Eyvallah güzelmiş çayın kardeş
Hoş buldum.Kayın kenara yeni arkadaş geldi
Hoş geldiniz
Hoş geldinizMerhabalar. Ben pacman.Birkaç defadır bu başlığa rastlıyorum. Sürekli bakındım ancak araya hep bir şeyler girdi, yazamadım. Bir ara çok çok okuyordum ama insan bırakınca başlaması biraz zor oluyor. Burada kendimi disiplin ederim diye düşündüm. Eğer fazladan bir kişilik yeriniz varsa katılmayı çok isterim.
Hoş geldinizMerhabalar. Ben pacman.Birkaç defadır bu başlığa rastlıyorum. Sürekli bakındım ancak araya hep bir şeyler girdi, yazamadım. Bir ara çok çok okuyordum ama insan bırakınca başlaması biraz zor oluyor. Burada kendimi disiplin ederim diye düşündüm. Eğer fazladan bir kişilik yeriniz varsa katılmayı çok isterim.
Alırım bir bardak çayını teocum bizede var mı
Hoş buldum.Hoş geldiniz
Merhaba, hoş buldum.pacman hoşgeldin aramıza:)
ne tarz okumayı seversin acaba:) yazan da var yazmayan da var okuduğu sayfa sayısını. sen motive olacaksan yazabilirsin :)
Hoş bulduum.Hoş geldiniz
Hoş buldum canım
Evet, birlikte kitap okuması yapmayı da çok severim. Çok teşekkür ederim açıklama için. Katıldıkça daha çok özümserim zaten. Hadi hayırlı olsun hepimize.Hoşgeldinpacman )) günü beraber açıyoruz, okuduğumuz kitaplar hakkında yazıyoruz, bitirdiğimiz kitaplardan bahs ediyor ve bildirim topiğine giriyoruz, her ay okunmuş kitap sayısına ve bu aydan da sayfa sayısına göre C Calcifer bizi altın gümüş madalyalarla ödüllendiriyor bazı kitapları da seçip beraber okuyoruz
Merhabalar, çok hoş buldum hem de.
olmaz mııı herkese varHoş geldiniz
ben de severek okumuştum canım.Bugün 100 küsür sayfa Sinekli Bakkal okudum. Yarısına geldim. Hiç bırakmak istemiyorum ki demin okurken uyuyakalmışım koltukta başım düştü birdensanırım ortaokulda okumuştum kitap özeti çıkarma ödevimde Çok büyülü masalsı bambaşkaydı şimdi daha başka bir tad alıyorum
Hoş buldum.
Merhaba, hoş buldum.Aslında birçok tarzı seviyorum. Bir ara distopik kitapları bile çok okumuştum. Sonrasında da İş bankası Kültür Yayınlarının Türk Edebiyatı Klasikleri'ni biriktirmeye başlamıştım. Ama pandemide hiç motivasyonum kalmadı. Türk Edebiyatı'nın eski romanlarını daha bir seviyorum sanırım.
Tüh! Yok bende o kitap. Neyse artık mayıs ayının kitabına katılırım. Zaten pek bir şey kalmadı. O zaman ben de şimdi kitaplıktan Mai ve Siyah kitabını seçtim ve başlıyorum.bu aralar çoğumuz huzur kitabını okuyoruz, bazıları bitirdi. ben yarısına amca geldimelinde varsa sen de katıl istersen:)
ben de çok çeşit seviyorum:)
Tüh! Yok bende o kitap. Neyse artık mayıs ayının kitabına katılırım. Zaten pek bir şey kalmadı. O zaman ben de şimdi kitaplıktan Mai ve Siyah kitabını seçtim ve başlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?