Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yürüyüş sayfamıza bekleriz. Belki orda geçerim seni
Canım şimdi yasaklardan dolayı dışarıya çıkmıyorum, evde video izleyerek yapıyorum. O da bayağı paslanmışlm. 20 dk basit hareketler bile çok yoruyor nefes nefese kalıyorum senin yanına bile yaklaşamam yani )

Tüh ya seni geçecek bir yer bulmuştum, olmadı

C Calcifer canım oku oku uygulamasında okuyorum ama sayfa yazmıyor sadece yüzde kaçta o yazıyor ama o da anlaşılmıyor. Sende de öyle mi?
Nasıl bir uygulama merak ettim limonsuz simgesi nasıl yazdım ama arama butonuna çıkmadı oku oku diye başka şeyler çıktı.

Sonunda evime döndüm, son üç gündür hiç kitap okumadım. Bu hafta da yoğun bir okuma yapamam. O kadar çok yeni kitap geldi ki onları yerleştirmek bir haftami alır. Mayıs da bana kem göz yapmayın şimdiden soyliyeyim. Eşim de göreve gideceği için çocuğa bakacak da kimse olmayacak kendimi biraz acındırayım belki Fahri bi madalya alırım

Yok başka şeylere de zaman ayırmaya çalışıyorum artık. İng.ce, günlük Spor, arasıra video izlemek filan. Yani bilerek azaltıyorum )
Ben de artık her ay bir ingilizce kitap okumaya calisicam çok gerilemisim . Küçük hikâyelerden baslicam.

Ben de artık her ay bir ingilizce kitap okumaya calisicam çok gerilemisim . Küçük hikâyelerden baslicam.
Söz ezberlemeye nefret ediyorum ama mecbur (( şuan Stephen King - Later okuyorum, son romanlarından. Hem kısa hem kolay. Bilmediğim sözlerin de üzerine basınca uygulama çeviriyor. Öneririm )

Ben iBooks tan olan kitapları okuyordum bir ara ama tabi seninki gibi türkçe sözlük yok.
Benim dediğim uygulamada kitaplar yok. İnternette epub indiriyorum, öyle açıyor. Çevirisi de öyle ahım şahım değil ama idare ediyor. Keşke bu anında çeviri uygulamaları çıkaydı da kurtulaydık dil öğrenme dertlerinden

Az kaldı google geliştirmiş öyle bişey. Bir kaç önce izledim masaya bir cihaz koyuyorsun kendi dilinde konuşuyorsun karşı taraf da kendi dilinde duyuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…