Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nisan ayı okumalarım
1. Koşulsuz ebeveynlik 280 sayfa
2. Parfümün Dansı 492 sayfa PDF olarak okudum gösterdiği sayfa sayısını yazdım kitap olarak kaç sayfa bilmiyorum
Canım sayfaları kitaba göre yazar mısın? Pdf sayfa sayısı fazla çıkıyor çünkü. Parfümün Dansı 432 sayfa

Birilerinin de iyi ki kedisi oldu, bizi hepten unuttu
Uyuyorum ben uyuyorum

Bonus alıştı eve ama hala mama yemede sıkıntı var. Elimle yediriyorum. dün gece başörtümü bulmuş onun üzerinde uyumuş minnoş. Bir de böyle uyuyor

Günaydın kızlar

Ayyyy bu neeeee Çoook tatlı ama bu Surata bak ,yatışa bak

Bu arada bayramımız kutlu ve mutlu olsun

Günaydın kızlar

Ayyyy bu neeeee Çoook tatlı ama bu Surata bak ,yatışa bak

Bu arada bayramımız kutlu ve mutlu olsun
50 günlük kızımız. Yeni sahiplendik. Dahaca alışma evresinde böyle eşimin kenarında uyuyor

Simyacı bitti
Şahane bir kitaptı
Hem küçük prensi anımsattı hem de Samed Behrengi nin küçük kara balık masalını anımsattı. Eğitimli ama çobanlık yapan Santiago nun bulunduğu köyden başka yerler görme merakıyla başlayıp hayatın onu kendisini bulması , hayatın anlam ve amacını keşf etmesi yönünde başına gelenler anlatılıyor. Ancak o kadar güzel anlatılıyor ki bir yetişkin masalı ama dolu dolu bir yaşama dersi var içinde. Ben geç kalmışım bu kitaba. Keşke daha önce okusaymisim. Bir günde olunabilecek bir kitap 183 sayfa çok akıcı ama ben oğlum olduğu için 2 günde okuyabildim keyifli okumalar

Kesinlikle öyle ama tanıtım hiç başarılı değil navigasyon da bile bir çok yer yok. Gezerken çok zorlanmistik eşimle ve bir çok yeni yer de keşf etmiştik köylerinde. Her yerde yaşadık bunu gerçi
Ay öyle dedin de Vana gittik öğretmenevini arıyoruz navigasyon bizi hiç alakasız bir yere götürdü meğer deprem sonrası birçok yerin yeri değişmiş ve navigasyon eski yerlerine götürüyormuş o geldi aklıma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…