How i met your mother

ben 6. sezon biterken robin ve barney evleniyor diye düşünmüştüm
ama pastacı kız iyi söyledi sorun robin
üçü hiç birşey olmamış gibi takılamaz
ama ted robinle arkadaşlığını da kesmez çünkü çocuklar robin teyzeyi biliyor fotoğrafı falan vardı
7.sezon 4. bölümü iple çekiyorum :9:

7.sezonun ilk başında barney hatamı yaptım diyordu bana hala robinle evlencek gibi geliyor:44:
bide 7.sezonun başlangıcı hiç iyi olmadı çok durağan geçior 6.bölümüde çıkmış bugün merak iştee izliyoruzz

Bu bölüm harikaydı
Daha doğrusu Barney Stinson harikaydı
Bayılıyorum ben bu adama
Aşık gerçekten Robine aşık
Onun yerine ben kahroldum , gitti yatağın üzerindeki gül yapraklarını mumları söndürdü ya içim acıdı

barney e sanırım ilk kez bu kadar üzüldüm robinle birbirlerini mükemmel tamamlıyorlar

son bolumde robinin bebek sahibi olamaması ağlattı beni,
2 kez izledim ikisinde de ağladım :(
tatil bitse de devam etsek kopmaya...

Son düzenleme:
Dizi başladı mı sınavlarımdan takip bile edemiyorum çok sıkıldım bu durumdan artık izleyeceğim :47: Hangi günlerde çıkıyor cnbc-e de çıkıyor de mi yoksa e2'de de verilmeye başlandı mı?

Dizi başladı mı sınavlarımdan takip bile edemiyorum çok sıkıldım bu durumdan artık izleyeceğim :47: Hangi günlerde çıkıyor cnbc-e de çıkıyor de mi yoksa e2'de de verilmeye başlandı mı?

yanış hatırlamıyorsam perşembe günleri oluyor cnbc e de ama tabi geriden geliyor bölümler
ben internetten indirip izliyorum sıcağı sıcağına

robinin bebek sahibi olmamasına çok üzüldüm çünkü bütün bölüm gerçekten ahmile olduğuna inanmıştım onun yaa...

yanış hatırlamıyorsam perşembe günleri oluyor cnbc e de ama tabi geriden geliyor bölümler
ben internetten indirip izliyorum sıcağı sıcağına

Sedulu cevap için sağol:) Nerden indiriyorsun gerekirse özelden yazar mısın yasak mı site paylaşmak forumda bilmiyorum da...Tekrardan teşekkürler

ara verdikten sonra koydukları yılbaşı bölümü tam bir vasattı:19:

Nerdesiniz himym cular :15:
Ara konusunda coştular resmen 6 şubattaymış yeni bölüm :19:

nalet ara nefret ediyorum
amma uzun sürüyor ya
bu kadar bekledik şimdi bi de bi bölüm yayınlayıp 2 hafta tekrar ara vermesinler :27:
olmaz değil daha önce çok yaptılar böyle

barney için gerçekten üzüldüm
robinle olması gerekirdi ona en yakışan her anlamda birbirlerini tamamlayan robindi. yazık ya o mumları söndürdüğü sahne içime işlemişti
hiç barneyden beklenilcek hareket değildi.
ya ted ? tekrar başa sarıp robin i istedi :41:
of artık şu barney kimle evleniyor öğrenelim sezon sonu gelsin diye bu yüzden çok istiyorum :9:

barney için gerçekten üzüldüm
robinle olması gerekirdi ona en yakışan her anlamda birbirlerini tamamlayan robindi. yazık ya o mumları söndürdüğü sahne içime işlemişti
hiç barneyden beklenilcek hareket değildi.
ya ted ? tekrar başa sarıp robin i istedi :41:
of artık şu barney kimle evleniyor öğrenelim sezon sonu gelsin diye bu yüzden çok istiyorum :9:

evet barney evlensin de düğünde tanışalım artık anneyle :)
tanışırsa dizi biter ama :84:

Back
X