Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden sinirlenmiş o

Kendime benzettim. Telefonuma gelen " 82 saatlik yasak başladı" bildiriminden sonraki yüz ifadem: bıktım yaaaaa

Gör beni kitabı biterrr
Kitabı beğendim hanımlar. Güzel bilgiler veriyor. Bana bişeyler katan öğretici ve tarih konulu kitapları sevdiğim için güzeldi. Olay örgüsü de iyi. Kitabın devamı gelecekmiş o yüzden finali biraz havada kaldı. Genel itibariyle okuduğuma değen bi kitaptı.

Parfümün dansı, sevip sevmeme konusunda muallakta kaldığım bir kitap oldu. Okurken olumsuz tarafları çok gözüme baymıştı ama en son kitabı bitirdikten sonra bende bıraktığı hissi de sevdim.
Yazarın kalemini çok ustaca buldum. Resmen kelimelere dans ettirmişMecazları, sıfatları kullanışı, betimlemeleri çok orjinaldi
Olumsuz tarafları ise okur ile etkileşimli cümleleri bende kopmalar yaşattı. Fantastik türe göre fazlaca makalemsi sayfalar var. Yer yer laf kalabalığı gibi görünen uzun ve gereksiz anlatıları vardı.
Mitoloji felsefe tarih ne ararsa vardı kurgu güzeldi ama tam doyuramadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…