- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Sende bendensinKitabı dokunarak okumayı çok seviyorum. Ben gözlük kullanıyorum. Beynimde zararsız doğuştan küçük bir leke var. Benim gözü etkiliyor. Bir de göz tansiyonum var. Glokom. Gözüm baya etkileniyor. Bir ara hergün resim çizdim. Gözümü baya etkiledi . Kızardı. Resimi telefondan internetten bakarak çiziyorum. Şimdi resimi azalttım. Kitabı da çok okuyorum. Zaten telefonu sosyal medyada çok kullanıyorum. Bir de bunu yaparsam gözlerim rahatsız olur. O yüzden sayfalara dokunarak kullanmayı tercih ediyorum. Yine de bu güzel fikrin için teşekkür ederim.
Evet bende öyleyim.Rica ederim. Ben de senin gibiyim. Telefondan okuyamıyorum. kitaba dokunmam lazım. O zaman okuduğumu anlıyor hissediyorum
Aynen .Sende bendensinBende kitaba dokunup okumayı seviyorum. Bazen pdf okuyorum beyaz sayfaya bakmak çok yoruyor gözümü
Kütüphaneye ya da kitapçıya gittiğinde nasıl hissediyorsun peki?Evet bende öyleyim.Öğrenci yıllarımda da kitaba dokunmazsam anlamazdım. İlla ki dokunucam.
Küçükken de hala da öyle marketlerin kitap bölümleri olurdu. İlk girdiğim bölüm, kitapların olduğu yerdi.Kütüphaneye ya da kitapçıya gittiğinde nasıl hissediyorsun peki?
bende öyle. Eskiden AVM giderken hep kitapçıya giderdim. almasam da onlara dokunurdum. Ya çok huzurlu oluyorum. Şimdi de kitaplığıma bakınca huzur doluyorumKüçükken de hala da öyle marketlerin kitap bölümleri olurdu. İlk girdiğim bölüm, kitapların olduğu yerdi.İlk oraya bakarım. Çok mutlu oluyorum. Kötü hissetsem kitapları görünce huzur dolu olurum.
Teşekkür ederim.bende öyle. Eskiden AVM giderken hep kitapçıya giderdim. almasam da onlara dokunurdum. Ya çok huzurlu oluyorum. Şimdi de kitaplığıma bakınca huzur doluyorum
İyi bir okuyucusun maşallah. Tam bizim kulübün favori üyelerindensin
yaaa hepsi çok güzelEki Görüntüle 2831277 BkmKitaptan kitaplarım geldi bugün.Canımın epey sıkkın olduğu bir vakit bir bahar esintisi gibi geldi
Eki Görüntüle 2831276
Bunlarda kampanyalı olarak seçtiğim Stefan Zweig in 14 kitabı. Bence gayet güzel kalitesi. Eki Görüntüle 2831278 Bunlar da kızıma aldığım ciciler
Keyifli okumalarEki Görüntüle 2831277 BkmKitaptan kitaplarım geldi bugün.Canımın epey sıkkın olduğu bir vakit bir bahar esintisi gibi geldi
Eki Görüntüle 2831276
Bunlarda kampanyalı olarak seçtiğim Stefan Zweig in 14 kitabı. Bence gayet güzel kalitesi. Eki Görüntüle 2831278 Bunlar da kızıma aldığım ciciler
yaaa hepsi çok güzelHalide Edip kitaplarını tamamlıyorum ben de. Keyifli okumalar
Teşekkür ederimKeyifli okumalar
Ya ben ya benbende öyle. Eskiden AVM giderken hep kitapçıya giderdim. almasam da onlara dokunurdum. Ya çok huzurlu oluyorum. Şimdi de kitaplığıma bakınca huzur doluyorum
İyi bir okuyucusun maşallah. Tam bizim kulübün favori üyelerindensin
Evet canım
Teşekkür ederim
Canım dün başladı. Koku 0 tatta sadece tuz ve şeker tadı geliyor yiyeceklerde hiç aroma yok alamıyorum
Yatma olayını hiç sevmiyorum canım. Mecbur odada olduğum için yemek dışında bişeyde yapmıyorum.
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun. Çok fazla okuyamıyorum kaçırmışım hasta yani pozitif olduğunu.
Sen gönlümüzün favorisisinYa ben ya ben
Sen şey ımm bilemedimYa ben ya ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?