How i met your mother

öf marshalla lilly bir gitse, önceleri lillyi severdim şimdi o da gıcık ediyor beni.

bu diziyi hala izlememin tek nedeni, garip bir vefa duygusu sanırım.

nasıl sıkılarak izliyorum, nasıl uzattılar güzelim diziyi, nasıl anti-komedi oldu böyle..

sarı şemsiyeli mother'ı bile merak etmiyorum sanırım artık.

Barney :16:

Çok severek izlediğim dizi. Çok güldürüyor beni. Özellikle de barney. Onsuz tadı tuzu olmaz bu dizinin.
Ama daha kaç sezon devam etcek cidden merak ediyorum. Çok uzadı gibime de gelmiyor değil.

barney'nin robin'e evlenme teklifi çok güzeldi.vay anasını dedim kendi kendime çünkü taktiği ben de yedim.:ssz::ssz::ssz:

Tek kelime ile harika bir bölümdü hele son sahnelere bayıldım
Sonunda beklediğim gerçekleşti

8.sezon 13.bölüm yayınlanmış.müthişti gül gül öldüm,hele o lilynin analizleri çok komikti.
not:biraz önceki yorumum yalandı,yayınlanmış ama ingilizceydi bi b.k anlamadım tamam mı !!:ssz::ssz:

Çok eğlenceli bir dizi tamam ama netten biraz araştıracak olursanız diziyi komple Friends'ten çalmışlar :)

ne ulaşılmaz anneymiş arkadaş..Ted ne zaman evlendide 2 çocuk yaptı anlamıyorum. Görmek falan istemiyorum artık analarını :D

Anneden önce Ted in son sevgilisi de gördük ya hayırlı olsun :1:

ben hep annenin barneyin kız kardeşi olduğuna inandırmıştım kendimi o da tırt çıktı. artık bi sonraki sezonda görürüz anneyi diye bekliyorum. :)

17.bölümü izleyin bayanlar,koptum yaa .
tartışmasız en güzel bölümdü,kesinlikle en güzel bölüm!
anneyi göreceğim bölüm bile bu kadar heyecanlandıramaz beni veya güldüremez.o hazzı veremez.kesinlikle bu bölüm 1 numara.:ssz::ssz::ssz:

ted veya marshall neden sandviç yediklerinde kafaları güzel oluyor? bir anlamı yok da komedi olsun diye atılmış bişey mi, yoksa bir anlamı var mı?:ssz::ssz::ssz::ssz:

ted veya marshall neden sandviç yediklerinde kafaları güzel oluyor? bir anlamı yok da komedi olsun diye atılmış bişey mi, yoksa bir anlamı var mı?:ssz::ssz::ssz::ssz:

bence ot gibi maruana gibi bir şeyi temsil ediyor :44: ot çekiyorlar ama sansürlüyorlar .. tıpkı leyla ile mecnun dizisinde sigara içmeyi sakız çiğnemekle, alkol kullanımını üzüm yemekle sansürledikleri gibi :1:

Onun esprisi vardı 1. yada 2. sezonda olması lazım ot çekmeyi sandviç yemek olarak anlatıyor çocuklarına kötü örnek olmasın diye

Back
X