- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
Hayır canım ya hiç sanmıyorumSadece soruyorum, yeni açılmış olabilir mi?
Kimmiş onlar
Alay etmiyoruz takılıyoruz şekerim
ah canım arkadaşımmmmmm
Sağol teom daha iyiyimLife light nasıl oldun canım
Oturma kitap okuAllah iyilik versin tatlımben de iyiyim oturuyorum
Tat kaybı ne durumda yavrumSağol teom daha iyiyimsen nasılsın
Tamam tamamOturma kitap oku
Hala aynı canım yediğim hiç bişeyin tadı yok. Koku daa alamıyorum halaTat kaybı ne durumda yavrum
Canım yaHala aynı canım yediğim hiç bişeyin tadı yok. Koku daa alamıyorum hala
Öksürüğüm azaldı ama çok sık gıcık yapmaya başladı gece çok uyanıyorumCanım yainşAllah çabuk geri gelir. Onun dışında nasılsın öksürüğün geçti mi?
İnşallah bir an önce atlatırsın canım yaHala aynı canım yediğim hiç bişeyin tadı yok. Koku daa alamıyorum hala
Çok sevmiştim orayı canımÇok dikkatlisin maşallah
Aşıklar Tepesiymiş orası
Allahım Şafi ismiyle acil şifalar versin kuzum hem sana hem de bütün hastalaraÖksürüğüm azaldı ama çok sık gıcık yapmaya başladı gece çok uyanıyorum
Paylaştığım fotoğrafların üzerinde neresi olduğunu da mutlaka yazıyorum artıkÇok sevmiştim orayı canımÇok güzel bi atmosferi var :)
Aşıklar tepesi olduğunu da şimdi öğrendim
Çok iyi yapıyorsun calcim. Ben çekiniyordum neresi diye sormaya hepPaylaştığım fotoğrafların üzerinde neresi olduğunu da mutlaka yazıyorum artık
Hiç çekinme yazsam da sor canım. Ne olacak elime mi yapışacak yazsamÇok iyi yapıyorsun calcim. Ben çekiniyordum neresi diye sormaya hep
Sağol canım inşallahİnşallah bir an önce atlatırsın canım ya
Amin canım benim inşallahAllahım Şafi ismiyle acil şifalar versin kuzum hem sana hem de bütün hastalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?