Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kızlar )) uykumu alamadım hiç öğlen olmuş... Dün Alfred Hitchcock - Hayalet kitabını bitirdim. 6 tane kısa korku öyküsünden oluşuyor. Zaten hepsi kısa olduğu için öyle korkutmuyor ama ben sevdim, biri ürküttü hatta. Bu aylık bu kadar, bu gün belki Mayıs ayının tuğlasına başlarım bakalım )
Bu arada Görmek, İnce Memed kitaplarında grup okumalarına katılacağım ben, başka ortak okumalar da varsa söyleyin kızlar

Canım ben kitap sayfa sayısını bilmiyorum ben nasıl yapayım?
Ben cevap versem sorun olmaz herhalde ) okuduğun kitabın satış sitelerinden sayfa sayısına bakabilirsin canım. Aynı kitaptan çok çıkarsa da sen kendi okuduğun halinin tercümanına, yayınevine bakarak da hangisi olduğunu bulursun.

Tamam canım

Günaydın
Tamamdır canım cumartesi günü en geç inşallah kitabımı da bitirmiş olarak yazıyorum

Tişikkirler cınımmmm

Geçmiş olsun canım nasılsınız belirtiniz ağrınız var mı?

Geçmiş olsun canım inşallah sıkıntısız atlatırsınız

Geçmiş olsun canım

C Calcifer benim nisan okuma sayfami 982 say olur mu. Pdf dedigin gibi fazla sayfa oluyo. Onu dustum cemile kitabindan. Bildirim sayfasindan duzenleme yapamadim tekrar. Burdan yazim dedim

C Calcifer benim nisan okuma sayfami 982 say olur mu. Pdf dedigin gibi fazla sayfa oluyo. Onu dustum cemile kitabindan. Bildirim sayfasindan duzenleme yapamadim tekrar. Burdan yazim dedim
Bildirim sayfasından yaparsan benim için daha iyi olur. Burada sohbetin arasında kaynıyor. gözden kaçırma şansım çok yüksek Son paylaşımını alıntılayıp altına yazar mısın

Ben yeni başladığım için Nisan ayı bildirimi yapmadım zaten kitapta bitmedi henüz mayısta bildirim yapmaya başlarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…