Kedimi almaya gittim sabahtan. Geri gelirken ufak bir sorun yaşadım. İş yerine geleli 1 2 saat oluyor daha
Eve mi geliyor artık minnakKedimi almaya gittim sabahtan. Geri gelirken ufak bir sorun yaşadım. İş yerine geleli 1 2 saat oluyor daha
Ay evet. Fantastiğe geçtim geçeli klasikler ömrümü çürütüyorÇok haklısın tv de bişey yoen güzeli okumak. Birde sen fantastik roman okuduğun için daha sürükleyici oluyor
Ne yemesi lazmmis..Geldi sonunda ama mama yemiyor sadece miyavlıyor sürekli. apartmanı inletti
Kuru mama ama yemiyor. Bilmiyorum eşimle eve bıraktımNe yemesi lazmmis..
İnsanın eli ayagida birbirine karışır sürekli miyavlayincanabtiniz peki
AlişicakKuru mama ama yemiyor. Bilmiyorum eşimle eve bıraktımakşam bakacağım artık
Kedimi almaya gittim sabahtan. Geri gelirken ufak bir sorun yaşadım. İş yerine geleli 1 2 saat oluyor daha
Yabancı gelmiştir yeni evine alışınca yer annesiGeldi sonunda ama mama yemiyor sadece miyavlıyor sürekli. apartmanı inletti
Aynen öyle. Kediyi kardeşlerinin içinden çektim aldım. şimdi yalnız kaldı o da varAlişicak
Musturlaniyor mu acabasevdikçe belki huyu anlaşılır hayvanın dilini ogretmekte zaman alır calcim
Geldi sonunda ama mama yemiyor sadece miyavlıyor sürekli. apartmanı inletti
Ay inşallah ya geldiğinden beri miyavlıyor sadece. bir de su içti sadeceYabancı gelmiştir yeni evine alışınca yer annesievdeki bütün deliklere bi girip çıkacak önce her yeri keşfedecek. Kendine güvenli bir yer bulup bu gece sizden saklanacak. Zarar gelmeyeceğini anlayınca çıkıp yer
Annesi de varsa yanında onları istiyor belki hayvan da olsa isteAynen öyle. Kediyi kardeşlerinin içinden çektim aldım. şimdi yalnız kaldı o da var
Korkum biri kapıya gelir eşim o zaman sinirlenir. Bana değil de kapıya gelene kızarAnnesi de varsa yanında onları istiyor belki hayvan da olsa iste
Birde küçükken çok miyavliyorlar
5 tane kardeş kedi baktık dışarda yuvalarında
Okadar miyavliyorlardi ki ben sürekli ağlıyordum dışarda seslerini duyuncadiğerlerinden ayrıldı mecbur bitanesini eve getirdik aynı öyle yine miyavladi ama zamanla alıştı oynadı etti
Alışma sürecini kolaylaştırmak için kediye biraz alan verin sadece hiç eve gelmemiş gibi davranın. Bulunduğu odadan birkaç saatliğine çıkabilirsiniz meselaAy inşallah ya geldiğinden beri miyavlıyor sadece. bir de su içti sadece
Çok ses geçiriyorsa insan tedirgin olur inşallah bir an önce alışır çok fena miyavliyorlar yavruykenKorkum biri kapıya gelir eşim o zaman sinirlenir. Bana değil de kapıya gelene kızar
Evde eşim var sadece. Şu an kendi kendine geziyor evin içinde. Eşim de bilgisayar başında odasının kapısını kapattı rahat gezsin diyeAlışma sürecini kolaylaştırmak için kediye biraz alan verin sadece hiç eve gelmemiş gibi davranın. Bulunduğu odadan birkaç saatliğine çıkabilirsiniz mesela
Duvarlar kağıt gibiÇok ses geçiriyorsa insan tedirgin olur inşallah bir an önce alışır çok fena miyavliyorlar yavruykeninşallah anlayışlı olurlar apsrtman da zor kedi bakmak ama kalabalıkta hele ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?