• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hotmail hesabını yok etmiş

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
arkadaşlar eşimle mahkemeliğiz biliyorsunuz. orda mailler vs vardı delil olarak iki hafta once giriyordum bi girdim hotmail hesabı yok!
hotmail boyle bir hesap yok diyor. ne yapacağımı şaşırdım
hotmail i değiştirilebiliyormuş galiba değiştirdimi anlamadım onca mail vs herşey gitti:(
ekran goruntulerini almıştım ama neticede mahkeme isterse ne diyeceğim.

arkadaşlar eşimle mahkemeliğiz biliyorsunuz. orda mailler vs vardı delil olarak iki hafta once giriyordum bi girdim hotmail hesabı yok!
hotmail boyle bir hesap yok diyor. ne yapacağımı şaşırdım
hotmail i değiştirilebiliyormuş galiba değiştirdimi anlamadım onca mail vs herşey gitti:(
ekran goruntulerini almıştım ama neticede mahkeme isterse ne diyeceğim.

Hesabı kapatması o gecmişe ulaşılamayacağı anlamı taşımaz. Ekran görüntüleri delil olarak kullanılabilir, hakim gerekli görürse hesabın iceriği ister.

hesabın silinme işlemi , hesabı sili onayladıktan sonra en az bir sene içerisinde o hesaba giriş yapmazsa tamamlanır . Değiştirme olayını hiç duymadım ama hesabını değiştirmiş olabilir mi ? Aynı hesap ama farklı isimle ? Ben birkaç hesabımı silmiştim hotmail o şekilde şart sunmuştu .

hesap silme veya kapatma işlemi 200 günde gerçekleşiyor egerki omaile hiç girmemişse 200 gün sonra hesap siliniyo

hotmaili kapatma şansınız var. ana sayfasında alt tarafta hesabı kapat diye butonu var.

diğer sorularınıza cevap veremeyeceğim.

Hotmaili silme yada kapatma işlemi vardır ama mail hesabı 2 haftada silinmez silinme başvurusu yapıldıktan sonra o hesaba 200 gün yada 270 gün girmemesi gerekir eger girmezse hesap silinir.Hesap degiştirme eger yeni bir mail açarsanız eski mailinizdeki bulunan mailleri ve kişileri yeni hesaba aktarabilirsiniz.

bakın kızlar şöyle yaptım
hotmail kabul etmiyordu
bende bakayım yeniden veriyormu dedim.
yeniden verdi.
internette biraz araştırdım maili değiştirebiliyormuşssun nasıl oluyor bende pek anlamadım ama.
yani şuanda o kullandığı mail bende ama yeni alınmış bom boş hiç bişi yok.

canım sen ekran görüntülerinin çıktısını al hakim gerekli görürse bilgisayarını incelemeye alır ip. emailden tut kapısının eşiğine kadar çıkar istediği kadar değiştirsin merak etme sen.​:42:

Back
X