Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bir durumda hangi kitabı okuyorsunuz gibi bir soru sormuş birisi durumunda ben de şah & sultan yazmıştım orda davet etmişti
Ne güzel bi tesadüf olmuş. Ben de kitap topiği ararken bi topiğe katılmıştım bu sitede ama baktım aktif değil sonra burayı buldum katıldım

Kimler özel ayraç kullanıyor özelliği nedir kendime makrome ayraç yapmayı düşünüyorum bazı kitaplara ayraç koymuyorlar kızıyorum
Her şeyime olduğu gibi ayraçlarıma da kızım sahip çıktığı için ben ne bulursam onu ayraç olarak kullanıyorum
Eskiden çok merakım vardı gittiğim her kırtasiye/kitapçıdan ayraç alırdım.
Artık elime ne geçerse ayracım odur

Kimler özel ayraç kullanıyor özelliği nedir kendime makrome ayraç yapmayı düşünüyorum bazı kitaplara ayraç koymuyorlar kızıyorum
Pek özel değil ama kullandığım ayracım bu kahvekolik olduğum için böyle bir şey almıştım. Bu arada yeni kitabım da uzun zamandır okumayı isteyip anca fırsat bulduğum veba geceleri olacak

Eklentiler

• A0269FF0-5B88-464A-AE51-AD0AAA17C771.webp
    104,2 KB · Görüntüleme: 26
Bizim Zamanımız-Sinem Sal kitabı bitti. Çok sevdim. Kah ağladım kah kahkahalarla güldüm. 80 ler 90 lar zamanının bir mahallesinde geçen ana kızın hayatını kızın anlatımıyla okuyorsunuz. Hem çok tanıdık geldi hem sanki komşumun evine gizlice girmişim gibi yabancı bir tad verdi kitap bana. Sevdim. Yazarın başka kitaplarını da attım sepete. Nisan ayı okumaları bu kitapla bitti bende de

Kırtasiyeye girince beğendiğim 2-3 ayraç alıyorum, onları kullanıyorum. Makrome ayraç kalın olursa bir az rahatsız olur sanki ama ben hiç kullanmadığım için bilmiyorum )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…