Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ben 8 den başlamışım bilmeden sıralama için sağol negom ben bakamamıştım. Bi bakayım bulabilecek miyim
Buarada sen yazınca farkettim o diziyi bende izlemiştim ve çok sevmiştim
Günaydın canlar

FATİH HARBİYE /PEYAMİ SAFA

Roman İstanbul’un bir birine zıt iki ayrı semtinde iki ayrı hayata sıkışmış bir kızı anlatıyor. Aslında batılaşmaya çalışırken belkide çoğu ailenin ya da kişinin yaşadığı sıkışmışlık hissini geçirdi bana Neriman karakteri. Doğu batı çatışmasını ve genç nesil üstündeki etkileri psikolojik olarak da güzel anlatılmış. Kısa bir kitap olduğu için çok çabuk okunuyor.

Sessiz kız bitti
Çok etkileyici ve güzel bir kitaptı.
Çin mahallesinde önce kesik bir el, sonra da bi kadın cesedi bulunur. Araştırmalar sonucu 19 yıl önce bir restoran da işlenen katliamla bağlantılı olduğu anlaşılır.
Katliama sebep olan nedenler beni çok sinirlendirdi. Katiller beklemediğim kişiler çıktı. Sadece polise yardım eden kişiyi önceden tahmin etmiştim bu hoşuma gitti
Jane Rizzoli ve Maure Isles kitaplarda çok güzel yazılmış ikisine de bayıldım.

MÜREBBİYE / HÜSEYÜN RAHMİ GÜRPINAR

Bu kitabı detaya girmeden anlatabilirim umarım Matmazel Anjel’in Paris’in kenar mahallelerinden İstanbul’da bir yalıya gelip mürebbiyelik yapışının hikayesi.Burda da yine batılılaşma var ama bu sefer Osmanlı zamanı. Batılılaşmaya çalışan bir aile ve güzel bir Fransız kadın Evdeki erkekler Anjel’in hayranı olur ve aralarında rekabet başlar.

Yorumuna sağlık Pdf mi okudun canım.

Sinekli Bakkal dün gece bitti. Okumuştum çok yıllar önce tekrar okumak istedim. ahh Rabia ahh Peregrini Çoğunuz okumuşsunuzdur muhtemelen öğrencilik zamanında. Ben kütüphanemde olmasını istediğim için almıştım kızım için.

Huzur bitti
Yavaş ilerleyen ama çok beğendiğim bir kitap oldu. Bence tek okunmamalı yanında daha kolay okunulan bir kitapla beraber okunmalı

katılıyorum kesinlikle:) ben yüzyıllık yalnızlıkla beraber okuyorum. yoksa gitmiyo sinir basiyo
maşallah sana

Ben daha dun baslayabildim. 32. Sayfadayim. Dedigin gibi sanki baya zor ilerleyecek gibi duruyor

yol yakınken kurtar kendini oraları gene hızlı ve akıcı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…