Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoş geldiniz
Ölüm Meleği grubu başladınız mı okumaya
Life light
Nego
@Jasminla
@Eleadora

Başka var mıydı
Ben daha başlamadım calcim gün içinde başlarım

Merhaba. Ayni yastayiz ve ben de iki oglan annesiyim ama sizin kadar cok okuyamiyorum. Nasil basariyorsunuz? Nasil zaman buluyorsunuz?
Büyük oğlum canlı dersteyken küçük oğlum oyuncaklarıyla oynar genelde o arada fırsat bulursam tv açmıyorum kitabıma gömülüyorum hemen.Gece çocuklar uyuduklarında ise tüm zamanımı kitaplarıma ayırıyorum Telefondan pdf okumak çoğu zaman daha kolay oluyor bu arada onu da deneyebilirsiniz.

Bende sizin gibi yapıyorum

Puslu kitalar atlasına başlamayı düşünüyordum acaba bende mi söğüte başlasam hiç içimden gelmiyordu onu okumak

AŞKIMIZ ESKİ BİR ROMAN / AHMET ÜMİT

Bir Komiser Nevzat romanı Diğer kitaplara göre daha kısa bir roman içinde üç tane öykü var aslında.
1) Aşkımız Eski Bir Roman => Zengin bir koleksiyoner ayrıca edebiyat aşığı bir adamın cinayete kurban gitmesini anlatıyor. Kendimi roman kahramanları arasında bulmak hoşuma gitti

2)Overlokçu Kız => İş yerinde ölü bulunan genç bir kızın cinayeti aydınlatılmaya çalışılıyor.

3)Sergey Nikolayeviç Herkovski’ye Ne Oldu? => İstanbul’a tıp konferansına gelen dünyaca ünlü bir doktorun ortadan kaybolması ve iki ölümle arasındaki bağlantı aydınlatılmaya çalışıyor bu bölümde de.

Ben en çok kitabada adını veren ilk öyküyü sevdim Okuyacaklara keyifli okumalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…