- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Teşekkür ederimyok yok sen hastaydın zaten, sen muafsın
Kitapta 150.sayfaya geldim. Bugün 200 sayfa okumuşumay bitecek zaten, yiter bu kadar yiterr
iyi yokluğum gayet iyi gelmiş sana, kedicik nasıl canım. adını ne koydunuzKitapta 150.sayfaya geldim. Bugün 200 sayfa okumuşum
Kedicik iyi uyuyor sürekliiyi yokluğum gayet iyi gelmiş sana, kedicik nasıl canım. adını ne koydunuz
Ne okuyorsunKitapta 150.sayfaya geldim. Bugün 200 sayfa okumuşum
Grange??Kurtlar imparatorluğu
Hoş geldiniz tekrardan.severiz biz yeni gelenleriBu arada kendimi tanıtmadan bodoslama girdim biraz gruba :) Önce kendimden bahsedeyim müsadenizle..
İsmim Merve 32 yaşındayım 2 oğlan annesiyimOkumayı seviyorum yılda ortalama 60 kitap okuyorum.Bu platformda daha önce diyet gruplarında bulundum mezun olup ayrıldım.Uzun zamandır aktif değildim okuma gruplarını görünce neden olmasın dedim ve işte buradayım
Devam etsemde sevmeyeceğimi biliyordum,iyiki bırakmışımkatılıyorum kesinlikle:) ben yüzyıllık yalnızlıkla beraber okuyorum. yoksa gitmiyo sinir basiyo
maşallah sana
yol yakınken kurtar kendini oraları gene hızlı ve akıcı
Ben öyle düşünmüyorum,sonuçta olumlu olumsuz yorum yapılıyor kitaplara.Beğenmediğimiz bir kitaba olumlu yorum yapamayız,beğenmedik diyemeyecek miyiz?Bir konuda açıklama yapma gereği duyuyorum kızlar. Şimdi her kitap herkese hitap etmeyebilir ama elinde o kitabı okuyan arkadaşları negatif etkilemek bana göre doğru değil. Biz burda kitap okumak için birbirimizi motive etmeye çalışıyoruz. Benim sevmediğim bir türü başkası sevebilir ama ben olumsuz yorum yapınca o kişiyi kitaptan soğutmuş olurum. Yorumlarınızı bu yönde yaparsanız sevinirim. Bunu lütfen kimse kişisel algılamasın
@JES
@Mehfam
@H M
@samdan
Less-is-More
@asliogretmen
Nego
Life light
@Ozlemlerhayallar
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@Nosking
@isabel
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
D dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
@dayler dayler
Jasminla
@Adonia
@pylz
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Seridina
@firdefs
@Samsonn
@Mimariye
Blue_Black
@Kafkefo
@pacman
Merhaba. Ayni yastayiz ve ben de iki oglan annesiyim ama sizin kadar cok okuyamiyorum. Nasil basariyorsunuz? Nasil zaman buluyorsunuz?Bu arada kendimi tanıtmadan bodoslama girdim biraz gruba :) Önce kendimden bahsedeyim müsadenizle..
İsmim Merve 32 yaşındayım 2 oğlan annesiyimOkumayı seviyorum yılda ortalama 60 kitap okuyorum.Bu platformda daha önce diyet gruplarında bulundum mezun olup ayrıldım.Uzun zamandır aktif değildim okuma gruplarını görünce neden olmasın dedim ve işte buradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?