Ben sevemedim soğuk baklavayı. Triliçeyi de sevmezdimay evet, bu senin trendi bu sanki, sürekli insta'da vs karşıma farklı tarifleri çıkıyor. Yemeden önce bizim için fotolomayı da unutma
Fi tarihinde de trileçe böyle moda olmuştu. Haftada 2-3 yerdim, ah gençlik
Ben yemedim ama sevemem sanki ya.Ben sevemedim soğuk baklavayı. Triliçeyi de sevmezdim
Senin kayınanniş e de kızgınım. Yapmasa sen yapardın kitap okumazdınValla baklava yapmış
Yok ya yine yapmazdım benSenin kayınanniş e de kızgınım. Yapmasa sen yapardın kitap okumazdın
Ev yapımı baklavan var tabi niye beğeneceksin bizim hazır yufkalı soğukumuzuBen sevemedim soğuk baklavayı. Triliçeyi de sevmezdim
Çalışırken bir müşteri getirmişti soğuk baklava. Çok ünlü bir yerden almıştı. Güzeldi ama yapmam sanırımEv yapımı baklavan var tabi niye beğeneceksin bizim hazır yufkalı soğukumuzu
Ben hiç yemedim çok görüyorum bu ara bi deneyeyim heleÇalışırken bir müşteri getirmişti soğuk baklava. Çok ünlü bir yerden almıştı. Güzeldi ama yapmam sanırım
hmm yumuşacık löpletmelik şeyleri değil de çıtır çıtır tatlıları seviyoruz galiba.Ben sevemedim soğuk baklavayı. Triliçeyi de sevmezdim
Kız napacak, ısıracak mı seni sanki bir çatal alsan?Ben yemedim ama sevemem sanki ya.
Ben yeni şeylere karşı önyargılıyım. Mesela güvendiğim birinin yiyip çok güzel olduğunu söylemesi lazıme sen de sevmedim yazmışsın. Iıhhh daha da deneyemem
Salamlı baklava mıKız napacak, ısıracak mı seni sanki bir çatal alsan?ha ha nerde yenilik orada ben. Amerikalı dengonun teki salamlı baklava yapmış, onu görmüştüm nette, bak limit noktam burası olabilir sanki
he ya, iğrenç...kafası karışık bir millet bunlar zaten vesselamSalamlı baklava mı
Çalışırken bir müşteri getirmişti soğuk baklava. Çok ünlü bir yerden almıştı. Güzeldi ama yapmam sanırım
gelinleri yetmedi bir de kaynanaları çıktı başımaYok ya yine yapmazdım ben
ya bir dene belki güzeldir. Ne desem yokÇalışırken bir müşteri getirmişti soğuk baklava. Çok ünlü bir yerden almıştı. Güzeldi ama yapmam sanırım
Kabak tatlısı severimhmm yumuşacık löpletmelik şeyleri değil de çıtır çıtır tatlıları seviyoruz galiba.
O kadar pisboğazım ki bunu da sevmem dediğim çok az şey varAklıma tek gelen kabak tatlısı mesela
Nesquik değil de kakao ile süt tozu olmasınbize de bu sene bı mükellef getirmiş ben de orda görüp duyduk ilk kezüstüne toz nesquick dökmüşler
Nesquik değil de kakao ile süt tozu olmasın
Günaydın ballar
Günaydın hayırlı cumalar herkese
@JES
@Mehfam
@H M
kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
@Negoo
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
nemesis
@dayler dayler
Jasminla
@Blacklight
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
elektra
@astrojurnal
@Seridina
@firdefs
Samsonn
@Mimariye
@Blue_Black
@Kafkefo
@pacman
@KumraL_KrakeR
@ummhnisa
Yapınca söylersin nasıl olduğunu. Bayılırım soğuk baklavaya ama buralarda iyi satan yer bulamadıkHazır baklava yufkasından soğuk baklavayı denemek istiyorum tabi önce temizliğimi bitirmem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?