Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sende bendensin Bende kitaba dokunup okumayı seviyorum. Bazen pdf okuyorum beyaz sayfaya bakmak çok yoruyor gözümü

Kütüphaneye ya da kitapçıya gittiğinde nasıl hissediyorsun peki?
Küçükken de hala da öyle marketlerin kitap bölümleri olurdu. İlk girdiğim bölüm, kitapların olduğu yerdi. İlk oraya bakarım. Çok mutlu oluyorum. Kötü hissetsem kitapları görünce huzur dolu olurum.

bende öyle. Eskiden AVM giderken hep kitapçıya giderdim. almasam da onlara dokunurdum. Ya çok huzurlu oluyorum. Şimdi de kitaplığıma bakınca huzur doluyorum
İyi bir okuyucusun maşallah. Tam bizim kulübün favori üyelerindensin

BkmKitaptan kitaplarım geldi bugün.Canımın epey sıkkın olduğu bir vakit bir bahar esintisi gibi geldi

Bunlarda kampanyalı olarak seçtiğim Stefan Zweig in 14 kitabı. Bence gayet güzel kalitesi. Bunlar da kızıma aldığım ciciler

Hayırlı akşamlar kızlar
Tess Gerrıtsen in sessiz kız kitabını okuyorum dünden beri. Çok hoşuma gitti sürükleyici. Tess in yazdıkları beni sanki oradaymışım gibi hissettiriyor
Bundan önce 'buz gibi soğuk' u okumuştum. Oradaki karakterler bu kitapta da var. Devam kitabı gibi.
Sanki yabancı bir ülkede hemşerimi görmüşüm gibi mutlu oldum nedense

Çok geçmiş olsun. Çok fazla okuyamıyorum kaçırmışım hasta yani pozitif olduğunu.

Selam güzel insanlar
Bu ara hep mazeretliyim ne oldu anlamadım. Hiç bir şeye odaklanamıyorum. Bahar çarptı galiba. Ne doğru düzgün okuyabiliyorum ne uyuyabiliyorum özel dönemler üstelik deli gibiyim. Salı günü sınavım var hiç çalışamıyorum. Artık inşallah maşallah diye diye kalırım. Bu akşam parfümün dansı bitecek kendime söz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…