Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk 80 sayfası çok ağır ilerliyor ama sonrasında açılıyor. Ben 150. Sayfadayım. Körlük ile kıyaslamamak lazım. Bir de onun devamı sanıyordum ama değilmiş

İlk 80 sayfası çok ağır ilerliyor ama sonrasında açılıyor. Ben 150. Sayfadayım. Körlük ile kıyaslamamak lazım. Bir de onun devamı sanıyordum ama değilmiş
Aa değil miymiş. Bende öyle sanıyordum .Bende başlıyayım bari

Yaa çok merak etmiştim diğeri şimdi sıra bende diye bitti ya bende devamı var diye sevinmiştim ,hayal kırıklığı yaşadım baştan
Bende de aynısı oldu. Adapte olamadım kitaba başta o yüzden. Şimdi iyi ilerliyor

Acaba aynı mantıkla film dizi izlemiyor mu çok merak ettim
No her akşama muhakkak bir dizisi var gündüz kuşağı hint dizilerini saymıyorum bile
Yüreğime su serptin calci 30. Sayfadayım nasıl bitecek diye düşünüyordum gerçi körlük de bi sayfadan sonra açılmaya başlamıştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…