Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılıyorum. Beni de çok rahatsız etmişti. Dini hassasiyeti olanlara önermiyorum. Bence de felsefi veya sorgulayıcı bir yanı yok. Tek amacı insanların dini değerlerini aşağılamak gibi

Canım ne kadar az hareket edersen o kadar iyi bu süreçte,çok hareket süreci uzatıyor

Evet canım
Geçmiş olsun Allah şifa versin
Teşekkür ederim
Benim 5-6 gün sürdü tat koku kaybı,sıfır tattı.Ne zaman başladı senin koku kaybı?
Canım dün başladı. Koku 0 tatta sadece tuz ve şeker tadı geliyor yiyeceklerde hiç aroma yok alamıyorum
Canım ne kadar az hareket edersen o kadar iyi bu süreçte,çok hareket süreci uzatıyor
Yatma olayını hiç sevmiyorum canım. Mecbur odada olduğum için yemek dışında bişeyde yapmıyorum.

Bende hiç sevmem canım ama yatanlar daha sonra sıkıntı fazla yaşamıyor aklında olsun,ben hiç dinlenip doğru düzgün yatamamıştım mecburiyetten.Bende tuz,şeker,acı hiç biri yoktu.Çok acayip bir şey

Allahtan yatmayı severim de yatarak güzel güzel geçirmiştim

Mesela peynir yiyorum ya acı bir tuz tadı alıyorum ya da diş fırçalarken sadece yoğun bir şeker geliyor ağzıma nane mentol tadı falan yok. Limonlu su içiyorum normal su gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…