Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılırım ben de. Ne zaman başlıyoruz?

İnce Memed i de okumayı çok istiyorum, zaman söyleyin ))

Bir de gelecek ay Görmek kitabı var galiba grup okumasında, Şubat'tan beri bekletiyorum, ona da varım ))
Mayısta okuyalım olur mu İnce Memed’i temin etmiş olurum o zamana kadar. Zaten 1 hafta kaldı

L. Niven - Halka Dünya bitti ama çok sıkıcıydı. Kitap hızlı okunuyor ama ne yani. Karakterlerin hiç birini sevmedim, hatta bir kadın vardı iğğ. Şanslılıkla ilgili konu neydi yani söz bulamıyorum. Kitapta durmadan bir şeyler oluyor iyi güzel ama anlatım o kadar kötü ki gel de düşün. Dediğim gibi karakterler 0 duygu barındırıyor sanki sonda hpsinin ölmesini istiyordum. Robotlarla ilgili okuduğum kitaplarda robotlar daha insancaydı. Ama serinin sonraki üç kitabını da okuyacağım çünki aldım. Aklımı seveyim. Bu sene aldığım için okumak zorunda kaldığım ikinci seri ve artık böyle yapmamaya söz veriyorum. İlkini alır sonrasını düşünürüm. Eh duygu konusunu geride bırakırsak kitap yazıldığı senesine göre gayet iyi ki zaten o dönemin bilim kurgu kitapları bir birine çok benzer, karakter odaklı değiller. Yani gömdüm ama o kadar da değil )

Çok geçmiş olsun. Umarım daha iyisindir. Ben de koku 3 ayı geçkin gitmişti. Beni çok rahatsız etmemişti çok şükür.

Jasminin sayfa sayısı toplamı 6473728292
Maşallah diyelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…