Anna'yı hep beraber gömdük gömüyoruzHaklisin canim, daha yönlendirici olmaliyiz. Bazen dalga amacli Anna hakkinda yorum yapiyorum, okumak isteyen varsa dikkate almasin lutfen, her kitap bize mutlaka birseyler katiyordur. Herkese iyi okumalar dilerim ❤
Yok yok kişisel algılamadım alınganlıkta yapmadım. Kendi adıma yazayım dedim sadeceKişisel algılamayım demiştim. Benim lafım ne sana ne başkasına canım benim. Hele ki alınganlık hiç olması bu konuda.
kaldı ki her kitap herkese hitap etmez dediğim gibi
Umarim Ruslar bu sayfayi gormezAnna'yı hep beraber gömdük gömüyoruz
Levişko mun da hakkı yenildiAnna'yı hep beraber gömdük gömüyoruz
Tamam canım. Haklısın tabi. Birde dönem dönem değişiyor seçimlerimiz.Bir konuda açıklama yapma gereği duyuyorum kızlar. Şimdi her kitap herkese hitap etmeyebilir ama elinde o kitabı okuyan arkadaşları negatif etkilemek bana göre doğru değil. Biz burda kitap okumak için birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz. Benim sevmediğim bir türü başkası sevebilir ama ben olumsuz yorum yapınca o kişiyi kitaptan soğutmuş olurum. Yorumlarınızı bu yönde yaparsanız sevinirim. Bunu lütfen kimse kişisel algılamasın
@JES
Mehfam
@H M
kk birinci noteri
Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
Nosking
@isabel
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Adonia
pylz
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Seridina
@firdefs
@Samsonn
@Mimariye
@Blue_Black
@Kafkefo
@pacman
Bak dönüp dolasip yine ayni konuya geliyoruz. Yilin kitabi oldu bizim icinLevişko mun da hakkı yenildi
Türkler edebiyattan ne anlar derler bizeUmarim Ruslar bu sayfayi gormez
Tolstoy bir kere oLevişko mun da hakkı yenildi
Bende anna, kuyucaklı travma oldu burada paylaşıp duruyorum ha bi de Kabil varHaklisin canim, daha yönlendirici olmaliyiz. Bazen dalga amacli Anna hakkinda yorum yapiyorum, okumak isteyen varsa dikkate almasin lutfen, her kitap bize mutlaka birseyler katiyordur. Herkese iyi okumalar dilerim ❤
Şükürler olsunSağol canım daha iyiyim. Çok az bir öksürük kaldı.
Hoş geldinizMerhaba ben de katılabilir miyim
Bu platformda okuma grubu olduğundan haberim yoktu.Ne güzel düşünülmüş.
Levişko diyorsun ya bütün Rus edebiyatı zihnimde yerle bir oluyorLevişko mun da hakkı yenildi
Çok güzel bir konuya değinmişsin. Bende yakın zamanda bir kitabı olumsuz bir yorum üzrine önyargı ile elime aldım. OkuyamadımBir konuda açıklama yapma gereği duyuyorum kızlar. Şimdi her kitap herkese hitap etmeyebilir ama elinde o kitabı okuyan arkadaşları negatif etkilemek bana göre doğru değil. Biz burda kitap okumak için birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz. Benim sevmediğim bir türü başkası sevebilir ama ben olumsuz yorum yapınca o kişiyi kitaptan soğutmuş olurum. Yorumlarınızı bu yönde yaparsanız sevinirim. Bunu lütfen kimse kişisel algılamasın
@JES
Mehfam
@H M
kk birinci noteri
Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
Nosking
@isabel
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Adonia
pylz
Keira-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Seridina
@firdefs
@Samsonn
@Mimariye
@Blue_Black
@Kafkefo
@pacman
Kabil konusundaBende anna, kuyucaklı travma oldu burada paylaşıp duruyorum ha bi de Kabil varNeyse konuşmayacağım
Ruslar çok zenginken, çok har vurup harman savuruyorlar. Giderleri çok ama gelirlerini asla dengede tutmuyorlar.Mutlu pazarlar kızlar
Duman'ı dün gece bitirdim. Rus soylularını eleştiren okkalı bir kitaptı açıkçası. Klasiklerden alışık olduğumuz Rusya tablosunun çok dışına çıkmış yazar. Ben Rus edebiyatını çok seviyorum, ama bir sey fark ettim, bu Rus soyluları romanlarda hep fakir
Bugün de Yaşar Kemal'in Bugünlerde Bahar Indi kitabına başladım. Aksama biter herhalde ince bir kitap zaten.
Hala böyle savurganlar mi acaba cok merak ettimRuslar çok zenginken, çok har vurup harman savuruyorlar. Giderleri çok ama gelirlerini asla dengede tutmuyorlar.
Votka da evetHala böyle savurganlar mi acaba cok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?