Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bildirim sayfasından yaparsan benim için daha iyi olur. Burada sohbetin arasında kaynıyor. gözden kaçırma şansım çok yüksek Son paylaşımını alıntılayıp altına yazar mısın
Hallettim canim

Çok geçmiş olsun, inşallah hafif atlatırsınız

Ne konuşuyorlardı acaba

Onu duymadım da ergensi gülüşmeler vardı. Kız yüzü görmeden geçiyor ergenliği kendince mağdur

Geçmiş olsun kolay atlatırsınız inşallah

Toplu alıntılamayı beceremedim. Hepinize çok teşekkür ederim.
sadece boğaz ve baş ağrımız var, hafif atlatıyoruz gibi duruyor. 2,5 yaşındaki kızımda görünürde hiçbir belirti yok. İnşallah bu şekilde atlatır gideriz.

Şimdi gördüm. Geçmiş olsun, inşallah kolay atlatırsınız

Puslu Kıtalar Atlası çok çok güzel arkadaşlar. Sadece başlarda eski kelimeler yoğun olarak kullanılmış gibi, ama devamında daha sadeleşiyor anlatım ya da biz alışıyoruz okurken. Elimden bırakamamıştım ben okurken. Hala düşünen varsa başlasın diye yazıyorum

Nasıl güzel mi kitap bende var da ne zaman okuyacağım bilemiyorum

Ben de merak ediyorum bu kitabı ama zor denildiğini okudum, gözüm korkuyor açıkçası
Özellikle kitabın ilk bölümünde çok osmanlıca kelime var. O yüzden not alarak okuyordum ama şimdi azaldı daha seri okuyorum.kitabı da beğendim şimdilik tam yorumumu kitap bitince yazayım daha 120. Sayfalardayım çünkü konu yeni oturuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…