Canım şimdi yasaklardan dolayı dışarıya çıkmıyorum, evde video izleyerek yapıyorum. O da bayağı paslanmışlm. 20 dk basit hareketler bile çok yoruyor nefes nefese kalıyorumYürüyüş sayfamıza bekleriz. Belki orda geçerim seni
Tüh ya seni geçecek bir yer bulmuştum, olmadıCanım şimdi yasaklardan dolayı dışarıya çıkmıyorum, evde video izleyerek yapıyorum. O da bayağı paslanmışlm. 20 dk basit hareketler bile çok yoruyor nefes nefese kalıyorumsenin yanına bile yaklaşamam yani )
Zaten geçmiş sayılıyorsun, sen tavşan ben tosbağaTüh ya seni geçecek bir yer bulmuştum, olmadı
Kitap oku uygulamanın adıNasıl bir uygulama merak ettim limonsuz simgesi nasıl yazdım ama arama butonuna çıkmadı oku oku diye başka şeyler çıktı.
Teşekkür ederim calciKitap oku uygulamanın adı
Ben de artık her ay bir ingilizce kitap okumaya calisicam çok gerilemisim . Küçük hikâyelerden baslicam.Yok başka şeylere de zaman ayırmaya çalışıyorum artık. İng.ce, günlük Spor, arasıra video izlemek filan. Yani bilerek azaltıyorum )
Söz ezberlemeye nefret ediyorum ama mecbur (( şuan Stephen King - Later okuyorum, son romanlarından. Hem kısa hem kolay. Bilmediğim sözlerin de üzerine basınca uygulama çeviriyor. Öneririm )Ben de artık her ay bir ingilizce kitap okumaya calisicam çok gerilemisim . Küçük hikâyelerden baslicam.
Aslında bende sana katılsam her ay düzenli okusam çok iyi okurBen de artık her ay bir ingilizce kitap okumaya calisicam çok gerilemisim . Küçük hikâyelerden baslicam.
Hangi uygulamayı kullanıyorsun canımSöz ezberlemeye nefret ediyorum ama mecbur (( şuan Stephen King - Later okuyorum, son romanlarından. Hem kısa hem kolay. Bilmediğim sözlerin de üzerine basınca uygulama çeviriyor. Öneririm )
Ereader prestigio. Kaç senedir bunu kullanıyorum, çok rahat. Daha iyisi varsa önerilere açığım )Hangi uygulamayı kullanıyorsun canım
Ben iBooks tan olan kitapları okuyordum bir ara ama tabi seninki gibi türkçe sözlük yok.Ereader prestigio. Kaç senedir bunu kullanıyorum, çok rahat. Daha iyisi varsa önerilere açığım )
Benim dediğim uygulamada kitaplar yok. İnternette epub indiriyorum, öyle açıyor. Çevirisi de öyle ahım şahım değil ama idare ediyor. Keşke bu anında çeviri uygulamaları çıkaydı da kurtulaydık dil öğrenme dertlerindenBen iBooks tan olan kitapları okuyordum bir ara ama tabi seninki gibi türkçe sözlük yok.
Az kaldı google geliştirmiş öyle bişey. Bir kaç önce izledim masaya bir cihaz koyuyorsun kendi dilinde konuşuyorsun karşı taraf da kendi dilinde duyuyorBenim dediğim uygulamada kitaplar yok. İnternette epub indiriyorum, öyle açıyor. Çevirisi de öyle ahım şahım değil ama idare ediyor. Keşke bu anında çeviri uygulamaları çıkaydı da kurtulaydık dil öğrenme dertlerinden
Çok şükür, geçmiş olsun tekrarArada öksürük yokluyor canım birde çabuk yoruluyorum onun dışında geçti.
Okuyamıyorum hala benBaş ağrısı hiç geçmiyor, okumaya çalışırken uyumaya devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?