Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklisin canim, daha yönlendirici olmaliyiz. Bazen dalga amacli Anna hakkinda yorum yapiyorum, okumak isteyen varsa dikkate almasin lutfen, her kitap bize mutlaka birseyler katiyordur. Herkese iyi okumalar dilerim ❤
Anna'yı hep beraber gömdük gömüyoruz

Kişisel algılamayım demiştim. Benim lafım ne sana ne başkasına canım benim. Hele ki alınganlık hiç olması bu konuda.
kaldı ki her kitap herkese hitap etmez dediğim gibi
Yok yok kişisel algılamadım alınganlıkta yapmadım. Kendi adıma yazayım dedim sadece

Tamam canım. Haklısın tabi. Birde dönem dönem değişiyor seçimlerimiz.

Haklisin canim, daha yönlendirici olmaliyiz. Bazen dalga amacli Anna hakkinda yorum yapiyorum, okumak isteyen varsa dikkate almasin lutfen, her kitap bize mutlaka birseyler katiyordur. Herkese iyi okumalar dilerim ❤
Bende anna, kuyucaklı travma oldu burada paylaşıp duruyorum ha bi de Kabil var Neyse konuşmayacağım

Mutlu pazarlar kızlar
Duman'ı dün gece bitirdim. Rus soylularını eleştiren okkalı bir kitaptı açıkçası. Klasiklerden alışık olduğumuz Rusya tablosunun çok dışına çıkmış yazar. Ben Rus edebiyatını çok seviyorum, ama bir sey fark ettim, bu Rus soyluları romanlarda hep fakir
Bugün de Yaşar Kemal'in Bugünlerde Bahar Indi kitabına başladım. Aksama biter herhalde ince bir kitap zaten.

Çok güzel bir konuya değinmişsin. Bende yakın zamanda bir kitabı olumsuz bir yorum üzrine önyargı ile elime aldım. Okuyamadım sonra kitap yorumlarını okumamaya başladım. araya 2 kitap sıkıştırıp tekrar okumayı düşünüyordum ki senin yazdıklarını gördüm şimdi. Beraber iki kitabı aynı anda okuma fikri de gayet güzel. Güzel fikirlerden faydalanmaya çalışıyorum

Bende anna, kuyucaklı travma oldu burada paylaşıp duruyorum ha bi de Kabil var Neyse konuşmayacağım
Kabil konusunda Eleadora ya kesinlikle katılıyorum. O kitap bence tam bir trol. Körlük kitabının onun olduğuna inandım bile gelmiyor

Ruslar çok zenginken, çok har vurup harman savuruyorlar. Giderleri çok ama gelirlerini asla dengede tutmuyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…