Evet
Bir tane anime vardı eşimle izlediğimiz, son sezonu gelmiş, bir bakalım dedik. Sonra beni kesmedi mangasını bitirdim oturup
Kitap okuyamıyorum ahey aey
Valla hepsi vardı sanırım. O bana bir yerden geldi okumayı düşünmediğim için de verdim arkadaşa. Sanırım bende olsa yine okumazdım. İşyerinde PDF okumak için olabilir
Onca yoksulluk varken Emile ajar in kitabına başladım. Tam olarak orospu çocuklarının hayatlarını anlatıyo çok değişik bir dili var . Henüz 25 sayfa okudum bitirince detaylı inceleme paylaşırım
Merhabalar. Ben pacman. Birkaç defadır bu başlığa rastlıyorum. Sürekli bakındım ancak araya hep bir şeyler girdi, yazamadım. Bir ara çok çok okuyordum ama insan bırakınca başlaması biraz zor oluyor. Burada kendimi disiplin ederim diye düşündüm. Eğer fazladan bir kişilik yeriniz varsa katılmayı çok isterim.
bu hastalıkta en önemli şey dinlenmek benim anladığım. iyi oldum diye kalkmayacaksin. tamamen iyileşene kadar yan gel yat Osman modunda olcaksin life.
inşallah koku da gelir hemen
bu hastalıkta en önemli şey dinlenmek benim anladığım. iyi oldum diye kalkmayacaksin. tamamen iyileşene kadar yan gel yat Osman modunda olcaksin life.
inşallah koku da gelir hemen
Merhabalar. Ben pacman. Birkaç defadır bu başlığa rastlıyorum. Sürekli bakındım ancak araya hep bir şeyler girdi, yazamadım. Bir ara çok çok okuyordum ama insan bırakınca başlaması biraz zor oluyor. Burada kendimi disiplin ederim diye düşündüm. Eğer fazladan bir kişilik yeriniz varsa katılmayı çok isterim.