Körlük başında açıldı ortalarda durakladı bu tam tersiNoher akşama muhakkak bir dizisi var gündüz kuşağı hint dizilerini saymıyorum bile
Yüreğime su serptin calci 30. Sayfadayım nasıl bitecek diye düşünüyordum gerçi körlük de bi sayfadan sonra açılmaya başlamıştı
Hem devam kitabı değil, hemde sıkıcı. Zaten okuyasım yoktuKörlük başında açıldı ortalarda durakladı bu tam tersi
Başladığıma pişman olmuştum nerdeyse ama şükür açıldı
Tünaydın başkanım ve canım kızlar
Günaydın Ferfecir sakinleri
@JES
@Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Ozlemlerhayallar
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
D dgdln
@MelodiminEsi
Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Seridina
firdefs
@Samsonn
@Mimariye
@Blue_Black
@Kafkefo
@pacman
@KumraL_KrakeR
@ummhnisa
@Blacklight
Bence okumalısın. Bir yerden sonra açılıyor ve gerçekten çok doğru noktaya parmak basmış. Ütopik bir durumu anlatıyor ve kötü sonuçlar beklerken aksi yönce seyretmesi herkesi şaşırtıyorHem devam kitabı değil, hemde sıkıcı. Zaten okuyasım yoktu
Gog aftir nun
Günaydın Ferfecir sakinleri
@JES
@Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Ozlemlerhayallar
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
D dgdln
@MelodiminEsi
Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Seridina
firdefs
@Samsonn
@Mimariye
@Blue_Black
@Kafkefo
@pacman
@KumraL_KrakeR
@ummhnisa
@Blacklight
Yarışmada çeyrek altını 0,000001 puanla kaçırmış gibiyimGünaydın. Yarışmada çeyrek altın kazanmışım gibi mutlu uyandım bu sabah. Sizler nasılsınız?
Mümkün değil, Teo’nun radarındakiler belli
Yaaa herkes senin günahını alıyor.Günaydın kızçeler
Devamı gibi diye bazı yorumlar okumuştum. Ama değilmiş diyede okudum devamı diye aldım aslında. Senin yorumuna güveniyorum.İlk 80 sayfası çok ağır ilerliyor ama sonrasında açılıyor. Ben 150. Sayfadayım. Körlük ile kıyaslamamak lazım. Bir de onun devamı sanıyordum ama değilmiş
işte bulamıyorum ki, her şeyi de benden beklemeyin cınımKardeş sen daha iyi bilirsin ama yöntemlerini mi değiştirsen acaba
İnşallah aminnnnnSen ramazanda nazar yok dedin ya ondan nazarın geçmiyor bayramın 1. Günü başlarsın çalışmalara güç topla biraz
Tüm desteklere açığımSen hiç canını sıkma, el birliğiyle nazar değdiririz
Kampanya devam ediyorsa ben bi düşünebilirimişte bulamıyorum ki, her şeyi de benden beklemeyin cınımkampanya yaptım olmadı, ters etki yaptım olmadı, daha ne yapsın bu Teo
Neden kiBugun hiç okumadım
Hastaneye gittim canım sonrada kendimi nasıl sıktıysam orda bişey çıkacak diye eve gelince baş ağrısıyla devrildim yatağaNeden ki
Canım kusuruma bakma hatırlayamadım neyin vardı kiHastaneye gittim canım sonrada kendimi nasıl sıktıysam orda bişey çıkacak diye eve gelince baş ağrısıyla devrildim yatağa
Kuzum göğüs hastalıklarına gittim covidten geriye kalan bişey var mı diye. Çok şükür sıkıntı çıkmadıCanım kusuruma bakma hatırlayamadım neyin vardı ki
ElhamdulillahKuzum göğüs hastalıklarına gittim covidten geriye kalan bişey var mı diye. Çok şükür sıkıntı çıkmadı
Devam ediyor da hedef kitle farklıydıKampanya devam ediyorsa ben bi düşünebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?