Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi akşamlar
Kaplan Kaplan bitti. Bilim kurgu kitabıydı zaten Ithaki'nin bilim kurgu klasiklerini bilmeyen yoktur. Kitaptaki asıl olay çok farklı bir noktadan çıkıyor açıkçası bana bu çıkış noktası basit geldi. Vay be demedim ama güzeldi yine de, ara ara hatırlayıp özleyeceğim bir kitap.

Hemen ardından buna başladım.

Eklentiler

• 20210505_190756.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 29
Kuzum göğüs hastalıklarına gittim covidten geriye kalan bişey var mı diye. Çok şükür sıkıntı çıkmadı
Çok şükür canım
Benim de covitten sonra baş ağrılarım daha şiddetli olmaya başladı. Biraz azalsın da ben de gitmeyi düşünüyorum kontrol için.

İhmal etme canım sende git insan psikolojik olarak da rahatlıyor. Birde benim normalde bu aralar transferim olcaktı. Pozitif çıkınca iptal ettiler. Biraz onun sevdasına gittim
biz de eşimin değerleri o kadar düşmüştü ki canım kendime odaklanamamıştım.

İyi akşamlar

C Calcifer Milan Kundera roman sanatını yarım bıraktım. Cervantes kafka gibi yazarların eserleri üzerine incelemeler yapmış ve ben çoğunu okumadım. Aslında alırken incelemiştim yorumlar çok da hoşuma gitmişti. Bir ara Anna Karanina dan bahsediyordu aklıma direk siz geldiniz. Annazedeler diye

Andrew Jolly seni içime gömdüm okumaya başlıyorum roman sanatı yerine

Öteki - Dostoyevski okuyorum çok güzel gidiyor bir de sokaklara bile ultra zor uzunlukta isim verip, bundan bahsetmeseler daha hoş olacak.
Ruslar seviyorlar ya okumadıysan Germinal'i de tavsiye ederim mutlaka okunması gereken kitaplardan

Demin kitap siparişi verdim, sonra birini iptal etmek istedim. E naptım? Yanlışlıkla hepsini iptal ettim. Kart da eşimde, eşim de işte kaldı artık hevesim kaçtı )) parlak kafama şaşırıyorum
C Capanin Gururu Teyom etkisini gösteriyor aynen devam bak üzülüyordun gücümü kaybettim diye

Demin kitap siparişi verdim, sonra birini iptal etmek istedim. E naptım? Yanlışlıkla hepsini iptal ettim. Kart da eşimde, eşim de işte kaldı artık hevesim kaçtı )) parlak kafama şaşırıyorum
Aynısını ben yapmışım ve farkında bile değilim Günlerdir neden gelmedi diye bekliyorum bugün baktım ki sipariş falan yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…