Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesela peynir yiyorum ya acı bir tuz tadı alıyorum ya da diş fırçalarken sadece yoğun bir şeker geliyor ağzıma nane mentol tadı falan yok. Limonlu su içiyorum normal su gibi
Anladım,limonlu suya dikkat et tansiyonu çok düşürüyor,dengeli iç life.Böyle akıl veriyor gibi olmuyorumdur inşaallah:)

Günaydın herkese )) dün kitabın yarısına geldim çok akıcı, bu gün yarın bitirmek isterim ama üzerimde bir tənbəllik var. Bu arada gece gözlerim kapanana kadar da diziyi izledim, ikinci sezona başladım bayağı eğlenceli gidiyor ))

C Capanin Gururu Teyom dostum bulduğumuz dizi çözümü de fayda etmedi bak hala okuyor hanımefendi

Mesela peynir yiyorum ya acı bir tuz tadı alıyorum ya da diş fırçalarken sadece yoğun bir şeker geliyor ağzıma nane mentol tadı falan yok. Limonlu su içiyorum normal su gibi
o tuz tadı bayağı kalıyor canım, iyileştikten sonra da herşey bana çok tuzlu geldi uzun süre.

Allahtan tembellik var yani, olmasa ne yapacaktın acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…