- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Sonunu söyleyim iyice sinir ol hahhaha4.sezon ortalarındayım ve süper gidiyor...her ne kadar robine sinir olsam da
Sonunu söyleyim iyice sinir ol hahhaha
Fazlasıyla olacağına emin olabilirsin o zaman. final zaten insanı komaya sokacak kadar kötüyok söyleme , robinie sindire sindire gıcık olmak istiyorum
hadi yaa, bak şimdiden sinir oldum.. zaten robine uyuzum...Fazlasıyla olacağına emin olabilirsin o zaman. final zaten insanı komaya sokacak kadar kötü
absürd bi dizi yani çok komik bi yanı yok gülsem ile gülmesem arasında kalıyosun genelde ama 10 üzerinden 7 rahat alır hele ki türk sitcomeları düşünürsek
ilk sezonu izliyorum ama şimdiden robinden nefret ettim
güzel kesinlikle ama neden istemiyor çocukcağızı yazık yaw ted egüzel kız ama :) güzelliğinden bukadar kasıntı
güzel kesinlikle ama neden istemiyor çocukcağızı yazık yaw ted eyalnız karakterler müthiş bayılıyorum hepsine
onları görünce zaten aynı arkadaş grubundan istiyor insanen çok da lily'e bayılıyorum, ağzında yarım bakla ıslanmıyor
barney de çok sevimli.. en çok da tokat yediği sahnelerşaftı kayıyor gülmekten ölüyorum
ben beşinci sezon ortalarındayım... hala çocukların annesi kim öğrenemedik
Aynen. Ve sonu beni cok sasirtti..How I met your mother bittiğinde hayatımda ciddi bir boşluk hissetmiştim .
Şimdi vaktim olsa tekrar oturur izlerdim, tüm sezonları sil baştan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?