• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

How i met your mother

8. sezon 24 eylül de başlıyormuş :32:
imdb duyurmuş tarihi

4 gün sonra yeni bölüm
fragmanına baktım da baya eğlenceli
özledim artık başlasın

Bütün yaz sabırsızlıkla beklediğim tek diziydi. Sonunda başlıyorr :52:

ya yine gözükmedi kız ama sarı şemsiyesi ve gitarıyla vücudu belli oldu :27:
harika bi bölümdü :31:

İlk konu 2007 de yazılmış,yıl 2012 hala anneyi göstermediler.Dizi gerçekten güzel ama çok uzatmasalar iyiydi.

Az önce izledim yeni bölümü. Güzeldi :) Ama dizi çok çabuk bitiyor yaa 40 dk bari olaydı iyiydi.

efsane başladı demek :D two and half men dexter bing bang teori de başlıyor :36:

2. bölümü de şimdi izledim.
artık robinle olan aşk sahneleri başlasın.
sabırsızlanıyorum nasıl evlilik aşamasına geldiler diye meraktan :27:

2. bölümü de şimdi izledim.
artık robinle olan aşk sahneleri başlasın.
sabırsızlanıyorum nasıl evlilik aşamasına geldiler diye meraktan :27:

Bir sezon da bunu anlatması sürer şimdi :9::9: Çok sabırsızlanma bence.

Bana da öyle geliyor bu sezon Robin ile Barney üzerinden mi gidecekler acaba :))))

Tüm sezon sürmese bile bir süre öyle olacağını düşünüyorum :) Sonuçta anne ile düğünde tanışacağız. Biraz dolandırmaları lazım konuyu :)

Bir sezon da bunu anlatması sürer şimdi :9::9: Çok sabırsızlanma bence.

zaten 8. sezon o canım nasıl evlilik olayına geldiler onu anlatacak. benim sabırsızlandığım ikisinin ilişkisinin başladığı anı görmek

Robin ve Barney favorim. Anneyi de göstersinler artık çok sıkıldım ya, resmen Robin&Barney çifti için izliyorum bu diziyi. Ama yine de hala süper eğlenceli :1:

3. bölümde tamamdır :34:
barney ayrılınca zıvanadan çıktı yine

2 ve 3ü birlikte izledim. Arka arkaya izleyince daha keyifli oluyor :1:

3. bölümün sonunda oldukça Barney'den iyice tiksindim,gülemedim malesef.:ssz::ssz::ssz:

tedin ilişkisinden daha çok sevdiğim ve beklediğim barney ve robin evliliği daha ik ayrıldıklarında hayır demiştim ayrılamazlar zaten ted den çok barney için izliyorum

yeni bölüm kasırga nedeniyle yayınlanmamış.

ted ve victoria nın sonunun böyle olacağı belliydi.
her neyse asıl merak ettiğim barney ve robin
sonunda 5. bölüm yayınlandı

Back
X