Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bilmem ben gontlu büyücüden ve tenardan çok şey bulmuştum kendimde. onların yaşayışı hayata bakışı çok sıradan ve çok doğru gelmişti bana.

ben yazarın bakış açısını ve insan düşüncelerini anlatımıni çok seviyorum:)

dünyaya orman denir kitabını okudum, raconnanin dünyası yarım kaldı.
ben yazarın dilini sevdiğim için hiç sıkılmadım:)

Evet bir garip havası vardı kitabın, her şey çok huzurluydu. Bakış açıları da güzeldi dediğiniz gibi. Ama olaylar nedense beni bağlayamamıştı, Mülksüzler var bu sene listemde, risk ederim artık )

o kitabı da çok iyiymiş:)
siz yerdeniz büyücüsünün ilk kitabını mi okudunuz tüm seriyi mi.

yazarın insanın duygu ve düşüncelerini çok doğru yerden ve ön yargısız yakaladığını düşünüyorum ben:) belki de ondan huzurlu geliyodur. miyazaki filmleri gibi herkesin açısından bakabiliyo:)

Tümünü. İlk 3 kitabı ilgiyle severek okumuştum, 4, 5 ve 6 çok sıkıcı oldu benim için. 5 galiba hikayelerden oluşuyordu, gene 4 ve 6ya göre iyiydi.

Tümünü. İlk 3 kitabı ilgiyle severek okumuştum, 4, 5 ve 6 çok sıkıcı oldu benim için. 5 galiba hikayelerden oluşuyordu, gene 4 ve 6ya göre iyiydi.

ben öyküler olanı okumadım:) diğerlerini okudum. son kitaplar artık düşüncelerini toparladigi için sıkıcı gelmiş olabilir.

serinin en güzel yanı benim için gelişimiydi. erkek egemen bı dünyayla başladı ve kadın gücünü, zekasını anlatarak erkeğin kadına üstün yanı yoktur diyerek bitmişti. benim için hasat gibiydi son kitaplar:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…