Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar soğuk baklava sevilmez mi ya? Ben normal baklava, künefe filan yiyemiyorum çok tatlı geliyor bana ancak ucundan yerim. Denemeyenler denesin muhakkak bir de soğuk yenince oh mis. Ama iyi yerden almak lazım zira ilk sefer olarak bizim burdan alıp denediğimiz yerden yesem ben de sevmezdim

Tünaydın
Hayırlı cumalar
C Calcifer 'im bugün başlıyor muyuz:) Görmek bitti ama ben Körlük kadar sevemedim Karşılıklı diyalogların düz gibi yazılmasından ayrıca nefret ettim
Hadi başlayalım
Evet Körlük yanında baya zayıf kalmış. O diyaloglar beni de rahatsız etti
Br suçlu bulmak için verdikleri çabaya ayrıca kızdım

Hadi başlayalım
Evet Körlük yanında baya zayıf kalmış. O diyaloglar beni de rahatsız etti
Br suçlu bulmak için verdikleri çabaya ayrıca kızdım
Ah ah bide benzerlikler beni delirtti
Neyse biz yeni kitabımıza başlayalım:)
Keyifli okumalar canım

Kuyruklu Bir Yıldızın Altında İzdivaç

1900lü yıllarda yazılan bu kitabı okurken Klasik Rus Edebiyatı geldi aklıma demek ki bu hemen aşık olma sadece Ruslara özgü değilmiş o yıllara özgüymüş

Hayley Kuyruklu Yıldızın dünyaya çarpacağı söylenmektedir. İrfan Galip bu konuda milletin cehaletinden yararlanıp konferans vermektedir. Bu konferansta onu beğenen bir kızın yazdığı mektupla gelişen olayları anlatıyor.

Öteki - Dostoyevski

Baş kahraman olan 9. dereceden memur Golyadkin'in, bir akşam evine dönerken yolda karşılaştığı, bire bir aynısı olan ikinci Golyadkin ile başlıyor her şey. Bir tarafta Maskeyi ancak maskeli balolara gittiği zaman kullanan birinci Golyadkin, diğer tarafta aşağılık, kötü, çeşitli düzenbazlıklar yapan ikinci Golyadkin. Aralarındaki çatışma gittikçe artarken sizide içine alıyor.

Ben çok beğendim yazar psikolojik analizleri çok iyi yapmış, döneminde henüz şizofreni hastalığı görülmesine rağmen karakterde şizofreni bulgularını anlatıyor resmen.
Bu arada suç ve cezadan önce okunması gerektiğini düşünüyorum. Bende ezilenler ve sonra tam metin suç ve ceza Tekrar okuyacağım fırsat bulunca.

Bu kitabı ben de okumuştum. Güzeldi baya, beğenmiştim. Sadece bazen yazar o kadar çok bilimsel şeyler yazıyordu ki arada oraları sıkılarak okumuştum. Onun dışında hikayesi çok hoştu.

Dostlarıım, sonunda Çalıkuşu kitabım geldi. Akşama okumaya başlayacağım hemen. Çok heyecanlıyım! Çalıkuşu'nun yanında Tibet'in Gençlik Pınarı diye bir kitap daha sipariş vermiştim. 5 kadim hareket sayesinde nasıl daha enerjik, mutlu ve genç hissedeceğimizi anlatıp hareketleri gösteriyor. Kısa bir kitap. Akşama kadar bitirip güncellemesini yaparım.

Bu kitabı ben de okumuştum. Güzeldi baya, beğenmiştim. Sadece bazen yazar o kadar çok bilimsel şeyler yazıyordu ki arada oraları sıkılarak okumuştum. Onun dışında hikayesi çok hoştu.
Bir de bilimsel konuştuğu kişiler mahallenin kadınları hahaha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…