Çok şükür canımKuzum göğüs hastalıklarına gittim covidten geriye kalan bişey var mı diye. Çok şükür sıkıntı çıkmadı
Git canım ihmal etme. Benimde hala öksürüğüm ve gıcığım geçmedi. Gidince rahatladım hiç olmazsa.Çok şükür canım
Benim de covitten sonra baş ağrılarım daha şiddetli olmaya başladı. Biraz azalsın da ben de gitmeyi düşünüyorum kontrol için.
ben çok ihmal ettim ya gitmedim bir türlüGit canım ihmal etme. Benimde hala öksürüğüm ve gıcığım geçmedi. Gidince rahatladım hiç olmazsa.
İhmal etme canım sende git insan psikolojik olarak da rahatlıyor. Birde benim normalde bu aralar transferim olcaktı. Pozitif çıkınca iptal ettiler. Biraz onun sevdasına gittimben çok ihmal ettim ya gitmedim bir türlü
biz de eşimin değerleri o kadar düşmüştü ki canım kendime odaklanamamıştım.İhmal etme canım sende git insan psikolojik olarak da rahatlıyor. Birde benim normalde bu aralar transferim olcaktı. Pozitif çıkınca iptal ettiler. Biraz onun sevdasına gittim
Anladım kuzu bunla geçmiş olsun hepimizebiz de eşimin değerleri o kadar düşmüştü ki canım kendime odaklanamamıştım.
Hangi kitabı okuyorsun. Bu ay Frankenstein' ı okuyacağım bendeO muhteşem uzunluktaki Rus isimlerinin arasında kayboldum yine
Öteki - Dostoyevski okuyorum çok güzel gidiyor bir de sokaklara bile ultra zor uzunlukta isim verip, bundan bahsetmeseler daha hoş olacak.Hangi kitabı okuyorsun. Bu ay Frankenstein' ı okuyacağım bende
Ruslar seviyorlar yaÖteki - Dostoyevski okuyorum çok güzel gidiyor bir de sokaklara bile ultra zor uzunlukta isim verip, bundan bahsetmeseler daha hoş olacak.
C Capanin Gururu Teyom etkisini gösteriyor aynen devamDemin kitap siparişi verdim, sonra birini iptal etmek istedim. E naptım? Yanlışlıkla hepsini iptal ettim. Kart da eşimde, eşim de iştekaldı artık hevesim kaçtı )) parlak kafama şaşırıyorum
Nazar hep anacım nazarDemin kitap siparişi verdim, sonra birini iptal etmek istedim. E naptım? Yanlışlıkla hepsini iptal ettim. Kart da eşimde, eşim de iştekaldı artık hevesim kaçtı )) parlak kafama şaşırıyorum
Bir de kaç saatimi harcadım ha kitapları araştırdım, seçtim, kitap okuyamadımNazar hep anacım nazar
Aynısını ben yapmışım ve farkında bile değilimDemin kitap siparişi verdim, sonra birini iptal etmek istedim. E naptım? Yanlışlıkla hepsini iptal ettim. Kart da eşimde, eşim de iştekaldı artık hevesim kaçtı )) parlak kafama şaşırıyorum
Her şey bu mesajdan sonra oldu farkındasın değil mi ?Bir de kaç saatimi harcadım ha kitapları araştırdım, seçtim, kitap okuyamadımalamadım da
Mayıs
1. Cixin Liu - Ölümün Sonu - 782
En iyisi ben sinsice okuyayım da bildirim yapmayayımHer şey bu mesajdan sonra oldu farkındasın değil mi ?Mayısın 4. Günü 782 yi görünce 👁 elemtere fiş
Ben sipariş verince her gün kargo takibi yapıyorum, nerde ne zaman gelecek diyeAynısını ben yapmışım ve farkında bile değilimGünlerdir neden gelmedi diye bekliyorum bugün baktım ki sipariş falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?