O kitapları okumak istemiyorum sanki yada yarışma diye mi elim gitmiyor bilmiyorum. Yoksa muhtemelen o tarihe kadar 5 kitaptan fazlasını okurumDaha var girmek istersen okursun zaten kitaplar ince bir tek ertuğrul gazi kalın. Benimde elim hiç
ona gitmedi
Arada öksürük yokluyor canım birde çabuk yoruluyorum onun dışında geçti.Hahaha olur ki
İyi sayılırız canım teşekkür ederimküçük kızçemde iştahsızlık, öksürük, ara ara ateş var sadece. sen nasıl oldun? Geçti mi tamamen?
Tamam canımYazabilitem yok cunku kitaplarimin cogu isyerimde kaldi. Kizimi burakacak yerim olmadigindan ise gidemiyorum :) Evde olanlari yazayim.
Evde atom parçalıyorTeocum çok meşgul şu sıralar, diğer arkadaşlarla ilgileniyor
C Capanin Gururu Teyom nerdesin, artık neden etkili olamadığını mı araştırıyorsun yoksa dfjhgkjdhgMalum Nisan ayı baya okuyucuları baya çalışmış
Bana böyle yarışma vs durumları olduğu zaman bir soğuma geliyor. Kesinlikle okuyamam bun eminim o yüzden de katılmadımŞu meşhur belediyenin yarışmasına bende katılmıştım aslında, fakaaatt bir insanın hiç mi eli gitmez kitapları okumaya
O sebeple katılmayacağım sanırımBu ay olduğu gibi ince modern klasikleri okumayı planlıyorum yada keyifli bir şeyler
Al benden de o kadar, normalde okuyabileceğim kitaplar şu an yüzlerine bakasım gelmiyor. Normal rutine devamBana böyle yarışma vs durumları olduğu zaman bir soğuma geliyor. Kesinlikle okuyamam bun eminim o yüzden de katılmadım
Açık hedef yaptın C Capanin Gururu Teyom a bizi
C Capanin Gururu Teyom nerden duyacak. Yok yok haberi bile olmaz. Demi C Capanin Gururu TeyomBenim sayılmaz 83 sayfacık.
Daha başlamadım canım. Senİnce Memed’e başladın mı
Yok canım başlamadım yarın başlarım büyük ihtimalDaha başlamadım canım. Sen
O zaman yarın birlikte başlayalım inşallahYok canım başlamadım yarın başlarım büyük ihtimal
TamamdırO zaman yarın birlikte başlayalım inşallah
Ters denemeler yapıyorumTeocum çok meşgul şu sıralar, diğer arkadaşlarla ilgileniyor
C Capanin Gururu Teyom nerdesin, artık neden etkili olamadığını mı araştırıyorsun yoksa dfjhgkjdhgMalum Nisan ayı baya okuyucuları baya çalışmış
Atom çok inatçı çıktı parçalanmıyormEvde atom parçalıyor
Şuan çok motive oldum sabahlayıp bitirmeliyimO kitap çok güzel ya yanlış hatırlamıyor isem 1 günde bitirmiştim
Gaza gelmeyelim böyleŞuan çok motive oldum sabahlayıp bitirmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?