Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kırmızı pazartesi bitti sonunda

okumakta çok zorlandım ben bu kitabı. öleceğini daha doğrusu cinayete kurban gideceğini herkesin bildiği bı adamın hikayesi.
anlatan kişi olaylar nasıl başladı ne oldu nasıl bitti şeklinde yıllarca süren araştırma ve konuşmaları derlemiş şekilde sunulmuş kitap.

okuyacak olanlara tavsiyem,durağan bı kitap olay yok gibi bişey, bide cinayet sevmiyosaniz içinizi açacak bı kitap değildi:)

Söz ezberlemeye nefret ediyorum ama mecbur (( şuan Stephen King - Later okuyorum, son romanlarından. Hem kısa hem kolay. Bilmediğim sözlerin de üzerine basınca uygulama çeviriyor. Öneririm )
Benim gözler sorunlu telefon tablet ekranlarına öyle uzun bakamıyorum hele ki bişey okuyayım. Ben mecburen kitap olarak okuyacağım

Okuduğunuz toplam sayfa sayısını da yazar mısınız?
1721 sayfa okumuşum canım. Kızlar benim canlı derslerim şimdilik bitti bayramdan sonra başlayacak o yüzden bilgisayarımı kaldırdım giremiyorum siteye, pc masanın üstündeyken arada oturup bakıyordum. Telefondan girmeye de hiç alışmamışım. O yüzden bu aralar çok sık gelemiyorum.

Bak iyi fikir versin bana, bundan sonra okunan kitapların sonunu irkenden söylersem hirkes elindeki kitabı yarım bırakır çok iyi fikir ya, niye geçen ay aklıma gelmedi ki

ben kitapların önce son sayfasını okurum teocum. beğenirsem ilgimi cekerse tamamını okurum

o yüzden hesap ettiğin gibi olmayabilir

geçmiş olsun canım. bugün ben de baş ağrısından kimildayamadim. Allah şifa versin

Darısı başınıza canım. Çok teşekkür ederim

Baş ağrısıda semptom maalesef

Çok geçmiş olsun. Baş göz ağrısı çoğunlukla tansiyona ilgili oluyor. Tansiyonu ölçüp ona göre bir şey yapa bilirsin, azalır belki
Teşekkür ederim kızlar semptomlardan biri baş ağrısı ilaç falan etki etmiyor. Ama bu sabah ağrısız uyandım, iyileşiyorum demek ki

ben kitapların önce son sayfasını okurum teocum. beğenirsem ilgimi cekerse tamamını okurum

o yüzden hesap ettiğin gibi olmayabilir
Bunu ben de yapıyorumm
Sonunu beğenmezsem okuyamıyorum bazen o kötü oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…