Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok istikrarlisin maşallah her ay 12 kitab okuma konusunda nazar değmesin
Aslında bu sene kadar çok okumamıştım. Bu sene hedefi yüksek koydum diye bu kadar heveslendim ve bu topik bayağı destek oluyor okumama yoksa geçen sene aya 1-2 kitap okuduğum da oluyordu

Aslında bu sene kadar çok okumamıştım. Bu sene hedefi yüksek koydum diye bu kadar heveslendim ve bu topik bayağı destek oluyor okumama yoksa geçen sene aya 1-2 kitap okuduğum da oluyordu
Himm hedefin mi yüksek
Doğrudur o zaman sen benim hedefi doldurdun bile mesela.. daha 6 ay var ben acele etmiyorum

Himm hedefin mi yüksek
Doğrudur o zaman sen benim hedefi doldurdum bile mesela.. daha 6 ay var ben acele etmiyorum
Ben bir az takıntılıyım, az hedef koyunca az okuyorum, hatta hedef bittise elim kitaba gitmiyor. Ben de kendimi aşayım dedim ) umarım sorun çıkmaz da okurum )

Ben bir az takıntılıyım, az hedef koyunca az okuyorum, hatta hedef bittise elim kitaba gitmiyor. Ben de kendimi aşayım dedim ) umarım sorun çıkmaz da okurum )
iyi okumaların olsunn
Benm günde okumam gereken birden fazla şeyler olduğu için herşeye dengeli yaklaşıyorum mecbur
Çıkmaz çıkmaz inşallah 20 tane okursunnn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…