Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kitaplarımı bkm bugün öğlen getirmişti . Hemen Fatih Harbiye ye ve merhaba sogute başlamıştım. Fatih Harbiye den 20 sayfa okudum merhaba söğüt ten 150 sayfa okuyarak günü kapatıyorum. Merhaba soğutu çok sevdim çok akıcı bir kitap. Zaten yazarı Yavuz bahadıroğlu da tarihi sevdiren adam olarak geçiyor.
Hepinize iyi geceler diliyorum

Selam bu saat oldu ancak popom yer gördü. Herkes iyi inşallah. Ben Kamelyalı Kadına başladım ama çok okuyamadım. İnce ve akıcı bir kitap. Salı gününü atlatırsam inşallah hızlıca okuyacağım. Garip bir huyum var. Öncelik olarak ehliyete çalışmak diye şartlandım. Onun dışında başka bir şey yapmak istemiyorum boş kalınca. Ona çalışmasam bile okuyasım yada başka bir şey yapasım gelmiyor. Netseki son bir gün geçsemde kurtulsam bu dertten.

Bu arada kendimi tanıtmadan bodoslama girdim biraz gruba :) Önce kendimden bahsedeyim müsadenizle..
İsmim Merve 32 yaşındayım 2 oğlan annesiyim Okumayı seviyorum yılda ortalama 60 kitap okuyorum.Bu platformda daha önce diyet gruplarında bulundum mezun olup ayrıldım.Uzun zamandır aktif değildim okuma gruplarını görünce neden olmasın dedim ve işte buradayım

Hoş geldiniz tekrardan.severiz biz yeni gelenleri

Kızlar kusura bakmayın ne olur yoğun bir süreçten geçiyorum. Malum hem dersler hemde ailevi mevzulardan dolayı giremedim pek. İclal Aydın Gördüğüme sevindim kitabını şimdi bitirdim. Güzel bir kitaptı. Günlük gibi yazılmıştı ama hoşuma gitti açıkcası. Şimdide kahraman tazeoğlundan Bukre kitabına başlayacağım. Hepinize bol okumalar diliyorum

katılıyorum kesinlikle:) ben yüzyıllık yalnızlıkla beraber okuyorum. yoksa gitmiyo sinir basiyo
maşallah sana

yol yakınken kurtar kendini oraları gene hızlı ve akıcı
Devam etsemde sevmeyeceğimi biliyordum,iyiki bırakmışım
Zamanım kısıtlı,okumuş olmak için okuyamazdım

Ben öyle düşünmüyorum,sonuçta olumlu olumsuz yorum yapılıyor kitaplara.Beğenmediğimiz bir kitaba olumlu yorum yapamayız,beğenmedik diyemeyecek miyiz?

Merhaba. Ayni yastayiz ve ben de iki oglan annesiyim ama sizin kadar cok okuyamiyorum. Nasil basariyorsunuz? Nasil zaman buluyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…