Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sevemedim soğuk baklavayı. Triliçeyi de sevmezdim

Ben sevemedim soğuk baklavayı. Triliçeyi de sevmezdim
Ben yemedim ama sevemem sanki ya.
Ben yeni şeylere karşı önyargılıyım. Mesela güvendiğim birinin yiyip çok güzel olduğunu söylemesi lazım e sen de sevmedim yazmışsın. Iıhhh daha da deneyemem

Ben yemedim ama sevemem sanki ya.
Ben yeni şeylere karşı önyargılıyım. Mesela güvendiğim birinin yiyip çok güzel olduğunu söylemesi lazım e sen de sevmedim yazmışsın. Iıhhh daha da deneyemem
Kız napacak, ısıracak mı seni sanki bir çatal alsan? ha ha nerde yenilik orada ben. Amerikalı dengonun teki salamlı baklava yapmış, onu görmüştüm nette, bak limit noktam burası olabilir sanki

Çalışırken bir müşteri getirmişti soğuk baklava. Çok ünlü bir yerden almıştı. Güzeldi ama yapmam sanırım

bize de bu sene bı mükellef getirmiş ben de orda görüp duyduk ilk kez üstüne toz nesquick dökmüşler

hmm yumuşacık löpletmelik şeyleri değil de çıtır çıtır tatlıları seviyoruz galiba.

O kadar pisboğazım ki bunu da sevmem dediğim çok az şey var Aklıma tek gelen kabak tatlısı mesela
Kabak tatlısı severim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…