Sus kızsen kimden yanasın pleaseee
Teo bak çözümü buldum. Jasminla artık klasik okuyacak fantastik kitap değilAy evet. Fantastiğe geçtim geçeli klasikler ömrümü çürütüyor
Bence sevdikçe alişicak size inşallah hadi hayırlı olsun aşkla büyütünDuvarlar kağıt gibiapartmanda kimse bir şey diyemez çünkü biz onların her türlü sesini dinliyoruz. O yüzden kapıya gelirlerse ağızlarının payını alır giderler
Ben ne okudum da sanki daha 3 kitap
Hayırlı olsun,alışır zamanlaGeldi sonunda ama mama yemiyor sadece miyavlıyor sürekli. apartmanı inletti
Binadakiler düşünsünHayırlı olsun,alışır zamanla
Oo hayırlı olsun o daBinadakiler düşünsün
Kedi bahanesiyle robot süpürge aldık
Artık senin topikte yazarım Her gün ev süpürdüm diyeOo hayırlı olsun o da
Onu kabul etmiyorumArtık senin topikte yazarım Her gün ev süpürdüm diye
Artık senin topikte yazarım Her gün ev süpürdüm diye
Iyi aksamlar efenimGünaydın Ferfecir sakinleri
Mehfam
H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
Nego
Life light
@Ozlemlerhayallar
Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@Nosking
@isabel
@teolog8579
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Adonia
@pylz
@Musekkin
minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@JES
@Seridina
firdefs
@Samsonn
@Mimariye
@Blue_Black
@Kafkefo
Yok kullanmadım hiç.firdefs kitap için uygulamalar var. Onlardan kullanıyor musun?
ama niye. Ben komut veriyorum temizlesin diye. sonuçta tuşa basıyorumOnu kabul etmiyorum
Tavsiye ederim. İçerisinde baya bir kitap var. Uygulamanın adı "kitap oku" 3 tane kitap üst üste simgesi Pdf olarak telefondan okuyabiliyorsan okumak istediklerini listelersen bizim elimizde varsa sana göndeririz. Bu konuda soru sormaktan çekinme lütfen.Yok kullanmadım hiç.
Sen elinde duş süpürtürken ben böyle oynamaycam
Kitabı dokunarak okumayı çok seviyorum. Ben gözlük kullanıyorum. Beynimde zararsız doğuştan küçük bir leke var. Benim gözü etkiliyor. Bir de göz tansiyonum var. Glokom. Gözüm baya etkileniyor. Bir ara hergün resim çizdim. Gözümü baya etkiledi . Kızardı. Resimi telefondan internetten bakarak çiziyorum. Şimdi resimi azalttım. Kitabı da çok okuyorum. Zaten telefonu sosyal medyada çok kullanıyorum. Bir de bunu yaparsam gözlerim rahatsız olur. O yüzden sayfalara dokunarak kullanmayı tercih ediyorum. Yine de bu güzel fikrin için teşekkür ederim.Tavsiye ederim. İçerisinde baya bir kitap var. Uygulamanın adı "kitap oku" 3 tane kitap üst üste simgesi Pdf olarak telefondan okuyabiliyorsan okumak istediklerini listelersen bizim elimizde varsa sana göndeririz. Bu konuda soru sormaktan çekinme lütfen.
Rica ederim. Ben de senin gibiyim. Telefondan okuyamıyorum. kitaba dokunmam lazım. O zaman okuduğumu anlıyor hissediyorumKitabı dokunarak okumayı çok seviyorum. Ben gözlük kullanıyorum. Beynimde zararsız doğuştan küçük bir leke var. Benim gözü etkiliyor. Bir de göz tansiyonum var. Glokom. Gözüm baya etkileniyor. Bir ara hergün resim çizdim. Gözümü baya etkiledi . Kızardı. Resimi telefondan internetten bakarak çiziyorum. Şimdi resimi azalttım. Kitabı da çok okuyorum. Zaten telefonu sosyal medyada çok kullanıyorum. Bir de bunu yaparsam gözlerim rahatsız olur. O yüzden sayfalara dokunarak kullanmayı tercih ediyorum. Yine de bu güzel fikrin için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?