Selam cici kızlar nasılsınız ? Kızıma bu gün 23 nisan İçin etek diktim kırmızı beyaz fisto geçtim uçlarına üzerine beyaz tişört giydireceğim. Yarın heyecanlı bebeğim. Buraya
bi bakıp gideceğim az kitap okuyacağım. Buda komşunun kedisi sokağa çıkmış ne dedi bana anlamadım bu bakışlarıyla Eki Görüntüle 2832324
Selam cici kızlar nasılsınız ? Kızıma bu gün 23 nisan İçin etek diktim kırmızı beyaz fisto geçtim uçlarına üzerine beyaz tişört giydireceğim. Yarın heyecanlı bebeğim. Buraya
bi bakıp gideceğim az kitap okuyacağım. Buda komşunun kedisi sokağa çıkmış ne dedi bana anlamadım bu bakışlarıyla Eki Görüntüle 2832324
Halbuki güzelliği içlerinde hisseden insanlardan olsalardı, o parlayan gözlerin ve hararetlenmiş yüzün, gencin aşkla ilk tanışmasının belirtisi olduğunu anlayabilirlerdi. Martin Eden
Gör beni kitabı biterrr
Kitabı beğendim hanımlar. Güzel bilgiler veriyor. Bana bişeyler katan öğretici ve tarih konulu kitapları sevdiğim için güzeldi. Olay örgüsü de iyi. Kitabın devamı gelecekmiş o yüzden finali biraz havada kaldı. Genel itibariyle okuduğuma değen bi kitaptı.
Parfümün dansı, sevip sevmeme konusunda muallakta kaldığım bir kitap oldu. Okurken olumsuz tarafları çok gözüme baymıştı ama en son kitabı bitirdikten sonra bende bıraktığı hissi de sevdim.
Yazarın kalemini çok ustaca buldum. Resmen kelimelere dans ettirmişMecazları, sıfatları kullanışı, betimlemeleri çok orjinaldi
Olumsuz tarafları ise okur ile etkileşimli cümleleri bende kopmalar yaşattı. Fantastik türe göre fazlaca makalemsi sayfalar var. Yer yer laf kalabalığı gibi görünen uzun ve gereksiz anlatıları vardı.
Mitoloji felsefe tarih ne ararsa vardı kurgu güzeldi ama tam doyuramadı.