Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geldi sonunda ama mama yemiyor sadece miyavlıyor sürekli. apartmanı inletti
Yabancı gelmiştir yeni evine alışınca yer annesi evdeki bütün deliklere bi girip çıkacak önce her yeri keşfedecek. Kendine güvenli bir yer bulup bu gece sizden saklanacak. Zarar gelmeyeceğini anlayınca çıkıp yer

Ay inşallah ya geldiğinden beri miyavlıyor sadece. bir de su içti sadece

Aynen öyle. Kediyi kardeşlerinin içinden çektim aldım. şimdi yalnız kaldı o da var
Annesi de varsa yanında onları istiyor belki hayvan da olsa iste
Birde küçükken çok miyavliyorlar
5 tane kardeş kedi baktık dışarda yuvalarında
Okadar miyavliyorlardi ki ben sürekli ağlıyordum dışarda seslerini duyunca diğerlerinden ayrıldı mecbur bitanesini eve getirdik aynı öyle yine miyavladi ama zamanla alıştı oynadı etti

Korkum biri kapıya gelir eşim o zaman sinirlenir. Bana değil de kapıya gelene kızar

Korkum biri kapıya gelir eşim o zaman sinirlenir. Bana değil de kapıya gelene kızar
Çok ses geçiriyorsa insan tedirgin olur inşallah bir an önce alışır çok fena miyavliyorlar yavruyken inşallah anlayışlı olurlar apsrtman da zor kedi bakmak ama kalabalıkta hele ki.

Alışma sürecini kolaylaştırmak için kediye biraz alan verin sadece hiç eve gelmemiş gibi davranın. Bulunduğu odadan birkaç saatliğine çıkabilirsiniz mesela
Evde eşim var sadece. Şu an kendi kendine geziyor evin içinde. Eşim de bilgisayar başında odasının kapısını kapattı rahat gezsin diye

Çok ses geçiriyorsa insan tedirgin olur inşallah bir an önce alışır çok fena miyavliyorlar yavruyken inşallah anlayışlı olurlar apsrtman da zor kedi bakmak ama kalabalıkta hele ki.
Duvarlar kağıt gibi apartmanda kimse bir şey diyemez çünkü biz onların her türlü sesini dinliyoruz. O yüzden kapıya gelirlerse ağızlarının payını alır giderler

Artık takati kalmayınca denerim onu bir de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…