Hoşlantı bir gün biter mi?

Adamla tanıştınız, karşılıklı etkilendiniz, bir ilişkiye başladınız, o ilişkiyi evliliğe taşıdınız da evlilikte hayal kırıklığı yaşayacaksınız diye mi korkuyorsunuz?

Beş hamle sonrasını düşünmek diye buna derler

İlla ki ilişki olarak bakmayın. Sonuç itibariyle aynı iş yerinde çalışıyorsunuz. Bir şekilde arkadaş olarak diyaloga girin. Çekinmeye gerek yok. Bir bahane bulursunuz isterseniz.
Belki de sizin hoşlandığınız adam o değildir.
Tanımadığınız için gözünüzde büyüyordur.

Aslında böyle anlaşılmaması adına başlığı değiştirmiştim ama soru içerisinde de buna sebebiyet verecek cümleler kurmuşum demek ki. Platoniklikten kurtulabilmenin bir yolu olsun lütfennn. Kendimi teselli etmek istiyorum, ne bileyim şöyle olumsuz bir davranışını vs. görsem, duysam belki soğurum kendi kendime ama yok görünce efendi duruşu, sessizliği buna engel oluyor.

Dikkatiniz dağılmadığı süreceden kastım ilginizi başkası çekmediği süreceydi. Neden hoşlanmaktan bu kadar rahatsızsınız. Evet genelde erkekler adım atar çekingen de olsalar hoşlanan erkek adım atar. Ama bazı erkekler de vardır zaten çok kadın ilgisi gördüğünden veya başka sebepten adım atmazlar. Adım atın, bekar mı değil mi öğrenin, arkadaşlık kurun. Sonra zaten ya hoşlantınız biter ya da karşılıklı bir şey olabilir.

Ben diyalog kurmadan bu hoşlantıdan nasıl kurtulabilirim? Gerçekten fikirlerinize, önerilerinize ihtiyacım var şu an.

Niye bu kadar kasıyorsunuz ki? Gidin kahve molasında bir merhaba deyin tanışın olsun bitsin. İş arkadaşısınız sonuçta. İki muhabbet edebilirsiniz. Sonrasına bakarsınız artık. 5 hamle sonrayı hesaplayacağınıza bir sonraki adımınıza odaklanın.

Evet çok doğru bir yorum ama bende o cesaret ne yazık ki yok. Bu bende bir tabu, yıkabileceğimi, aşabileceğimi de sanmıyorum. Düşünmemeye çalıştıkça daha çok düşünüyorum. Bekar olduğunu biliyorum ama tabii kalbinde biri var mıdır bilemem. Dışarıdan sessiz, sakin, efendi bir duruşu var. Muhafazakar birisi birisi onu da biliyorum. Öyle olsa da bir şekilde bir yolunu bulup adım atardı herhalde hoşlansa değil mi?

Yani muhafazakar insanlar da görüp, tanışıp, sevip evleniyorlar

Ne olacak ki
Birinden hoşlanmak ayıp değil neticede
Tabii ki ayıp değil. Karşımdaki kişi muhafazakar biri, ben de öyleyim o cesareti gösterebilecek adım atabilecek yapıda değilim. Bu histen kurtulabilmenin yollarını arıyorum bulamıyorum.

Yani muhafazakar insanlar da görüp, tanışıp, sevip evleniyorlar
Haklısınız, ancak ben adım atabilecek biri değilim. Sadece bu duygudan kurtulabilmenin yollarını aramaktan başka çarem kalmadığını hissediyorum. Muhafazakar da olsa, herhangi bir beğenisi, hissi olsa adım atardı herhalde değil mi?

Gidip seni seviyorum demeyeceksiniz herhalde? İş arkadaşısınız farklı birimlerde de olsanız. İş hayatınız var, yabani veya asosyal değilseniz selam verip sohbet etmeyi başarabilirsiniz. Konuşursanız belki kafanızda büyüttüğünüzü göreceksiniz

Tabii ki ayıp değil. Karşımdaki kişi muhafazakar biri, ben de öyleyim o cesareti gösterebilecek adım atabilecek yapıda değilim. Bu histen kurtulabilmenin yollarını arıyorum bulamıyorum.
Kendinize güvenin sadece
İşin sırrı bu

Sanırım ancak hayatında biri olduğunu ya da evleneceğini vs. öğrenirsem kurtulacağım bu histen.

Kurtulmaya gerek var mı?
Ortaokul lisede değilsiniz ki.
Normal bir arkadaş olarak tanırsınız zamanla iyi biri ise arada etkileşim olursa yola devam edersiniz, hislerinizi belli edersiniz.
İlla ki platonik, acıklı bir hoşlanma hikayesine dönemine gerek yok.

Karşı taraf adım atmadıkça benim için imkansız gibi adım atmak. O yüzden kendi içimde bitirmek için yol arıyorum.

Eşim de ben de dindar ailelerin dindar yaşamaya çalışan çocuklarıyız. Yıllarca da görüştük bekledik evlendik. Bir şekilde insanlar tanışıyorlar kadın erkek ilişkisi fıtratımızda olan şeyler. Bunun nasıl olacağı ile ilgili ölçüler sadece sizin hayata karşı bakış açınızla ilgili.

Sanırım, o benim dikkatimi çekmeden önce ben onun dikkatini çekseydim bir şekilde adım atardı değil mi? Keşke şu hoşlantı hissinden kurtulabilsem ben de.
Bence selamlaşırken bişey sor işle ilgili falan. Kendini farkettir .sonra yine bi Adım atmazsa boşverirsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…