konuşmuyorum. bir şaka bile yapamıyorsun. hele kahkaha atmak, sıçtın.

24 yaşında, öğrenciyim. şiirler yazıyorum. uzun zamandır hayalini kurduğum şey oldu, bunlar bir dergide yayınlanmaya başladı. ben de böylece bu derginin edebiyatçı çevresine girdim. bu çevrede kadın yok denecek kadar az. hele benim yaşımda, hele şair hiç yok. zaten sorun da burada başlıyor. erkek yazar, şairlerin neredeyse hepsi bir flörtleşme havasında yada bir beklenti içindeler. buna kırklarında evli adamlar dahil. doğrusu çok güzel bir kadın değilim. buna benim davranışlarım sebep olduğunu düşünmeye başladım. yani bunlar benden bir karşılık geldiğini düşünüyorlar. tabi bunların özgüvenler tavan olduğu için her ilgili dinleyen kadını kendine aşık zannediyorlar. biraz çekingen davrandığımı eklemeliyim. böyle bir şey okulda olduğunda istediğim gibi adamları kendimden uzaklaştırabilirim ama burada kabalaşamam. hani sevgilim olsa, benim sevgilim var uzak durun yaparım, o da yok. velhasıl bu adamlara onlardan hoşlanmadığımı nasıl belli edebilirim?
Sizi cok iyi anlıyorum. sinir bozucu bi durum.. ilk yilimda ogretmenlik yaptigim kurumda tek bekar bayan bendim ve 7 tane bekar erkek vardi. biri haric hicbirine kafami kaldiripta bakmamistim. benim ozellikle hic ama hic bakmayacagim bi ogretmen benim icin kendine surekli baktigimi, suzdugumu soylemis gerizekali.adini bile zor hatirladigim ozguveni tavan yapmis boyu 160 cm olan bi ogretmendi kendisi.ayni kurumda kayit kabulde calisan sekreter olan adam da kendisine baktigimi soylemis erkek ogretmenlere.halbuki adama abi diyorum dusunun yani. ve çakma alyans takmak zorunda kalmistim.hayatimda biri var gibi yaptim hep. surekli gülerek telefon ile mesgul oluyordum. cakma alyans cozum oldu. Dikkat edin siz de.arkanizdan dedikodu bile uydurup "bana bakiyor,bana aşık" diyebilirler. kadrosu az olan bi cok kurumda boyle sacmaliklar yasanabiliyor. eger sizin yaslarinizda bi kuzeniniz varsa calistiginiz yere elinde cicekle gelebilir bu da iyi bir cozum olabilir ;)

Sizi cok iyi anlıyorum. sinir bozucu bi durum.. ilk yilimda ogretmenlik yaptigim kurumda tek bekar bayan bendim ve 7 tane bekar erkek vardi. biri haric hicbirine kafami kaldiripta bakmamistim. benim ozellikle hic ama hic bakmayacagim bi ogretmen benim icin kendine surekli baktigimi, suzdugumu soylemis gerizekali.adini bile zor hatirladigim ozguveni tavan yapmis boyu 160 cm olan bi ogretmendi kendisi.ayni kurumda kayit kabulde calisan sekreter olan adam da kendisine baktigimi soylemis erkek ogretmenlere.halbuki adama abi diyorum dusunun yani. ve çakma alyans takmak zorunda kalmistim.hayatimda biri var gibi yaptim hep. surekli gülerek telefon ile mesgul oluyordum. cakma alyans cozum oldu. Dikkat edin siz de.arkanizdan dedikodu bile uydurup "bana bakiyor,bana aşık" diyebilirler. kadrosu az olan bi cok kurumda boyle sacmaliklar yasanabiliyor. eger sizin yaslarinizda bi kuzeniniz varsa calistiginiz yere elinde cicekle gelebilir bu da iyi bir cozum olabilir :KK66:
aynen sizinki gibi bir dedikodu da duydum.

sanırım bakışlarımda bir problem var. benim gözlerim biraz sulu olduğu için kendinden parlak. bu da karşıdakini dinlerken filan onlara karşı ilgileniyormuşum gibi bir izlenim veriyor olabilir. bana bakarken gözleri parlıyor ayağı yani. yada ben kafayı tümden yedim.

ben geçen günlerde bir edebiyat dergisinin editörlerinin kızlara sulandığıyla ilgili skandal bir olayı duymuştum derginin adını unuttum ama araştırırsanız bulursunuz.

eğer o dergiyse kendinizi kurtarın, çok felaket muhabbetler dönüyordu whatsapp gruplarında resmen karı kız muhabbeti yapıyorlardı midem bulanmıştı.

konuşmamaya hatta karşı karşıya gelmemeye çalış. Diyelim zorunlu olarak konuşmaya başladın başka şeylerleilgileniyormuş gibi yap. telefonunla falan uğraşınca zaten direkt olarak senden soğumaya başlayacaklardır

Back
X