- 12 Haziran 2019
- 19.834
- 122.381
- 598
- 37
Kardeş sen daha iyi bilirsin ama yöntemlerini mi değiştirsen acabaRadarımda oluyorlar da ne oluyor sanki
Anlaşılmayacağımı bildiğim için ağzımı açmıyorum bu durumlardaZaten konuşup anlatabileceğini düşünemedim bençaktırmadan topuklasaydın ortamdan
Günaydın herkese
Günaydın Ferfecir sakinleri
@JES
@Mehfam
@H M
@samdan
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
Life light
@Ozlemlerhayallar
Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
Kukrim
@Nosking
@teolog8579
beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Seridina
@firdefs
@Samsonn
@Mimariye
@Blue_Black
@Kafkefo
@pacman
@KumraL_KrakeR
@ummhnisa
@Blacklight
Acaba aynı mantıkla film dizi izlemiyor mu çok merak ettimAnlaşılmayacağımı bildiğim için ağzımı açmıyorum bu durumlarda
Sen ramazanda nazar yok dedin ya ondan nazarın geçmiyor bayramın 1. Günü başlarsın çalışmalara güç topla birazRadarımda oluyorlar da ne oluyor sanki
İlk 80 sayfası çok ağır ilerliyor ama sonrasında açılıyor. Ben 150. Sayfadayım. Körlük ile kıyaslamamak lazım. Bir de onun devamı sanıyordum ama değilmişBugün Görmek adlı kitaba başlıyorum ama ağır okunacak diye düşünüyorum. Yarın aşılanıyorum. 16 sındada tekrar dene ehliyet sınavına giriyorum. Görmek bu arada okunacak nasıl okunacaksa artıkım.
Aa değil miymiş. Bende öyle sanıyordum .Bende başlıyayım bariİlk 80 sayfası çok ağır ilerliyor ama sonrasında açılıyor. Ben 150. Sayfadayım. Körlük ile kıyaslamamak lazım. Bir de onun devamı sanıyordum ama değilmiş
kitlelerin uyanışı tarzı bişey dimi konusu.İlk 80 sayfası çok ağır ilerliyor ama sonrasında açılıyor. Ben 150. Sayfadayım. Körlük ile kıyaslamamak lazım. Bir de onun devamı sanıyordum ama değilmiş
DeğilmişAa değil miymiş. Bende öyle sanıyordum .Bende başlıyayım bari
Evet. Seçim ile başlıyor ve insanlarda bir uyanış oluyor. Herkes kaos olacak sanıyor amaplacak mı bakalımkitlelerin uyanışı tarzı bişey dimi konusu.
Sen hiç canını sıkma, el birliğiyle nazar değdiririzRadarımda oluyorlar da ne oluyor sanki
YaaDeğilmişbaya ağır başı. Zor okudum 80 sayfayı
Bende de aynısı oldu. Adapte olamadım kitaba başta o yüzden. Şimdi iyi ilerliyorYaaçok merak etmiştim diğeri şimdi sıra bende diye bitti ya bende devamı var diye sevinmiştim ,hayal kırıklığı yaşadım baştan
Sen hiç canını sıkma, el birliğiyle nazar değdiririz
Anlık bizKardeşlerim
Anlık biz
Bak yine utandım
NoAcaba aynı mantıkla film dizi izlemiyor mu çok merak ettim
Yüreğime su serptin calci 30. Sayfadayım nasıl bitecek diye düşünüyordum gerçi körlük de bi sayfadan sonra açılmaya başlamıştıİlk 80 sayfası çok ağır ilerliyor ama sonrasında açılıyor. Ben 150. Sayfadayım. Körlük ile kıyaslamamak lazım. Bir de onun devamı sanıyordum ama değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?