How i met your mother

CBS'nin geçtiğimiz haftalarda açıkladığı takvime göre 19 Eylül Pazartesi akşamı 7.sezonuyla ekranlara geri dönecek olan 'How I Met Your Mother'ın yeni sezonunun ilk bölümünün ismi 'The Best Man' olacak.

Ve yayıncı kanal CBS, merakla beklenen yeni sezonun prömiyerine dair ilk tanıtım fragmanını bir kaç saat önce yayınladı. 30 saniyelik fragmanı yazımızın devamında bulabilirsiniz.

2005 yılından bu yana ekranlarda olan CBS'nin romantik komedisi 'How I Met Your Mother'in hatırlanacağı üzere Mart ayından kanaldan yapılan açıklamayla iki sezon daha bizlerle olacağı duyurulmuştu. Yüksek izlenme oranları ile kanalın yüzünü güldüren sevilen dizi 2013'e kadar ekranlarda olmaya devam edecek.

[video=youtube;vRMWvlU_JWE]http://www.youtube.com/watch?v=vRMWvlU_JWE&feature=player_embedded]How I Met Your Mother - Season 7 - Promo - YouTube[/video]

Alıntıdır!

Son düzenleme:
sonunda başladı :81: sanırım bu sezon da anne yok çünkü dizi en az 8 sezon olacakmış. kaç sezon daha oynayacağı kesin değilmiş. 8. sezon son olabilir de olmayabilir de.

püf yani 7. sezondan 2 bölüm izledim şu barney kimle evlenio bi türlü göstermediler
ama olmuo böle merak ediyorum :9:
ted umarım tanışır artık şu anneyle de bide onların aşkını izleyelim
ama bu almanyaya giden pastacı kız yine geldi onu gördü öle bitti 2. bölüm aciba ne olcak ?

püf yani 7. sezondan 2 bölüm izledim şu barney kimle evlenio bi türlü göstermediler
ama olmuo böle merak ediyorum :9:
ted umarım tanışır artık şu anneyle de bide onların aşkını izleyelim
ama bu almanyaya giden pastacı kız yine geldi onu gördü öle bitti 2. bölüm aciba ne olcak ?

O pastacı kız anne çıksın ya :D Benim kanım kaynıyor o kıza, hem tipi çocuklara da benziyor zaten ;)

ay evet tam bi amerikan ev hanımıydı kendisi :9::9:

Zoey vardı bir aralar... Tüylerimi diken diken ediyordu. Hiç istememiştim o olmasını... En geç sevdiğim karakter Robin'di benim, ama ona bile en geç ilk sezonda alışmışımdır. O kadar uzun zamandır (yıllardır) bu 5'linin içindeyiz ki umarım şu meşhur anne de seveceğimiz biri olur. Ona da Zoey gibi bakmak istemiyorum :D Gerçi anne ortaya çıkınca dizi ne kadar devam eder o da şüpheli tabi... 10 yıl verseler, 10 yılı da izlerim. Hiç bitmesin ya... İlerki maceralarını da izleyelim :(

Pastacı kız değilmiş anne onuda öğrendik
Bu arada Robin çok çirkinleşmiş , ilk sezondaki güzelliği nerde
Şimdi eser bile yok :19:

Pastacı kız değilmiş anne onuda öğrendik
Bu arada Robin çok çirkinleşmiş , ilk sezondaki güzelliği nerde
Şimdi eser bile yok :19:

Hadi ya, o değilmiymiş... :( Ben bu bilginin geçtiği kısmı hatırlamıyorum, nerde geçiyordu? 7 sezon/3. bölüm mü ki? Ben onu daha izlemedim... Aklıma gelmişken de izleyim bari :D

Evet 7 sezon 3. bölümde... Anlatmıyım izle sen en iyisi:34:

İzledim bölümü... Öyle bir şey demedi ya... :( Ama şu Ted-Barney-Robin meselesi var bir de... O ne olacak acaba? Sevdiğim ve harika giidşatı olan o kadar çok dizinin içine edildi ki umarım bu da öyle olmaz... Gerçi Ted çocuklara hep "Robin Teyzeniz..." diye bahseder ama... Barney ile Robin'i (hani şu meşhur düğünde) evlendirseler de nasıl olur bilmiyorum ki... Kafam karıştı şimdi :(

Victoria başka biriyle nişanlanıyor , olmıyacağınıda ima ettiler
Ama bu dizide heran herşey olabilir :27:

Aynen... :) Nişanlandı demediler ama; Ted "Şimdiye nişanlanmıştır" dedi, o kadar. Dediğin gibi, bu dizide ne olacağı hiç belli olmaz. Belki de herkesin sonunda birlikte olacağı kişiyi çoktan görmüşüzdür de, çaktırmamışlardır. ;) 7. sezon ilk bölümde Lily'nin Ted'e "Gelin seni çağırıyor." demesi Robin konusunda beni de kıllandırmadı değil aslında...

Robin Barneylede evleniyor olabilir ama o gelin Norada olabilir
Bu dizide şu olabilir yada bu olabilir diye tahmin yürütmiyeceksin
Sadece izliyecek , yorum yapmıyacaksın çünkü ; hiç bir yorumumuz tutmuyor ..:27:

Üst üste "Aynen." deyince kendimi papağan gibi hissettim şimdi... :) Neyse; bari ilk sezondan izlemeye tekrar başlayım, kaçırdıklarımı görmüş olurum. Zaten başka dizi izlediğimde yok pek...

Back
X