- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Nasıl oldun canımİyi geceler millet, gideyim de biraz kitap okuyayım.
Parfümün Dansına başlayacağım
Sen okuyabilirsinİyi geceler millet, gideyim de biraz kitap okuyayım.
Parfümün Dansına başlayacağım
200 ancak olacak canım, yaramaz işineKız senin tez kaç sayfa onu mu okusam. Geçer miyim bizim kızı
Dünyanın en kalın kitabını bulmam lazım200 ancak olacak canım, yaramaz işineandiklopediye mi başlasan
Kalın kitap okumayı daha çok seviyorum. İnce olunca daha ben anlamadan kitap bitiyorGeçersin canımkalın kitaplar mı okusam ki?
Tuzu kuru tabiOlabilir canım her türlü sende madalya var merak etme
qıyamamKalın kitap okumayı daha çok seviyorum. İnce olunca daha ben anlamadan kitap bitiyor
Evet. Karakterleri iyice tanımayı seviyorum ben )Kalın kitap okumayı daha çok seviyorum. İnce olunca daha ben anlamadan kitap bitiyor
QanKa yemin İçİyOrUm öyle amaqıyamam
İçicem tamm bendeQanKa yemin İçİyOrUm öyle ama
Bundan yapsam çok güzel olur. Aşık oldum resmenKimler özel ayraç kullanıyor özelliği nedirkendime makrome ayraç yapmayı düşünüyorum bazı kitaplara ayraç koymuyorlar kızıyorum
Bu ay okuduğum Huzursuzluk ben de o etkiyi yarattı hikaye bitmemiş eksik gibi (160 sayfa)Kalın kitap okumayı daha çok seviyorum. İnce olunca daha ben anlamadan kitap bitiyor
Kalın kitap mı okuyacaksın. Karamazov Kardeşleri okuyabilirsin meselaİçicem tamm bende
O kitap öyle. Bende aynı hissetmiştim. Sanki daha yazılması gereken varmış gibi ama apar topar bitirilmiş gibiydi. Kötümüydü asla değil çok iyi kitap ama o hissi ben de aldımBu ay okuduğum Huzursuzluk ben de o etkiyi yarattı hikaye bitmemiş eksik gibi (160 sayfa)
Çok iyiydi hakikaten ama finali aceleye gelmiş gibi olmuşO kitap öyle. Bende aynı hissetmiştim. Sanki daha yazılması gereken varmış gibi ama apar topar bitirilmiş gibiydi. Kötümüydü asla değil çok iyi kitap ama o hissi ben de aldım
Bayıldım
Bende bayıldım. Acilen yapmalıyımBayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?