Ne okuyorsunuz siz ? hiç kitap ismi görmedim konuşmalarda sankiLevaiz kitap çok güzel ilerliyor. 102. Sayfaya geldim bile
Sonunu tahmin etmiştim amaDemi demigüzel Bi kitaptı bende geçen senelerde okumuştum
Frankenstein okuyoruz. Kitap aldığında yazmıştım beraber okuyalım diyeNe okuyorsunuz siz ? hiç kitap ismi görmedim konuşmalarda sanki
Frankenstein beraber okuyalım. Elindeki kitaptan sonra başlayabiliriz. Bu akşam biter elimdeki
Demi az dedikodu yoktu hele o toplantı kısmı çok iyiydi mekruplaşmalar falanSonunu tahmin etmiştim amamahalleli de baya dedikoducu yaw
Galip kadınlardan intikam alacağım diye bilimsel bilimsel konuşarak kadınları hayattan soğuttuDemi az dedikodu yoktu hele o toplantı kısmı çok iyiydi mekruplaşmalar falan
Tamam demişsin de sonra pek muammaFrankenstein okuyoruz. Kitap aldığında yazmıştım beraber okuyalım diye
aha bu da ıspatı
Mikrofon verem mi ?Tamam demişsin de sonra pek muamma
Hayır teocum görse gizli gizli okuyorsunuz sanacak
Aaa ben de şimdi gördüm. İspatı olmasa da asssla inanmazdım.Frankenstein okuyoruz. Kitap aldığında yazmıştım beraber okuyalım diye
aha bu da ıspatı
Yooo klavye yetiyorMikrofon verem mi ?
Tebrik ediyorum kitapseverleriNİSAN AYI EN ÇOK SAYFA OKUYANLAR
1. @Jasminla 4626 sayfa
2. @Musekkin 3053 sayfa
3. @dgdln 2809 sayfa
NISAN AYI EN ÇOK KİTAP OKUYANLAR
1. @dgdln 17 kitap
2. @Musekkin 16 kitap
3. @Jasminla 13 kitap
4.kk birinci noteri 9 kitap
Nosking 9 kitap
Life light 9 kitap
Listeye giren arkadaşları tebrik ediyorum
@JES
@Mehfam
@H M
kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
Nego
Life light
@Ozlemlerhayallar
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
@dolunay10
@Tosun Pasa
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@Raxeria
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@MelodiminEsi
@Limonsuzzcay
@benkahvecanavari
@-nemesis-
@dayler dayler
@Jasminla
@Adonia
@pylz
@Musekkin
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
@elektra
@astrojurnal
@Seridina
@firdefs
@Samsonn
@Mimariye
@Blue_Black
@Kafkefo
pacman
@KumraL_KrakeR
ummhnisa
C CalciferAaa ben de şimdi gördüm. İspatı olmasa da asssla inanmazdım.Bende de var o kitap. Çalıkuşu’yla birlikte ilerletebilirsem ikisini okurum ben de. Fikirlerimizi de tartışmış oluruz.
Bu arada Tibet’in Gençlik Pınarı’nı bitirdim bile.Pazartesiden itibaren de hareketleri uygulamaya çalışacağım.
Çok hızlı gelişti olaylarAaa ben de şimdi gördüm. İspatı olmasa da asssla inanmazdım.Bende de var o kitap. Çalıkuşu’yla birlikte ilerletebilirsem ikisini okurum ben de. Fikirlerimizi de tartışmış oluruz.
Bu arada Tibet’in Gençlik Pınarı’nı bitirdim bile.Pazartesiden itibaren de hareketleri uygulamaya çalışacağım.
Görmek'ten sonra bana ilaç gibi geldiÇok hızlı gelişti olaylartavsiye ederim çok güzel ilerliyor
Yemekten sonra bi göz atayım.Çok hızlı gelişti olaylartavsiye ederim çok güzel ilerliyor
Ben de Görmek kitabını merak ediyordum. Nasıl buldun? Körlük okumuştum. Beğenmiştim. Devamı gibi diye biliyorum. O da merak ettiklerim arasında.Görmek'ten sonra bana ilaç gibi geldi
Eleadora Bana kitabın adını yazmak zor gelmiş ve gizemli bi hava oluşmuş
Soğuk baklava nasıl bir sey ki gündemden çok uzaklasmişimEv yapımı baklavan var tabi niye beğeneceksin bizim hazır yufkalı soğukumuzu
Oldukça gizemli oldu evetGörmek'ten sonra bana ilaç gibi geldi
Eleadora Bana kitabın adını yazmak zor gelmiş ve gizemli bi hava oluşmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?