How i met your mother

son zamanlarda ilk sezonlardaki tadı olmasa da senelerdir izlerim himym i.bu dizi gerçekten bağımlılık yapıyo insanda ve izlerken hem gülüyorum bazen de hüzünleniyorum.aslında anneyi öğrenmek benim için o kadar da önemli değil ben onların arkadaşlık ilişkilerine bayılıyorum

aynen, ilk başlarda kim acaba diye izlerken, bi baktım ben onu merak etmiyorum.
hikaye güzel... ama bazen çok sıkıyolar, saçmaladıkları oluyo. yine de keyifli :)

aynen, ilk başlarda kim acaba diye izlerken, bi baktım ben onu merak etmiyorum.
hikaye güzel... ama bazen çok sıkıyolar, saçmaladıkları oluyo. yine de keyifli :)

yıllardır izlediğim için biraz da alışkanlık yaptı sanırım, dizinin olmadığı haftalar bi boşluk hissediyorum.evet bazen sıksa da sonuna kadar devam edeceğim.hem 20 dakkalık bişey türk dizileri gibi saatlerce sürmüyo pek bişey kaybetmeyiz sonuçta:)

Kızlar slm , bende bu diziye aşığım , burda spoiler verebiliyomuyuz acaba , dizi hakkında tartışabiliyomuyuz mesela :)

Teoriler falan ? Anne kim sizce ? :) Yoksa yeni konu mu açıcaz ...

öööffff bea ara yine uzun oldu
zaten gösterir bir iki bölüm heralde sonra tekrar sezon arası

sezon finali sanırım bi saat kadar olacakmış

Yeni bölüm 1 ay sonra ama ((

sezon finalini mayıs gibi yaptıkları için ve bi sezon yaklaşık 20- 23 bölüm arası olduğu için uzun süre aralar oluyor.
son çıkan bölümü de 3 hafta kadar beklemiştik.
olsun ama yine de zevkli
sezon finali söylentiye göre uzun olacak çünkü düğün olması gerek artık

evet canım biliyorum hepsini :) beklemekten sıkıldığım için yazdım gene öyle valla , evet barney nin düğün olcak sanırım ama o quien miydi ne doğru yazdığımdan emin değilim ama neyse o kızı ben sevmedim evlenmesin onla

ama tam barney nin tipinde kız
gayet uyumlu çift olmuşlar

ama tam barney nin tipinde kız
gayet uyumlu çift olmuşlar

orası öyle ama , barny artık değişmişti ya , romantik takılıodu nora ya robine falan , robin pskolog sevgilisinden ayrılcağı zaman yatağına güller dökmüştü sonra hayal kırıklığına uğramıştı falan unutmadım onları :)

barney zaten göründüğü gibi bi tip değil hep bi kırılgan romantik tarafı var
sadece bunu tek bi kişiye saklıyor

barney baya baya aşk adamı oldu yahu
şaştım ama yakışır

son bölümünü biraz önce izledim.ilk sezonlardaki sıcaklığı hissetmeyeli uzun zaman olmuştu güzel bi bölüm olmuş.izlerken çok eğlendim.Flashbackler ve flashforwardlar da harikaydı ayrıntılara özen göstermişler.ted in 2015 ten ümidini kesmesi ve o tipi çok komikti ama gerçekte bi kız çocuğu olduğunu öğrendik.Barney ise herzamanki gibi muhteşemdi bayılıyorum zaten ona.ama o kızla evleneceğini hiç sanmıyorum yine bi şekilde ayrılcaklar evlenmeyecekler gibi geliyor görcez bakalım :44:

bu haftaki bölüm yine süperdi
barney nin ne kadar aşık olduğu gözler önüne seriliyor
hadi bi de düğün artık

son iki bölüm birden yayınlancakmış sanırım

bölüm tek kelimeyle muhteşemdi
artık ted in anneyi bulması kaldı

ya dizinin sezon finalini seyretmeye çalıştım ama son kısımlarda bi sorun çıktı.bu yüzden tam olarak izleyemedim.bütün dizi sitelerini araştırdım hiçbiri açmıyor.kafayı yicem meraktan çatlamak üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…