Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben Kedimi yerine koyuyordum yatarken. Gece bi uyanıyordum gelmiş benim kucağımda uyumuş
Bir gün gece uyandım. Yatakta geziniyor. Oda karanlıknya önce eşimi kokladı sonra beni buldu ellerimle oynamaya başladı. Baya oynadı sonra uyudu. Ayy çok tatlı oluyorlar ya
Sonra tabi öyle alıştı uyuyacağında beni arardı evde. İş falan yapıyor olsam beklerdi yalvarırdı. Odaya giderdim hemen kucağıma atlar kafasını yanağımın oraya koyar uyurdu. Çok özledim

Yok kullanmadım hiç.
Tavsiye ederim. İçerisinde baya bir kitap var. Uygulamanın adı "kitap oku" 3 tane kitap üst üste simgesi Pdf olarak telefondan okuyabiliyorsan okumak istediklerini listelersen bizim elimizde varsa sana göndeririz. Bu konuda soru sormaktan çekinme lütfen.

Kitabı dokunarak okumayı çok seviyorum. Ben gözlük kullanıyorum. Beynimde zararsız doğuştan küçük bir leke var. Benim gözü etkiliyor. Bir de göz tansiyonum var. Glokom. Gözüm baya etkileniyor. Bir ara hergün resim çizdim. Gözümü baya etkiledi . Kızardı. Resimi telefondan internetten bakarak çiziyorum. Şimdi resimi azalttım. Kitabı da çok okuyorum. Zaten telefonu sosyal medyada çok kullanıyorum. Bir de bunu yaparsam gözlerim rahatsız olur. O yüzden sayfalara dokunarak kullanmayı tercih ediyorum. Yine de bu güzel fikrin için teşekkür ederim.

Rica ederim. Ben de senin gibiyim. Telefondan okuyamıyorum. kitaba dokunmam lazım. O zaman okuduğumu anlıyor hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…