Ben bu dönemin adamı değilim bin sene sonra dünyaya gelmeyi çok isterdim )Az kaldı google geliştirmiş öyle bişey. Bir kaç önce izledim masaya bir cihaz koyuyorsun kendi dilinde konuşuyorsun karşı taraf da kendi dilinde duyuyor
Çok geçmiş olsun. Baş göz ağrısı çoğunlukla tansiyona ilgili oluyor. Tansiyonu ölçüp ona göre bir şey yapa bilirsin, azalır belkiOkuyamıyorum hala benBaş ağrısı hiç geçmiyor, okumaya çalışırken uyumaya devam.
Darısı başınıza canım. Çok teşekkür ederimÇok şükür, geçmiş olsun tekrar
Baş ağrısıda semptom maalesefOkuyamıyorum hala benBaş ağrısı hiç geçmiyor, okumaya çalışırken uyumaya devam.
Tam uzay çağındaBen bu dönemin adamı değilim bin sene sonra dünyaya gelmeyi çok isterdim )
Benim gözler sorunlu telefon tablet ekranlarına öyle uzun bakamıyorum hele ki bişey okuyayım. Ben mecburen kitap olarak okuyacağımSöz ezberlemeye nefret ediyorum ama mecbur (( şuan Stephen King - Later okuyorum, son romanlarından. Hem kısa hem kolay. Bilmediğim sözlerin de üzerine basınca uygulama çeviriyor. Öneririm )
Harika olur hem birbirimizi motive etmiş oluruzAslında bende sana katılsam her ay düzenli okusam çok iyi okur
Evet tlfn gözleri bozuyur bayağı (Benim gözler sorunlu telefon tablet ekranlarına öyle uzun bakamıyorum hele ki bişey okuyayım. Ben mecburen kitap olarak okuyacağım
1721 sayfa okumuşum canım. Kızlar benim canlı derslerim şimdilik bitti bayramdan sonra başlayacak o yüzden bilgisayarımı kaldırdım giremiyorum siteye, pc masanın üstündeyken arada oturup bakıyordum. Telefondan girmeye de hiç alışmamışım. O yüzden bu aralar çok sık gelemiyorum.Okuduğunuz toplam sayfa sayısını da yazar mısınız?
Sonunu söyleyeyim mi merakta kalmaAlgernon’a çiçekler 208. Sayfaya geldim iyi gidiyor. Sonunu merak etmekteyim. Bu geceki okumamı tamamladım.
Şey benim bir işim çıktı sonra görüşürüzBeğenmedin mi? Geldiği yerde daha çok var ister misin?
Bak iyi fikir versin bana, bundan sonra okunan kitapların sonunu irkenden söylersem hirkes elindeki kitabı yarım bırakırSonunu söyleyeyim mi merakta kalma
Bak iyi fikir versin bana, bundan sonra okunan kitapların sonunu irkenden söylersem hirkes elindeki kitabı yarım bırakırçok iyi fikir ya, niye geçen ay aklıma gelmedi ki
Yok merak etmek daha iyi ben almayayım. Kitabı okuyup bitirmek daha iyi bir tercihSonunu söyleyeyim mi merakta kalma
geçmiş olsun canım. bugün ben de baş ağrısından kimildayamadim. Allah şifa versin
Darısı başınıza canım. Çok teşekkür ederim
Baş ağrısıda semptom maalesef
Teşekkür ederim kızlarÇok geçmiş olsun. Baş göz ağrısı çoğunlukla tansiyona ilgili oluyor. Tansiyonu ölçüp ona göre bir şey yapa bilirsin, azalır belki
Bunu ben de yapıyorummben kitapların önce son sayfasını okurum teocum. beğenirsem ilgimi cekerse tamamını okurum
o yüzden hesap ettiğin gibi olmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?